Snel, effectief, correct en uitstekend.

Hadden alles wat ik nodig had.. en goede uitgebreide uitleg en service… Je hoopt dat zoiets bestaat en dan… vind je het!! Stralend Groen…. Ga zo door!

Goed professioneel en behulpzaam

Heb hier mijn tweede set zonnepanelen met batterie opslag gekocht. Voor zelf te installeren. Alles netjes en goed ontvangen ook een goede support. en dit alles voor een scherpe prijs. Goed bedrijf raad ik iedereen aan.

Goede service, netjes aangeleverd. Ook met goede service na levering.

Mooie duidelijke site, levering voldoet aan de verwachting!

De levering van de zonnenpanelen-set is prima en volgens afspraak gedaan. De set moet nog geïnstalleerd worden. Daarom kan ik nog niets zeggen over de werking.

Prima levering, alles aanwezig, nog contact met mij gezocht over de juiste omvormer omdat ik een te lichte had besteld prima service

Klantvriendelijk en behulpzaam

Goed product wat via een duidelijke communicatie correct wordt geleverd. Een duidelijke instructie maar ook telefonische ondersteuning indien nodig. Hele prettige samenwerking en meedenkend. Kortom eenvoudig om te bestellen, duidelijk om aan te leggen en een reuze pret om de opbrengst te ervaren.

Van A to Z prima geregeld

Ik heb vele sites en leveranciers gezien, maar de site van Stralendgroen, loodst je er kinderlijk eenvoudig doorheen. Je moet een aantal keuzes maken en elke volgende stap is afgesteld op de vorige, geen moeilijke keuze maken in bijvoorbeeld welke omvormer. Aan de hand van de zonnepaneel keuze geven zij direct aan welke je moet hebben. Zo gaat het door de hele bestelling, btw aangifte is een fluitje van een cent. Kwam na iets dan meer dan 2 weken al binnen daar waar ik gerekend had op minimaal 8, uiteraard is dit afhankelijk van de voorraad. Levering was compleet en duidelijk. Communicatie is eigenlijk niet nodig en als je ze belt sta je in de wacht dit komt door de drukte. Heb je dan iemand aan de telefoon zijn ze vriendelijk, behulpzaam, oplossing gericht. Ik heb ze al 3x geadviseerd aan kennissen van mij.

Snel en ok

Snel en ok

goed geholpen snelle reacties

heb de spullen wel nog niet geïnstalleerd mar de levering verliep vlot. Wel in twee delen maar goed

Gewoon goed!

Fijne website en snelle levering!

Voldoet aan alle verwachtingen

Duidelijke informatie,vriendelijke mensen die hun afspraken nakomen. Zeer tevredden.

Met geduld leveren ze de goede spullen in 1x

Kwalitatief goede materialen worden tot de deur geleverd. Nadat je besteld hebt controleren ze je bestelling en halen ze de fouten in overleg er uit. Vrij goede beschrijvingen hoe je moet monteren. Montage filmpjes zou nog beter zijn.

Service was top

Bij alle vragen goed en vriendelijk geholpen. Levering was ook super en meer dan optijd.

Een foutje prima herteld

Een ster eraf vanwege wachttijd 40 minuten voor telefonisch contact.

Prima club!

Prima club om zaken mee te doen, op alle fronten, levering, garantie, communicatie en meedenken, echt een aanrader voor wie aan duurzaamheid zit te denken.

Prima om zelf zonnepanelen te plaatsen

Wanneer je zelf zonnepanelen wil plaatsen is het via de website prima mogelijk om een set naar wens samen te stellen. Ik wilde een op een schuur vier panelen plaatsen ter uitbreiding, maar heb wel last van wat schaduw. Ik heb er een prima oplossing voor gevonden met micro omvormers. Het is soms even puzzelen wat je nodig hebt, maar er zijn veel video's die je op weg helpen. Zowel om een keuze te maken als voor installatie. Ik heb vlak na januari besteld zodat de BTW wegviel. De levering was veel sneller dan verwacht. Ik had rekening gehouden met 8 weken, maar het werden er 3. Alles was compleet.

Zonnepanelen binnen 1 maand geleverd, prima service

Hoewel Stralendgroen niet de goedkoopste is hebben ze wel een duidelijke website waar je eenvoudig je DHZ set samen kan stellen. Ook de nieuwe BTW regeling was snel op de site doorgevoerd. Na eenmaal besteld te hebben begon het grote wachten. Gelukkig kregen we voldoende emails over de voortgang en na 1 maand bevestiging dat de bestelling klaar was voor verzending. Hoewel dit vrij kort dag was konden we gelukkig de aangegeven dag, je hebt hier zelf overigens geen keuze in. De chauffeur was er netjes binnen het aangegeven tijdslot. Ook fijn vinden wij dat we nu pas hoefde te betalen, toch weer een stukje extra zekerheid. Bij het monteren was het ook fijn dat Stralendgroen allerlei handleidingen beschikbaar stelt. Toch was niet alles even duidelijk zoals de + en - bij de RC4 stekkers en hoe de nieuwe Solarstell klemmen horen te werken. Uiteindelijk toch gelukt. Support en after service hebben we geen gebruik van gemaakt.

Alles prima geregeld

Alles was in orde. Snel antwoord op een paar resterende vragen. Het systeem werkt prima.

Goed advies

Snelle levering en telefonisch zeer behulpzaam.

Zoveelste positieve ervaring

Inmiddels meerdere complete sets besteld. Duidelijk in communicatie; zowel voor, tijdens en na het bestellen. Bezorging zeer secuur en real time te volgen.

Super service

Zeer fijne en duidelijke website makkelijk om te bestellen met alle hulp. Fijn mailcontact, alles word goed gecheckt zodat je niet voor verassingen komt te staan. Fijn thuisbezord door een vriendelijke chauffeur met goede kloppende tijdsafspraak. Zeer te spreken over stralendgroen, ik beveel jullie zeker aan. Bedankt

Komen afspraken na.

Materialen compleet conform pakbon. Niets op aan te merken, top geregeld.

Prima bedrijf, prima produkt

Prima bedrijf, levering binnen de toegezegde tijd, jammer dat er een paar dingen vergeten waren, gelukkig na 1 telefoontje snelle nalevering van de vergeten spullen, sommige dingen zijn op de bestel site niet helemaal duidelijk. Jammer dat het contact met stralendgroen door de drukte stroef verloopt, telefonisch hang je lang in de wacht en via de mail is hé afwachten of je antwoordt terug krijgt.

Snel en accuraat

De zonnepanelen en al de benodigde apparatuur kon ik makkelijk bestellen. En waar ik gezien de zonnepanelenhype een levertijd van 5-8 weken verwachtte, was alles binnen twee weken geleverd. Vriendelijk chauffeur, alle benodigde uitleg. Echt top!

zeer fijn bedrijf! alleen is de bereikbaarheid iets slechter.

heb inmiddels meerdere keren besteld, en echt perfecte service men denkt graag en goed met je mee. het enigste na deel is dat er door drukte erg veel tijd gaat over offertes en mails.. via de telefoon trouwens wel goed bereikbaar.

Rijksweg west 18

9608pc Westerbroek