Pluspunten

Topservice!

Pluspunten

Nieuwe schoenen van Chaud Devant gekocht. Gemakkelijk en snel geleverd.

Pluspunten

uitstekende service

Pluspunten

3 keer machines laten repareren door Sluijter. Waaronder KitchenAid. Altijd netjes verzorgd.

Geen verbeterpunten

Pluspunten

40 jaar geleden kocht ik al kookboeken bij meneer Sluijter. Nu nog steeds leverancier, maar dan van keukenmaterialen, apparaten en kokskleding. De service is al 40 jaar top!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering en mooi assortiment. Ze zijn via whatsapp bereikbaar en dat is ook erg handig

Ik kan mijn bestelling niet aanpassen of annuleren. Ik had per ongeluk teveel artikelen besteld. Maar na telefonisch overleg de order gewijzigd.

Pluspunten

Enige tijd geleden heb ik 2 Bamix staafmixers gekocht bij Sluijter in de showroom. 1 Bamix ging binnen enkele weken stuk en deze werd kosteloos gerepareerd. Kortom, goede service!

Geen verbeterpunten op te noemen.

Pluspunten

Al jaren onze leverancier van kokskleding en keukenmaterialen. Altijd goede service en als iets stuk gaat lossen ze dit gauw weer op.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede persoonlijke service!

Pluspunten

Leuke keukenspullen gekocht bij dit bedrijf. Snel geleverd en goede prijs/kwaliteit. Ik ga snel weer wat bestellen.

Pluspunten

Ik ben erg blij met de GT1 Pro Magister schoenen. Snel geleverd en goed verpakt.

Pluspunten

Ik ben erg blij met de koksbuizen. Het is ook mooi geborduurd.

Pluspunten

ik had een aantal kookboeken gekocht en ik wilde 2 boeken omwisselen. even met Sluijter gebeld en kon de bestelling telefonisch wijzigen. goede service!

Pluspunten

mooie Wüsthof messen gekocht en netjes verpakt.

Pluspunten

In de showroom heb ik een mooie messenset besteld. Met eerlijk en deskundig advies!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Netjes verzorgd

Pluspunten

Mooie kokskleding gekocht en snel geleverd!

Pluspunten

Mooie Magister schoenen van Michelin / Chaud Devant gekocht bij de firma Sluijter. Snelle levering en bij vragen zijn ze via Whatsapp bereikbaar.

Geen minpunten

Pluspunten

Goede service! Snelle levering!

Pluspunten

Zeer nette afhandeling van de bestelling, erg mooi verstuurd, leuk om het kookboek zo te ontvangen

Betalen niet via een factuur maar met ideal ofzo, dat er direct betaald kan worden

Pluspunten

Ik was op zoek naar een veelzijdige keukenmachine en door goed advies van Sluijter ben ik te gaan voor een Magimix 5200 Premium met naast de Magimix machine ook nog handige opzetstukken. Fijn dat men meedacht!

96 Constructieweg

Mijdrecht 3641 SP