zelfs in deze drukke tijd snelle levering van de growatt omvormer

prima site met duidelijke uitleg in de video's, prima prijs voor de omvormer die ik nog nodig had. en binnen 2 dagen in huis. Dus prima service.

fantastisch

al de panelen besteld alles uit geleverd zelfs na mail contact voor eventuele gebreken die wij hadden besteld . op het dak gelegd en alles was aanwezig. een complete goede installatie en goede service van STRALEND GROEN. INSTALATIE DRAAID EN NU MAAR WACHTEN OP DE ZON

Zeer goede ervaring

Website geeft veel nuttige informatie i.c.m. veel Youtube filmpjes. De prijzen zijn prima. Door de 0% BTW vanaf januari hadden veel webshops hun zaken niet voor elkaar, Stralendgroen had dit wel. Telefonisch en via chat zijn ze bereikbaar terwijl sommige andere webshops onbereikbaar zijn. Bestelling in 1 dag in huis. Stralendgroen heeft veel produkten in eigen voorraad Dit was mijn eerste ervaring met Stralendgroen, meteen een zeer goede ervaring.

Chaos

I din't recieved my order since almost 3 months, many Emails sended, last Emails, no answer.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Snel geleverde voor een concurrerende prijs ten opzichte andere aanbieders op het web! Reeds eerder producten besteld en die waren ook snel geleverd

bestelling duurde lang maar was wel correct

Onderdeel was lang niet voorradig maar uiteindelijk wel aangekomen.

Goede en snelle service

Goede en snelle service

goede service en alles netjes geleverd

er is veel uitleg op de website en je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling. Enige kleine minpuntje is dat ze via de mail niet zo goed bereikbaar waren ivm de drukte.

Snel geleverd en goed geholpen

Site had meteen begin januari de 0% btw op orde en ondanks drukte was de bestelling direct bezorgd. Van 1 product was de verkeerde versie geleverd maar na een tijd in de wacht ik de telefoon was de oplossing direct de dag erna in huis, netjes met retour label voor het foutieve product. Top service! Enige advies wat ik kan geven is om de Enphase Q-cable anders te knippen. Nu wordt begin en eind van de kabel op halve lengte geknipt. Je kan echt veel beter een zijde op 1/5 knippen en de lengte aan andere zijde 4/5 houden. Zo hebben alle klanten meer aan de kabel. Het eind stuk gebruik je immers niet…

Goede service!

De producten zijn zoals afgesproken goed en netjes bezorgd. Je krijgt altijd snel antwoord op je vragen. Stralendgroen is echt een aanrader!

Topservice bij afhandeling en zeer snelle levering van onze hybride omvormer

gebruiker van de onderdelen

mijn ervaring is op zich goed, communicatie tussen mijzelf en stralendgroen had wat mij betreft wel beter gekund. Het is van goot belang om een goed en duidelijk legplan , met de daarvoor benodigde onderdelen aan te leveren aan stralendgroen, want hier ging het bij mij eigenlijk mis. Wat misschien ook mijn eigenschuld is geweest. onkunde van mijn kant dus.

Goede service, scherpe prijs

Vriendelijke behandeling, bij ontbrekende onderdelen, werd snel opgelost en was snel in huis. Wat wel jammer is, dat ik in familie vriendenkring Stralendgroen heb aanbevolen, maar zij kregen geen van allen ooit een reactie bij contact via email.

helemaal goed

Kijk die panelen liggen nog niet op het dak maar het advies, de service en communicatie over de levering waren echt heel goed!

De artikelen op de website zijn in werkelijkheid ook wat er geleverd wordt. Het voldoet aan wat er mag worden verwacht. Dus ja ik kom hier graag terug bij een volgende aankoop.

zeer goed

correcte en goede levering

Perfecte service

Perfecte service en levering

Kan niet beter

Alle door ons bestelde goederen zijn perfect geleverd. Er is door Stralend groen kontakt opgenomen omdat er twijfel was over de bestelling. Zij dachten mee. Prima.

Slecht te bereiken

Helaas zaten er bij de bestelde producten te weinig schroeven. Helaas op geen enkele manier contact met jullie gekregen. Uit nood maar schroeven bij een andere leverancier besteld, zo zijn er onnodig extra kosten ontstaan.

Prima service, doen precies wat ze beloven. Heel fijn!

Fijn contact, levering exact conform afspraak en alles klopte.

Zonnepanelen goed geregeld.

Het was duidelijk wat ik moest bestellen. En het zelf installeren is helemaal goed gegaan.

Prima geholpen

Zeer snelle reactie in het naleveren van onderdelen.

Levering conform afspraak, klantcontact laat te wensen over

Bestellingen (inmiddels 3 ) worden keurig geleverd en zonder manco's. Zoals de website al aangeeft is het op dit moment (winter 2022/23) erg druk, dit zal de reden zijn dat mijn twee mailtjes richting klantenservice tussen 't wal en schip zijn geraakt.

Goede website en producten

Alles tot en met de bestelling loopt perfect. Daarna is er nog wel wat verbetering nodig aan het beantwoorden van vragen.

Rijksweg west 18

9608pc Westerbroek