Altijd wat bijzonders
Ik kan bij van der Heijden altijd wel een bijzondere whisky scoren die ik wil bewaren of proeven.
Bert
Vries
Laden reviews...
60 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 542 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,3
Review overzicht
De feedback benadrukt snelle levering, keurige verpakking en een breed assortiment. Klanten waarderen de diversiteit aan dranken en de betrouwbare service. De algehele ervaring is positief, met vriendelijk personeel en duidelijke informatie.
Bert
Vries
Helemaal top.
Peter
Purmerend
Vlotte levering en vriendelijke site
8 November 2025
Jules
Apeldoorn
Every order works perfect.
5 November 2025
Christian
Oldenburg
Ze denken altijd goed met je mee. Zeer klantvriendelijk. Hun goed advies en vakmanschap had ik deze keer niet nodig, ik wist precies wat ik wilde. Ik ben meer dan tevreden, zowel met de service als met de producten zelf.
1 November 2025
Willem
Eindhoven
Altijd fijn om met jullie zaken te doen, betrouwbaar en goede levering tegen scherpe prijs
21 October 2025
Jos
Groot-Ammers
Exacte totale invulling van mijn wensen.
15 October 2025
Egberdina
Heemskerk
hartverwarmend
11 October 2025
Henk
Eindhoven
Snelle levering. Verpakking kon iets beter. Verder prima en graag weer
11 October 2025
Cor
Sneek
Is op tijd en ook top verpakt,de bezorger liet hem op de grond vallen en alles bleef heel
6 October 2025
Jeroen
Ophemert
Goede behandeling en duidelijke afspraak
22 September 2025
John
Willems
De producten worden uitermate vakkundig verpakt en snel geleverd
22 September 2025
Marion
Wernhout
Zeer betrokken bij de klant.
19 September 2025
J.
Kampen
Makkelijk bestellen, gevolgd door snelle verzending, de goederen (drank) waren perfect verpakt.
16 September 2025
Patrick
Kudelstaart
Konden gewenste product leveren, wat bij vele anderen niet (meer?) te verkrijgen was. Toen gevraagde levering iets was vertraagd werd ik daar keurig telefonisch van op de hoogte gesteld.
12 September 2025
Rene
Rotterdam
Snelle en goede afhandeling voor een correcte prijs.
5 September 2025
Jo
Beerse
Snelle levering, Goede communicatie,
1 September 2025
Mesut
Amsterdam
Goede service, want een uitstekend alternatief aangeboden voor wijn die niet op voorraad was.
30 August 2025
Arthur
Vught
Altijd goede service van van der Heijden :)
26 August 2025
Thirza
Ut
Alles super geregeld, duidelijk, snel en netjes afgeleverd.
22 August 2025
Michiel
Eindhoven
Ik was onder de indruk dat ik de special release van Ardbeg 1 dag na de lancering al in huis had. Keurig en veilig verstuurd
18 August 2025
Johan
IJmuiden
Bestel vaker via hun webshop en is steeds heel snel bezorgd en ze hebben vaker goede aanbiedingen
17 August 2025
Wilco
Geleen
Steeds correct afgehandeld, levering steeds snel en alles zeer goed ingepakt.
14 August 2025
christophe
tremelo
Na bericht dat gewenste fles besteld kon worden, aktie ondernomen en besteld. Goed verpakt en snel (zelfs op releasedatum) in huis. Top!
13 August 2025
Fred
Sint Pancras
Goed assortiment en op juiste manier verpakt.
13 August 2025
Job