Response from the business owner
Goedemiddag.
Na onze mening hebben wij regelmatig contact gehad rondom uw interesse, uw vragen werden vrijwel gelijk beantwoord, zowel voor als na de verkoop. Beetje vreemd om ons neer te zetten als ´slecht bedrijf´ en anderen aan te sporen geen artikelen bij ons te bestellen.
Allereerst zijn wij er niet van gediend om voor leugenaar uitgemaakt te worden, wij vertellen helemaal geen leugens.
Bovendien streven wij er naar om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn, we doen ons uiterste best om mee te denken en oplossingen te bieden. Zoals meerdere keren per whatsapp wanneer wij jouw vragen vrijwel meteen beantwoorden.
Tegelijkertijd zijn er grenzen aan wat wij redelijkerwijs kunnen verwachten binnen de afspraken en mogelijkheden die er zijn. Wanneer er nieuwe argumenten naar voren worden gebracht die buiten de oorspronkelijke context of redelijkheid vallen, belemmert dat onnodig een soepele afhandeling.
Vanmorgen is er door ons via whatsapp weer gereageerd op uw berichten, maar we hebben vernomen dat we geblokkeerd zijn en het dus niet mogelijk is te communiceren zoals voorheen.
Uw eerste zorg betrof een doos waar uw pan in zat, deze zou geopend zijn geweest. Hier hebben wij transparant op gereageerd met het volgende; Het kan zijn dat de doos eens geopend is om aan iemand te laten zien. De pan is gecontroleerd voor verzending (nog een reden om een doos te openen). Hoe dan ook, ruim een uur later zet u uw argument over de open doos ´kracht´ bij door te zeggen dat de pan beschadigd is - Iets wat in uw eerste bericht niet werd genoemd. Zoals we al hebben aangegeven, de pan is gecontroleerd voor verzending en er zaten geen beschadigingen op.
We doen ons uiterste best om servicegericht te handelen, maar we vragen hierbij ook om eerlijkheid en transparantie vanuit beide kanten.
We wensen u het beste en veel kook plezier voor de toekomst.
Team Sluijter