Snelle goede service

Ideaal!

Zeer tevreden. Bestelling is tijdig verstuurd en door mij ontvangen.

Zie hierboven

Supersnel

Stralendgroen doet wat het beloofd en net ietsje meer. Daarom raad ik iedereen aan met stralendgroen zaken te doen.

Duidelijk en goede prijs

Stralend groen is duidelijk en de prijs is goed!

Ben goed geholpen, alles is keurig netjes bezorgt en de prijs is zeer scherp.

Top bedrijf

Meedenken en contact over de bestelling, en alles volgens afspraak geleverd.

Hele goede ervaring met Stralendgroen.

Ik vond het nogal lastig om zonnepaneelset samen te stellen,maar ben door een vriendelijke en geduldige dame er doorheen geloodst! Ondertussen de boel geïnstalleerd,en het werkt perfect! In een woord…..TOP!

Kan niet beter

Toegankelijk voor internet wikkelen en reageren uitmuntend. Alleen moet wel lang aan de telefoon hangen. Maar dan heb je ook contact. Ga zo door en bedankt

Precies wat ik nodig had

Verhuizing van mijn zonnepanelen en andere klemmen nodig op de site snel de juiste gevonden en snel geleverd

Goede service!

Snelle levering en goede service, denken met je mee.

Goede service, duidelijk en prima kwaliteit

Panelen set optijd geleerd, tijdens installatie bleef dat er twee klemmen minste. Binnen twee dagen twee nieuwe klemmen kostenloos ontvangen. Heb twee keer de service desk nodig gehad voor vragen tijdens de installatie. Werd goed en snel geholpen. Kortom, top service.

Zeer goed!

Goed bedrijf, snelle levering, snelle afhandeling met btw terug te krijgen.

Uitstekende levering, heldere afspraken en nakomen van afspraken.

Uitstekende levering, heldere afspraken en nakomen van afspraken.

Uitbreiding ook weer super geregeld

Ter uitbreiding op de in september aangeschafte panelen nu nog 4 extra op het platte dak gelegd. Uiteraard weer alles goed geregeld

zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen.

zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen.

Prima product, service verdiend wat aandacht.

Na het plaatsen van je bestelling is het even stil. Na een paar dagen volgt er een bericht dat je bestelling word gecontroleerd. Ik weet niet wat ze dan doen maar die controle word niet gedaan aangezien ik te weinig boutjes en einddoppen had besteld wat niet gevonden is in de controle. Erg lastig tijdens de montage. Ook de levertduurt lang. Hier nemen ze de tijd voor. Het product is uitstekend, geen opmerkingen over.

Goede degelijke kwaliteit

Snelle levering, degelijk montage materiaal en ruim voldoende bevestiging spul erbij. Handige lay-out erbij en makkelijk website.

Zelfde dag nog verzonden. Perfect!

Ik kwam nog wat kleine onderdelen te kort. Online besteld en dezelfde dag nog verzonden. Prima service!

Netjes en correct

prima verlopen

vriendelijke service en goede producten. Ben erg tevreden met resultaat!

Levertijden duren soms wat lang, maar het is duidelijk dat stralendgroen zijn best doet om zaken zo snel mogelijk te leveren, indien spullen op voorraad zijn. Kan zeker aanraden

nette en snelle levering via pakket dienst (geld niet als je grote dingen besteld)

Snelle en complete levering!

Omdat ik niet helemaal zeker was dat mijn bestelling compleet was heb ik een offerte aangevraagd. Dat kan je alsnog kiezen op de laatste pagina van het bestelproces! Binnen een paar dagen bericht ontvangen met het advies om er nog een paar onderdelen bij te doen zodat de bestelling compleet was. Binnen 2 weken de bestelling geleverd met een keurige beschrijving erbij. geïnstalleerd en in bedrijf genomen en mijn energiecentrale werkt als een tierelier! Een superbedrijf om zaken mee te doen!!

Snel, vriendelijk

Zeer goede ervaring

Deze mensen weten waar ze mee bezig zijn, goede adviezen vriendelijk en reageren snel op mail en telefoon.

Zeer vriendelijk, correcte afhandeling

Zeer vriendelijk, correcte afhandeling