Zoals altijd was de hapjes schotel dik in orde!
Goede kwaliteit en klantvriendelijk
Producten van hoge kwaliteit met vakkundig en vriendelijk personeel.
Erg lekkere hapjes
Fijn dat er een mogelijkheid is om een bestelling achterom op te halen. Dat scheelt drukte in de winkel. Maar ondanks de drukte in de winkel, er is zoveel personeel aan het werk dat je veel minder lang hoeft te wachten als je zou verwachten. Hapjesschotel was heerlijk. Ook voor 5 personen luxe gourmetschotel besteld, vlees was lekker en goed gekruid.
Favoriete slagerij, ik rij er zelfs voor om. Snelle afhandeling en lekker vlees. Ga zo door!
Gourmetschotel besteld, opgehaald en nog wat extra producten meegenomen. Kregen zelfs nog extra gourmetvlees mee. Alles smaakte goed!
Bestelling stond op tijd klaar. Was weer prima vlees. En heel vriendelijk personeel
Mooie saladeschotel smaakte heerlijk ook de andere vlees en kip producten overheerlijk! Echt een top slagerij
Maar niet volgens de bestelling gekregen
Producten zijn heerlijk en netjes op tijd klaar. Er wordt rekening gehouden met eventuele wensen. Kortom perfect!!
Het is een goede slager
We hadden voor de kerst een bestelling gedaan alleen deze was per ongeluk op een verkeerde afhaaldatum gezet, namelijk 31 December. Het was al laat in de middag, maar de slager heeft onze bestelling ter plekke nog geregeld. Daarom kan ik niet anders dan een topscore geven. Nogmaals heel hartelijk bedankt en we komen zeker weer terug.
Heerlijk vlees goede prijs kwaliteit. Netjes verpakt.
Het was best al druk, mijn gehakt was even onvindbaar. Toch uitstekend geholpen en de buurt heeft gesmuld van jullie Indisch gehakt. Hartelijk dank namens de mensen uut Horst.
Een gevarieerde, goed verzorgde en lekkere hapjes-schotel.
Mooie luxe gourmetschotel voor 3 personen gehaald zag er mooi uit en was heerlijk precies genoeg vlees
goed geregelt met de drukte
Super lekker en alles goed voor elkaar!
Het ophalen ging soepel er was genoeg personeel om iedereen te helpen.
De voorgaande leveringen waren beter
dank u voor de reactie! U heeft een stampottenbuffet geleverd gekregen net als andere keren De receptuur van de stamppotten en rookworsten is exact gelijk gebleven, wij kunnen het dan ook niet verklaren waarom het (te) zout zou wezen. met vriendelijke groet, Slagerij Tomassen
Goede service en uitstekend vlees
Zoals altijd weer prima in orde . Op de afgesproken tijd het buffet afgehaald en het was weer heerlijk !! Dikke 10 voor jullie !
zeer goed
Wij halen altijd onze vleesschotels bij slagerij Tomassen omdat je dan zeker weet dat het goed is en je genoeg vlees hebt van goede kwaliteit. Ook komen we er graag omdat het personeel altijd vriendelijk en behulpzaam is. Wij zijn altijd tevreden over slagerij Tomassen of het nu buffet,bbq schotel of gourmet schotels zijn.
Poststraat 13 A
3881 BM Putten
Poststraat 13a - 3881 BM Putten telefoon: 0341-353291 Webshop voor het online bestellen van Vlees, vleeswaren, barbecue, compleet verzorgde buffetten/catering