Laden reviews...
62 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De feedback benadrukt snelle levering, keurige verpakking en een breed assortiment. Klanten waarderen de diversiteit aan dranken en de betrouwbare service. De algehele ervaring is positief, met vriendelijk personeel en duidelijke informatie.
26 June 2026
Jules
Apeldoorn
Ik bestel regelmatig Hongaarse dranken bij deze wijnhandel en ben telkens zeer tevreden. De producten zijn van uitstekende kwaliteit en worden zorgvuldig geleverd. Bij mijn laatste bestelling bleek een artikel niet voldoende op voorraad te zijn. Ik werd hierover persoonlijk gebeld, waarbij duidelijk werd uitgelegd wat de mogelijkheden waren. De communicatie was helder, professioneel en vooral ontzettend vriendelijk. Dat persoonlijke contact waardeer ik enorm. Het is prettig om te merken dat klanttevredenheid hier echt belangrijk is. Ik kan deze wijnhandel dan ook van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar authentieke Hongaarse dranken en uitstekende service.
21 June 2026
Ildiko
Waalre
Waarom geen 10, omdat de gevraagde wijn niet leverbaar was en wel op de website stond. Maar na telefonisch - vanuit hun - een ander jaartal gekozen. Daarna snelle levering. Verpakking was top! Dus: bedankt!
15 June 2026
Ruud
Heemstede
Zeer snelle levering en uitstekend contact.
9 June 2026
Kasia
Heesch
Al meerdere jaren klant en steeds zeer correct zowel qua levering als opvolging. Zowel in winkel als online zeer vriendelijke mensen.
8 June 2026
christophe
tremelo
Op maandag een bestelling geplaats. Donderdagochtend deze na moeten bellen omdat ik nog niets vernomen had qua verzending. Zou gelijk op de post gedaan worden.. Het is nu zaterdag en mijn bestelling nog niet binnen of een bericht van wanneer het bezorgd wordt. Erg fijn als het voor een geschenk is wat je zaterdagavond nodig hebt. Hier gaan we niet meer bestellen.
Beveelt niet aan
Beesd
5 June 2026
Corrie
Gramsbergen
Super vriendelijke personeel met verstand van zaken. Mocht 2 hele lekkere whisky's proberen.
1 June 2026
B
Valkenswaard
Fijn dat er overlegd wordt over de beschikbaarheid van wijnen en eventuele alternatieven. Graag wel een berichtje wanneer de wijn daadwerkelijk geleverd wordt met een tijdsindicatie erbij
31 May 2026
Marianne
Lieshout
Snelle levering, goed verpakt en een prachtig assortiment. Vooral de Hongaarse Unicum Fütyülös was een geweldige ontdekking: vol smaak, uniek en voor mij echt een stukje Hongarije in huis. Alles verliep perfect en ik bestel hier zeker opnieuw. Aanrader voor liefhebbers van bijzondere wijnen en dranken!
18 May 2026
Ildiko
Waalre
14 May 2026
Terry
Den Helder
Men nam zijn verantwoordelijkheid om de klant zijn verwachtingen te begrijpen.
11 April 2026
Alain
Brakel
Snelle levering en heel goed verpakt
1 April 2026
Sebastiaan
Deventer
Staat drank op de site die al langere tijd niet leveruis.
17 March 2026
Franciscus
Den bosch
Duidelijke website, zeer correcte en snelle service !!!
2 March 2026
Joost
KORTRIJK
Snelle levering,goed verlopen.
2 March 2026
Ardy
Beesd
Super slijterij. Erg vriendelijk en deskundig. Vorige week lekkers gekocht en bij thuis komst geopend. Heerlijke wijn. Dag later 2 dozen besteld en super netjes geleverd. Erg tevreden.
27 February 2026
Eric
Buchten
Tot op heden niks ontvangen en geen reactie op mijn mail, met vraag wanneer ik mijn bestelling kan verwachten. Vandaag telefonisch contact gehad. Er was eea niet lekker gegaan, duizend maal excuus. Bestelling niet gehad maar alles is wel netjes afgehandeld.
27 February 2026
De flessen hadden flessen hoezen en waren 1 dag na bestelling al binnen
10 February 2026
Luc
Utrecht
Goede service en goed advies
2 February 2026
Henrie
Eindhoven
Goede communicatie. Snel en duidelijk. Wijn super
18 January 2026
Karel-Jan
Eindhoven
Op whiskygebied een vakkundig advies, mooi uitgebreid assortiment en vriendelijkheid.
18 January 2026
Jurgen