Prima behandeld

Prima bedrijf die de zaakjes goed voor elkaar hebben

Ik ben niet vaak van de reviews maar deze wil ik iedereen niet onthouden. Vanaf het eerste contact vriendelijk, professioneel en behulpzaam. Ik was positief verrast dat mijn mail in de avond en mijn mail in het weekend dezelfde dag al op een antwoord van Stralendgroen kon rekenen. Goed bereikbaar en de levering stipt zoals afgesproken. Chauffeur was bereid zonder morren de aflevering wat verder in huis neer te zetten. Intussen zijn de zonnepanelen volop aan het werk naar volle tevredenheid. Ik zeg: zoek niet verder.

Stralende glimlach op m’n snoet door stralendgroen!

Wat ben ik blij met stralendgroen! Na getipt te zijn daar te gaan shoppen voor een doehetzelf zonnepanelen pakket, al vrij snel de knoop doorgehakt! Stralendgroen is bovendien naast de erg aantrekkelijke (goedkope) prijzen, ook nog eens erg klantvriendelijk! Ze controleren niet alleen je bestelling, maar reageren ook nog eens vlot en duidelijk! Ik kan stralendgroen dan ook iedereen aanbevelen die handig is en goedkoop hun huis willen voorzien van kwalitatieve goede zonnepanelen en omvormers! Ga zo door! Stralende groet, Bas Struik uit Kollum

Klantvriendelijk, snelle service een dikke 10

Snel, correct en behulpzaam

Prima geholpen bij het samenstellen van het pakket

Zoals hier boven uitstekend

Bestelling goed aangenomen, prima verwerkt en een snelle verzending en een prima service, kortom "uitstekend" rn graag tor een volgende keer. Mvgr C Nannings

geweldig

Na klein foutje, verkeerde stekker bussen, binnen 1 dag hersteld

Erg goede service, denken zeer goed mee

Zeer goed dat jullie de bestellingen grondig checken alvorens uit te leveren.

Vriendelijke mensen en goede services

Klantvriendelijkheid ten top.

Zeer goede klantenservice. Goed en snel bereikbaar en ter zake kundig. Snelle levering en goede communicatie. Kortom; zeer tevreden en ik zal stralendgroen zeker aanbevelen. Groet, Peter

Snelle levering en goed product.

2e set panelen die ik heb besteld bij Stralend Groen. Duidelijke site. Veel keus en goede prijs. Na bestelling snel aan huis geleverd. Klein minpuntje: Handmatig waren de rails op de pakbon gewijzigd. Hierdoor zaten er niet voldoende koppelstukken en bouten bij. (Er zijn snel nieuwe geleverd)

top!!

Gemaild over een Growatt Wifi die defekt was. Zelfde dag is een nieuwe verstuurd!! Top service.

Prima shop

Bestelling prima volgens afspraak geleverd. Snel en volledig antwoord op mijn vraag.

Goede prijzen en een uitstekende service.

Snelle en goede levering.

Overzichtelijke webshop. Snelle, vriendelijke en behulpzame bezorging.

Mijn bestelling werd keurig ontvangen,verwerkt en verzonden. De bezorging verliep vlekkeloos.

Stralend geholpen

Wat een goede service en super snelle levering .

Goede communicatie en netjes geleverd

Gewoon goed

Behulpzaam

Niet alleen de bestelde omvormer was goed maar ze konden ook zonder problemen voldoen aan een speciaal verzoek.

Uitstekende website, erg goede hulplijn, levering sneller dan beloofd. Kortom: erg tevreden.

Kundige bedrijf, betrouwbaar

Prima advies Nemen de tijd voor je Controleren en adviseren

Een duurzaam zelfbouwpakket voor handige doe het zelfrespect.

Een compleet zelfbouwpakket voor zonnepanelen, die jezelf kunt monteren, tenminste als je een beetje technisch en handig bent.

Na20dagen om 2stekkers gevraagd die besteld waren.

Zoals boven geschreven te lange wacht tijd.

Goed te woord gestaan en vlot reactie ondanks de drukte

Geweldige service!

Vragen worden netjes behandeld. Leveringen correct en goed aangeleverd.

Rijksweg west 18

9608pc Westerbroek