Thom en Stephan Sluijter namen echt de tijd voor onze bestelling en levering. Ze denken goed mee en goede prijzen ook.

Fijne koksschoenen

Fijne koksschoenen

Een dikke 10!

Porselein gekocht na goed advies!

Al jaren trouwe klant!

Al jaren trouwe klant! Snelle leveringen en denken goed mee en komen met ideeën voor oplossingen

Goede ervaringen

Goede ervaringen

Goede spullen en mooie kleding

Goede spullen en mooie kleding

happy with my hotmixpro

happy with my hotmixpro. very strong machine

Heerlijke schoenen

Goed voetbed en antislipzool en makkelijk schoon te houden

Quick and good

Quick and good

snel geleverd

snel geleverd

Snel en nauwkeurig verpakt

Ik heb een serie porselein besteld.en had het snel in huis. Toen ik een week later nog wat bordjes extra wilde bestellen, was dat goed en ook weer snel in huis. En erg stevig verpakt.

top

ik was al een tijd op zoek naar rustic porselein van continental. erg fijn geholpen door meneer Sluijter en snel in huis. goed verpakt

Rotor blender gekocht en een nieuwe aangeschaft bij hun. Goede service

Niks op aan te merken

goede service op apparatuur

goede service op apparatuur. nette prijzen en wanneer kapot lossen ze het zo op

Sehr gut gemacht

Vielen Dank für ihre Hilfe! Wir haben die Messern und Pfannen sehr bald Empfangen

Top spul!

Top spul van debuyer. Dank voor de uitleg

Uitstekend!

Sluijter heeft ons geholpen met de aanschaf van nieuwe pannen. Goede uitleg en veel verschillende soorten laten zien.

Mooie messen, scherp en ligt lekker in de hand. snel in huis

Constructieweg 96

3641 SP Mijdrecht

Over A. Sluijter & Zn. BV

A. Sluijter & Zn. BV | Matériel de Cuisine is een horecaleverancier én kookwinkel en actief sinds 1950. Wij zijn gevestigd in Mijdrecht, een middelgroot dorp tussen Amsterdam (26 km), Haarlem (35 km), Utrecht (38 km) en Den Haag (58 km). Wij zijn gespecialiseerd in horecabenodigdheden zoals keukenmaterialen, keukenmachines, (groot)keukenapparatuur, kokskleding (eventueel met borduursel), koksschoenen, glaswerk, porselein, tafelgerei, kook- en wijnboeken. Wij leveren aan restaurants, hotels, cateringbedrijven, zorginstellingen, horeca-opleidingen en hobbykoks of particulieren.