Laden reviews...
322 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
In de meeste beoordelingen wordt de kwaliteit en versheid van het vlees geprezen, samen met de vriendelijke service. Klanten waarderen de afhandeling en verpakking bij afhalen. Soms wordt drukte genoemd en incidentele leveringsproblemen, maar oplossingen zijn meestal effectief.
We hebben weer heerlijk genoten van het buffet. Alles netjes optijd geleverd en zo fijn geen afwas daarna!
28 July 2026
Jannetta
Terschuur
Makkelijk contact via de website of telefonisch. Ruime keuze. Bij bestelling van een bbq goede service qua brengen en halen en ontzettend goed eten.
28 July 2026
A
Voorthuizen
Het is super lekker vlees, mooie pakket keuze, tegen een betaalbare prijs. Makkelijk online of in de winkel te bestellen.
Corina
Nijkerkerveen
Goede kwaliteit!
T.W
Marco
Putten
verzorgd en bellen zelfs als ik het vergeten ben.
26 July 2026
elly
Wat een topservice!
23 July 2026
Janneke
Putten
Buffet was heerlijk evenals de salades. Meer dan voldoende per persoon en netjes verzorgd. Bij afhalen alleen een warmhoudbak te weinig geleverd gekregen. Met een beetje creativiteit zelf op kunnen lossen.
Martine
Zeewolde
Per abuis hadden wij nasi en bami niet apart vermeld bij de bestelling. Daar kwamen wij achter toen het buffet gebracht werd. Uiteindelijk kon het alsnog geleverd worden. Echt geweldige service!
Henny
Putten
circa 3 jaar geleden hadden we voor iemand een feestelijke bbq bij ons in de tuin georganiseerd. Met bbq en vlees van Tomassen. Je had de gezichten moeten zien. Alsof ze iets eten wat ze nog nooit hadden gegeten, zo lekker! Ze bereiden ontzettend lekker vlees, makkelijk in de omgang, breed aanbod en ondanks de continue stroom van klanten hoef je nooit lang te wachten omdat er genoeg personeel aanwezig is. Topklasse kwaliteit, vriendelijk in de omgang. Tomassen weet hoe een lekker stukje vlees hoort te zijn.
Willem
Putten
Heerlijk bbq vlees en netjes verpakt vriendelijk geholpen
Coby
Zeewolde
Bestellen van producten gaat makkelijk via de website of telefonisch.
Henk
Putten
Barbecue pakketten zijn meer dan top De smaken hiervan vind je nergens
Dick
Voorthuizen
Nette service en heerlijk vlees (wij hadden een bbq schotel)
Jet
Putten
Voor 55 personen een BBQ besteld bestek borden en BBQ’s. Alles was prima geregeld en vooral ook erg lekker! Niets op aan te merken!
Kirsten
Ermelo
Voor 5 personen pakket vlees salades en sausjes besteld. Netjes verzorgd en de prijs is heel best. Volgende keer weer naar Slagerij Tomassen.
Wijn
Voorthuizen
Heerlijke hamburgers voor op de barbecue
Jeannette
Putten
Heerlijk vlees, goede slager!!
Maria
Bunschoten
Heerlijk van smaak, en ook de hoeveelheid was precies van pas.
17 July 2026
Merie
Putten
Onze jaarlijkse "begin van de vakanties bbq" met familie en vrienden was weer super mede door het vlees, hapjes en hulpmiddelen van Slager T.
17 July 2026
Kees
Nunspeet
Vanuit het bestel proces naar het tussentijds overleg over de gemaakte keuzes waarbij een heel goed advies werd gegeven ivm de hitte, na het aanpassen van wat keuzes het buffet ontvangen. Alle aanwezigen hebben ontzettend genoten van het buffet. Zeer zeker tot de volgende keer. mvg Marcel
15 July 2026
Marcel
Apeldoorn
Top slager met top product. Aanrader
N.v.t.
Lex
Ermelo
Het was erg lekker. makkelijk om het op te kunnen halen. en nog snel gemaakt ondanks laat besteld.
Elise
Putten
Zoals bovenstaande; alleen vraag ik mij af waarom er geen nummertjes worden gebruikt om te weten wanneer je aan de beurt bent. Lijkt net of je bij de dokter bent: “ wie is het laatste binnengekomen “. Niet erg,
Heleen
Ermelo
Duidelijke website, ruime keuze voor het buffet. Op de afgesproken tijd is alles geleverd, goede uitleg erbij gekregen. De gasten hebben heerlijk gegeten, er was zelfs nog over en dat kun je in de meegeleverde bewaarbakken doen.
Arjanne
Poststraat 13a - 3881 BM
telefoon: 0341-353291
Webshop voor het online bestellen van Vlees, vleeswaren, barbecue, compleet verzorgde buffetten/catering
Poststraat 13 A
3881 BM Putten