Laden reviews...
870 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de beoordelingen blijkt consequent dat leveringen snel zijn, de communicatie helder en het personeel behulpzaam is. Klanten melden betrouwbare service, redelijke prijzen en duidelijke instructies bij aankoop. De ervaringen tonen veel aandacht voor klanttevredenheid en praktische ondersteuning. Al met al is er sprake van een betrouwbare leverancier met een proactieve benadering.
Onze Growatt omvormer van +/- 3 jaar bleek op 1 string niet meer correct te functioneren, hier over contact opgenomen, werd direct vriendelijk geholpen. Na overleg tussen stralendgroen en Growatt is er besloten een andere omvormer te leveren, nu hebben we weer groene energie dankzij stralend groen en growatt SUPER !
10 April 2026
Rowald
Tilburg
De winkel en alle info is geweldig maar mijn micro omvormers lagen los in de doos. De postbezorgers gaan niet netjes met de pakketten om dus vreesde ik voor de omvormers. Gelukkig bleek alles te werken. Verpakking kan beter wat mij betreft. Verder top winkel
9 April 2026
Herman
Middelburg
Bij Solaredge aan het strugglen met de AI assinstent. Bij Stralend groen een belletje en binnen 1 min een stappenplan hoe het werkt in de mail.
9 April 2026
Cornelius
Zoetermeer
Ik heb bij Stralendgroen zonnepanelen besteld, welke persoonlijk bij me thuis zijn afgeleverd. Ik heb persoonlijk contact gehad via whatsapp en telefonisch, om mijn bestelling op te volgen. Binnen enkele weken stond de pallet bij me voor de deur, goed en wel! Volgens mij prima dienstverlening, vriendelijk aan de telefoon en doen hun best om de spullen netjes af te leveren. Ze hebben ook een ruim aanbod aan producten, uitgebreide handleidingen en guidelines dus wat mij betreft kunnen ze van mij nog bestellingen verwachten! Doe zo verder zou ik zeggen!
8 April 2026
Sebastian
Antwerpen
Snelle levering. Goede prijzen. Sterke support
8 April 2026
A
Reuver
Von einem Bekannten habe ich einen Growatt_SPH_4000TL3_BH-UP geschenkt bekommen. Leider ohne Anschlußkabel und Stecker. Die sind bei seinem Umbau auf ein anderes System verloren gegangen. In Deutschland war kein Unternehmen in der Lage, die Anschlußstecker einzeln zu liefern, nur komplett mit Wechselrichter. Strahlengrün hat es hinbekommen, die Stecker zu liefern. Und sie passen perfekt an den Wechselrichter. Vielen Dank.
Michael
Wiedemar
Ze hebben tegen een eerlijke prijs hele goede kwaliteit materialen geleverd, dachten met me mee en kwamen afspraken na! Dat zie je niet overal meer.
Lillian
Heeswijk Dinther
Goed en snel
richard
ALPHEN AAN DEN RIJN
Uitstekende service
W.T.S. Bv
Winschoten
Vlot besteld en snel geleverd. Tevreden!
Jeff
Gouda
De sunpura stekkerbatterij werkt niet. We wachten inmiddels 1,5 week op een actie van leverancier en/of fabrikant. Ze zijn er mee bezig.
Beveelt niet aan
Bart
Peer
Snelle verzending en goedkoper dan elders voor exact het zelfde product.
Gert
Dalfsen
Bij de bestelling was niet alles op voorraad, toch werd er reeds uitgestuurd wat beschikbaar was. Bij de levering was er iets fout geteld van aangal afstandshouders maar dit werd nageleverd. Altijd bereikbaar via telefoon of whatsapp. Ben tevreden van de service!
Bert
Begijnendijk
Juiste kabels kwamen niet overeen. dit werd direct naar tevredenheid opgelost
Jonny
Groningen
De installatie werd keurig op een pallet geleverd en naast de plek gezet waar ik hem wilde installeren. Na uitpakken heb ik het geheel volgens de handleiding aangesloten en 's avonds de omvormer uitgeschakeld, de installatie aangesloten aan de omvormer en daarna omvormer en batterij (weer) ingeschakeld. De volgende dag werkte het geheel correct en kon ik zien hoede batterij werd opgeladen en 's avonds weer werd ontladen. Een fijn gevoel dat ik minder afhankelijk ben van de nutsbedrijven en in elk geval minder terugleververgoeding hoeft te betalen..
Roelof
Hurdegaryp
Snelle levering gelijk juiste product
Paul
Huissen
"Tot op heden mijn product niet geleverd en ook geen bericht van wanneer het ongeveer zou komen" Na een kort mailverkeer met StralendGroen is alles duidelijk. Bij ieder product wat momenteel uitverkocht is staat een datum wanneer het weer beschikbaar is, dit had ik niet gezien. Er van uitgaande dat ik op de hoogte zou worden gehouden. Dus weer wat bijgeleerd en tevreden. Ik heb bij Stralendgroen alles besteld al jaren terug voor mijn zonnepanelen en dat was altijd voorbeeldig verlopen omdat alles voorradig was. Nu is het laadpunt voor mijn auto aan de beurt.
4 April 2026
John
Swalmen
Paneel met ingebouwde optimizer defect. Gelukkig met een losse optimizet weer in werking gekregen. Alles weer goed!
4 April 2026
Marten
Bedum
Altijd behulpzaam bij vragen en goede prijzen. Fijn bedrijf.
Kenny
Susteren
Wszystko OK.
Tomir
Banino
De panelen zijn netjes verpakt geleverd. Na plaatsen is het resultaat ook perfect. Bijna het dubbele van de vervangen panelen.
Ge
Boskoop
De doos die men aangeleverd krijgt is niet zwaar. Aan de binnenkant van de doos staat de gebruiksaanwijzing en spreekt voor zich. Geen enkel probleem gehad. Voor 1 paneel op mijn plat dak was dit ideaal. Er kan nog een paneel bij en dan ga ik dit weer bestellen.
Tom
Almere
Jeg har købt en Growatt Thor ev charger, men har aldrig modtaget varen, og pengene er trukket på kontoen. De svare heller ikke på mine henvendelser.
Michael Jensen
Hedehusene- Danmark
Fournisseur réactif avec une gamme large dans un bon rapport qualité/prix. Tous les colis reçus étaient bien emballés avec un délai d’acheminement très court pour la distance NL/FR
Régis
CAPVERN (France)
Een defecte WiFi Growatt ShineWiFi-X was de oorzaak dat ik na ruim 2 jaar een beroep moest doen op Stralend Groen. 24 Uur later werd het nieuwe apparaatje door mij geïnstalleerd en het systeem werkte weer als voorheen. Mijn dank voor de snelle service!
Henk
Klazienaveen