Goede service en kwaliteit.

Via de website kon ik het materiaal bestellen wat ik nodig had, na een foto te hebben gestuurd over mijn situatie, kon ik alles op locatie ophalen. Het personeel ter plekke was kundig en zeer wil wellend om te helpen, alle lof.

behulpzaam en meedenkend

prettig

Goede prijzen en prettige mensen

Ik ben vorig jaar begonnen een, deels, off-grid installatie te bouwen. Na zoeken, lezen, tuben kwam ik bij een Growatt inverter uit met Trina panelen. Prijzen waren bij Stralendgroen echt het best en heb de bestelling geplaatst. Inverter was niet op voorraad en had regelmatig even contact mbt status. Toen alles er was de panelen en inverter opgehaald. Dat was een erg leuke ervaring! Ik werd vriendelijk geholpen met een heftruck en vastmaken in de aanhanger! Later ook nog de wifi stick besteld en contact over gehad... Growatt is populair, voorraden daardoor wat onder druk. Kreeg ook nog even een link naar een filmpje om deze aan de gang te krijgen. Al met al, erg tevreden! Zowel over de prijzen, producten als de vriendelijke manier. Wat mij betreft een aanrader! De accu heb ik elders bekomen gezien deze in NL gewoon (nog) veel te duur zijn.

Op de site staat veel goede en begrijpelijke info en ook goede achtergrondinformatie. Ook het keuzeprogramma helpt erg goed. Zo vergeet je niets. Ik had nog een paar keer een telefonische vraag, goed bereikbaar en vriendelijk en deskundig antwoord gekregen.

uitstekend

Bestelling compleet en volgens afspraak geleverd.

Snel en goed

Goede ervaring en uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding

Ik had al eerder zonnepanelen aangeschaft bij stralendgroen en wilde verder uitbreiden met 22. Heb prettige mailwisseling gehad met goede informatie. Antwoorden duurden soms iets langer, maar dat is in deze business wel gebruikelijk. Ook bij twee naleveringen weer prima kontakt gehad en zeer klantvriendelijk geholpen. En dat alles bij zeer concurrerende prijzen. Ik raad stralendgroen aan bij vrienden.

Snel geleverd- goede panelen weet ik van anderen

Snelle levering.. Nalevering perfect binnen enkele dagen. Goede contacten hierover gehad Perfect

Stralend blij met het nieuwe PV systeem

Bij met het meedenken over en leveren van het nieuwe PV systeem op ons garagedak. Vriendelijke, deskundige en vlotte service. Hoge kwaliteit/prijs-verhouding!

Top service en vlot geholpen

Was aan het zoeken voor doe het zelf zonnepanelen zo kwam ik bij stralendgroen uit duidelijke webshop en top service

goede organisatie

prima bedrijf snel met verzenden kleine spullen als ze op voorraad zijn.

Goede en snelle service

Voor alle vragen altijd een mooi duidelijk antwoord, ook nog snel geleverd in deze drukke tijden. En het Vrouwtje op YouTube heeft niet alleen een leuk koppie maar ook duidelijk info. Topper x

Top bedrijf

Ik heb al eerder een set met 8 zonnepanelen besteld . Nu een half jaar later nog een los paneel besteld . Heb deze bestelling op perongeluk op afhalen gezet kort daarna een mailtje gestuurd of ze deze alsnog willen verzenden .en 4 dagen later binnen Goed service

goede service en eerlijke prijs

ik had wat technische problemen, maar deze zijn goed opgelost met behulp van Stralendgroen. direct antwoord op mijn vragen

Uitbreiding van het accupakket besteld en al binnen enkele weken mogen ontvangen!

Helemaal tevreden

Snelle levering met service

Oke

16 panelen + montagemateriaal voor platdak besteld. Keurige geleverd en nog vrij snel ook. Moet nog installeren maar tot nu heel tevreden.

Uitstekende service

Prijstechnisch is dit bedrijf uitstekend. Klantenservice is prima en houdt je op de hoogte van de gang van zaken na een bestelling.

Bestelde onderdelen wel betaald maar niet uitgeleverd

Bestelde onderdelen wel betaald maar niet uitgeleverd Reageert niet op E-mails en telefoon. Beschadigd het vertrouwen voor online bestellingen

Communicatie verliep wat stroef verder goed tevreden over de service

Communicatie verliep wat stroef verder goed tevreden over de service, mocht ik weer wat nodig zijn zou ik er zeker weer bestellen

achteraf had ik wat anders besteld, geen Solarstell.

de maatvoering op jullie site mbt oost/west Solarstell kwam niet overeen met het geen wat geleverd was. Hierdoor kon ik het niet plaatsen omdat het onderstel te lang is. Extra kosten moeten maken om het op te lossen. Nu ligt het niet volgens voorschrift ivm dakrand afstand. Achteraf had ik de hele bestelling moeten retourneren en een nieuwe bestelling plaatsen met kleinere panelen. Geef svp op jullie site aan welke Solarstell onderstel voor plat dat, de maatvoeringen en de bijpassende panelen. Ook de zijpanelen sluiten niet mooi aan, deze hebben een andere hoek. De afwerking mbt zijplaten en achterplaat vind ik niet mooi, ziet er goedkoop uit. De achterkant van het paneel steekt ruimschoots uit vanaf de achterplaat. Het sluit niet mooi aan, jammer dat dit niet was afgebeeld op jullie site. Tevens de communicatie, ik krijg emails dat de bestelling wordt gecontroleerd e.d., maar 1 summier berichtje gehad waar ik direct had gereageerd maar geen reactie op ontving.

Voor de 3e keer besteld en ging weer top!

Nu mijn aanbouw gereed is heb ik ruimte op het dak voor 5 extra panelen. Hier had ik al rekening mee gehouden op de omvormer. Dus eenvoudig besteld en afgehaald. Ook het btw 0.0% ging goed! Aan te raden !

Betrouwbare levering en prima service

We zijn al enige tijd klant bij StralendGroen en de scherpe prijzen, betrouwbare levering en goed service maakt dat we elke keer weer onze bestellingen bij Stralend Groen plaatsen

Rijksweg west 18

9608pc Westerbroek