Goede kwaliteit, netjes aan huis bezorgd

Goed en precies volgens afspraak

Gewoon goed

Uitstekende service

Alles top en is er een klein leveringsfoutje dan wordt dat snel en goed opgelost!

Redelijk. Goed

Bestellen gaat makkelijk. Communicatie via mail kan wel wat beter want ik werd overrompeld met de levering een dag van te voren, de keer daar op wel keurig een bericht paar dagen van te voren. maar als je belt wordt je keurig geholpen en regelt men Alles professioneel en netjes. Ik moet het systeem nog installeren dus dat komt later.

Perfecte service!

Bestelling geplaatst, nog enkele malen contact gehad omtrent het vermogen van de omvormer en netjes opgelost. Aflevering van de bestelling verliep netjes, nu nog monteren!

Zeer goed. Ik zit alleen nog te wachten op de dakhaken (naleveren) Dus kan pas een tien geven als alles binnen een redelijk termijn binnen is.

Alles volgens afspraak.

Correcte levering van de materialen die besteld zijn. En netjes bezorgd.

Ik ben tevreden.

Ben tevreden met de leverantie. Alles precies zo als omschreven. Correcte aflevering. Collectoren doen wat ze beloven !

Er wordt goed meegedacht en vriendelijke mensen.

Fijne en duidelijke website om de juiste keuzes te maken om zelf zonnepanelen te installeren. Contact altijd vrierndelijk en men geeft belangrijke aanwijzingen betreffende de installatie Twee keer besteld en is altijd goed gegaan. Vlotte levering en alles zit er bij. De eigen filmpjes op internet te ondersteuning zijn daarbij ook erg behulpzaam.

Prima service.

Een paar onderdeeltjes waren niet meegeleverd (telfoutje). 1 belletje en het lag bij wijze van spreken al in de bus. Vriendelijk en spontaan aan de telefoon en snelle actie.Wat wil je nog meer als klant.

Rastoppers

Snel geleverd. Communicatie krijgt een 10!

Zeer klantvriendelijk

Heldere communicatie Weet wat je kan verwachten.

prima geholpen

prima geholpen

GOEDE KLANTENSERVICE EN SNELLE LEVERING

Fijne telefonische hulp bijvragen over webshopproducten ook snel geleverd

Al weer fijn geholpen met mijn nieuwe zonnepanelen

Alle informatie gekregen die ik wilde hebben.

Prima bedrijf het zou nog beter zijn wanneer ik binnen een week antwoord op vragen zou krijgen

Over het algemeen is het een goed bedrijf en koop ik er graag. Maar 1,5 week geleden wat vragen gesteld en nog steeds geen antwoord gekregen ondanks een herhaling 3 dagen geleden.

Snel en fijn contact!

Onze ervaring is prima Er is snel en fijn contact. Transport ook erg gemoedellijk en prettig contact

Goede tool plus handmatige controle. Top service.

Handige online tool voor het bestellen van sets. Daarnaast controle vanuit stralendgroen. Levering in de helft van de tijd, binnen 4 weken besteld en geleverd.

Goeie service en ondersteuning

Levering op tijd Goeie prijs Goeie service bij installatie vragen

Goede communicatie en goede producten

Bestel wel vaker bij stralend groen. Ze hebben de expertise in huis en goede panelen en omvormers. Jammer dat ze niet installeren

Zeer tevreden ondanks iets langere wachttijd.

Tot op heden zeer tevreden. Helaas werd de wachttijd een weekje langer. Oh en een telefoontje is ook altijd netjes behandeld, zeer vriendelijk personeel. TOPPIE!!! Ga zo door.

Heel goed en netjes

Alles is netjes geleverd en snel.

Genoeg keuze en goede service

Al diversen orders geplaatst en altijd uitstekend geleverd en de service is ook geweldig. Ik wordt altijd vriendelijk te woord gestaan .

Perfect!

Niets op aan te merken,alles goed geleverd!

Rijksweg west 18

9608pc Westerbroek