Hele goede medewerking

Fantastische goede ervaring. In de avond om 22:00 nog een goed gesprek gehad en de volgende dag hadden we de juiste vaatwasser voor ons bedrijf. Dan je wel voor de goede serice

Heel goed en gespecialiseerd bedrijf

Alles is van topkwaliteit, je krijgt een goed advies, engoed service.

Prachtige koperen flambeerrechaud

Fantastisch mooi apparaat. Wat een beleving aan tafel om met uw flambeerrechaud kreeftensoep of crepe suzettes te bereiden. De gasten vinden het geweldig. Fijn om een bedrijf gevonden te hebben die ook de klassieke dingen nog kan leveren. Koperen pan is ook echt kwaliteit.

Geopende tweedehands beschadigde spullen.

Bestel een nieuw artikel, krijg een geopende doos. Na navraag waarom? Komen er 3 antwoorden en vervolgens wordt gedaan of het een rare vraag is. Na inspectie blijkt het artikel ook beschadigd waarna retour zenden niet mogelijk is. Kortom, je ontvangt hier tweedehands geopende artikelen terwijl je nieuw besteld.

Snelle en goede reparatie, duidelijke communicatie. Ik kan weer bakken

Snelle levering, goed verpakt.

Altijd prima service, advies en kwaliteit !

Ik koop er al jaren en tot volle tevredenheid ! Service, goed advies en perfecte aflevering van bestelde artikelen.

Friendly service

Quick delivery to Milano. Beautiful pans, high quality and good pricing.

Goede producten voor een goede prijs

Ik plaatste een bestelling waarbij niet alle producten op voorraad waren. Hiervoor werd ik netjes gebeld dat de levering wat langer zou duren maar in elk geval voor een bepaalde datum geleverd zou worden. Naarmate de datum naderde heb ik zelf gebeld en werd wederom gezegd dat het zou moeten lukken. Helaas kwam de bestelling uiteindelijk 5 dagen te laat. De producten zijn alsnog prima en ik waardeer het persoonlijk contact.

Service gericht, klant vriendelijk

Ik bestelde een heel specifiek artikel dat helaas niet meer voorradig was. Er werd een passende oplossing gezocht en een vervangend artikel snel geleverd.

Zeer behulpzame mensen

Tijdens mijn betaling trad er een fout op, die niet op te lossen was. Er werd mij meteen aangeboden de order verder handmatig af te handelen, hetgeen probleemloos ging.

Het mes ziet er geweldig uit, het is vlijmscherp. En de levering was uitstekend. !

Na mijn eerste aankoop bij deze winkel die zeer goed bevallen is wederom heen gegaan en weer 2 messen besteld. Via whatsapp ook in de avonduren contact gehad en ben ik te woord gestaan. Ik ben zeer tevreden met de communicatie van de verkoper. De messen zijn snel geleverd en de kwaliteit is zeer goed. Als ik weer een mes ga bestellen, ga ik zeker bij deze winkel terug ! Mvg Martin

Snel, klantvriendelijk en betrouwbaar

Ik had een bestelling geplaatst, ik kreeg een bericht dat dit product niet beschikbaar was maar werd dezelfde dag nog gebeld dat het op voorraad was. Daarna ben ik nogmaals gebeld door het bedrijf over informatie van het product, erg attent. De volgende dag was de oven er al, ook dat ging heel snel en klantvriendelijk.

Heel fijn en snel geholpen

We waren opzoek naar nieuwe koffie machines, de prijs is goed de service is goed en het contact ook!

Altijd goed en snel!

Vandaag besteld en een dag later in huis. Het bedrijf denkt ook altijd met je mee en met je portemonnee. Er is zoveel keus! Ik zal hier altijd blijven komen

snelle opvolging na afwijkende zending

snelle en positieve reactie en kosteloze toezending van het juiste artikel.

Prettige samenwerking

Al vanaf het eerste gesprek was het fijn zakendoen met Thom Sluijter. Voor ons team waren wij aan het zoeken naar de juiste koksjassen icm schortjes etc. De heer Sluijter is bij ons op locatie geweest met verschillende modellen en pasmaten. Ook het leveren ging vlot. Tot heel gauw

Kleine miscommunicatie maar geen spijt van bestelling

Heb een moeilijk onderdeel besteld maar ze hebben ervoor gezorgd dat ik nog meer uit mijn kitchenaid kan halen

Great

Nice place the man was so kind and respectful

Kitchenaid gereviseerd

Kitchenaid gereviseerd door de Sluijter en draait weer alsof ie nieuw is. Zelfs de behuizing is vervangen en dus deukvrij wel van tevoren moeten betalen en duurde 2 weken.

Goede garantie

Vrieskast gekocht 2 jaar geleden en op advies een dure gekocht. Ging naar 2 jaar kapot. 2x monteur bij geweest en kon niet gemaakt worden. Toen onder garantie een nieuwe gekregen. Heel blij met deze service, vandaar nu ook weer iets besteld.

Fijne website, heldere uitleg en snelle service!

Product nog niet binnen

Tot nu toe nog geen opmerkingen hoewel in de mail van Kiyoh mijn naam verkeerd wordt genoemd en ik het product pas in augustus wordt geleverd..

Met enthousiasme geholpen

Gebeld voor hulp bij aankoop pannen. Ik werd erg goed telefonisch geholpen. De pannen bakken zoals beloofd niet aan. Ik kom snel terug om er een bij te kopen.

Eénduidig in aanpak en een vlotte afhandeling van de gemaakte afspraken.

Betrouwbaar bedrijf waar een open sfeer aanwezig is. Plezierig om zaken mee te doen.

Constructieweg 96

3641 SP Mijdrecht

Over A. Sluijter & Zn. BV

A. Sluijter & Zn. BV | Matériel de Cuisine is een horecaleverancier én kookwinkel en actief sinds 1950. Wij zijn gevestigd in Mijdrecht, een middelgroot dorp tussen Amsterdam (26 km), Haarlem (35 km), Utrecht (38 km) en Den Haag (58 km). Wij zijn gespecialiseerd in horecabenodigdheden zoals keukenmaterialen, keukenmachines, (groot)keukenapparatuur, kokskleding (eventueel met borduursel), koksschoenen, glaswerk, porselein, tafelgerei, kook- en wijnboeken. Wij leveren aan restaurants, hotels, cateringbedrijven, zorginstellingen, horeca-opleidingen en hobbykoks of particulieren.