Pluspunten

Prijs/kwaliteit is goed. Ze leveren goede service en hebben goede priizen en denken graag mee.

Pluspunten

Ik ben tevreden over de vaatwasser en goed aangesloten. De oude mee genomen.

Pluspunten

De beste in kleding schoenen en keukenmaterialen!

Pluspunten

Ik ben erg tevreden over de aangeschafte koksbuizen.

Pluspunten

Ik heb een bestelling geplaatst bij Sluijter en ik heb mijn bestelling snel ontvangen. Helaas wilde ik het retour brengen, omdat wat bleek ik kreeg dezelfde van mijn baas. En ik had mijn geld al binnen een dag teruggestort gekregen. Dus niet echt iets besteld, maar wel een goede service. Dat mag ook eens gezegd worden.

Pluspunten

Gewoon top!

Pluspunten

Ik heb 3 keer verschillende koksbroeken en jassen besteld en het is alle 3 keer netjes en op tijd geleverd. De keukenschoenen waren iets te groot, maar die heb ik mogen ruilen tegen goede voorwaarden.

Pluspunten

Topbedrijf! Leuk en origineel verpakt met cadeauverpakking zoals gevraagd. Bedankt!!

Pluspunten

Leuk bedrijf! Erg enthousiast geholpen.

Pluspunten

Goed geholpen aan de telefoon en snel in huis gehad.

Pluspunten

Bij Sluijter een goede puntzeef en groentezeef gekocht en het is gewoon topspul!

Pluspunten

Goed geholpen aan de telefoon. Ik woon in Frankrijk en alsnog snel geleverd in Parijs. Merci pour bon service

Jammer niet in een andere taal, in Frankrijk hebben wij niet zulke mooie kokskleding en ik weet zeker dat het wel goed zou lopen.

Pluspunten

Goed advies gehad.

Pluspunten

Goed op de hoogte gehouden wat betreft de levering keukenspullen

Pluspunten

Mooie koksjassen, niet alle maten waren goed, maar ze werden en ee l omgewisseld

Pluspunten

Goed en snel

Pluspunten

Pluspunten

Duidelijke website en mooi assortiment. Mijn bestelling werd binnen een dag geleverd en ik kreeg netjes een mail met de status omtrent de levering.

Pluspunten

Goed en snel

Pluspunten

Goede site, duidelijke uitleg over levertijden, leuk gesprek aan de telefoon gehad. Schoenen zijn super!

Niets

Pluspunten

Ruime keus aan keukenbenodigdheden. Ze hebben top kwaliteit maar voor elke portemonnee een alternatief. Gewoon oprecht en eerlijk advies.

Pluspunten

Ik heb al meerdere malen apparatuur besteld en service is altijd goed!

Pluspunten

Serie goede pannen besteld op jullie advies en ze werken super! Bedankt voor het meedenken!

Pluspunten

top Atlas schoenen! goed voetbed, sterke antislipzool en nooit meer last van mijn rug!

Pluspunten

Many thanks for the chef clothes and quick delivery!

Constructieweg 96

3641 SP Mijdrecht

Over A. Sluijter & Zn. BV

A. Sluijter & Zn. BV | Matériel de Cuisine is een horecaleverancier én kookwinkel en actief sinds 1950. Wij zijn gevestigd in Mijdrecht, een middelgroot dorp tussen Amsterdam (26 km), Haarlem (35 km), Utrecht (38 km) en Den Haag (58 km). Wij zijn gespecialiseerd in horecabenodigdheden zoals keukenmaterialen, keukenmachines, (groot)keukenapparatuur, kokskleding (eventueel met borduursel), koksschoenen, glaswerk, porselein, tafelgerei, kook- en wijnboeken. Wij leveren aan restaurants, hotels, cateringbedrijven, zorginstellingen, horeca-opleidingen en hobbykoks of particulieren.