Ik kom van ver speciaal voor deze slager. Prijs/kwaliteitverhouding is perfect.
Omdat wij tot de risicogroep behoren komen wij voorlopig maar niet tussen de grote massa en bestellen wij voorlopig online. Dank dat die mogelijkheid geboden wordt. mvg. Fam. Uitbeijerse
Alleen niet alles gekregen Had 4 ons besteld maar kreeg 1 ons vleeswaren.
Altijd prima voor elkaar
Ondanks dat wij verhuisd zijn, slagerij Tomassen blijft onze slagerij. Super kwaliteit, lekker huisgemaakte producten en vriendelijke personeel.
Bestelling is goed verzorgd. Veiliger af te halen dan in de winkel, waar te veel mensen zijn en slechts 1 pinapparaat aanwezig is.
Lekkere hapjes
Nvt
Snel on-line besteld en achter de zaak opgehaald, goed geregeld in deze coronatijd.
Ik heb mijn aan gemeld voor de nieuwsbrief al tig keer aangemeld maar nooit gehad.
u bent inderdaad ingeschreven op onze nieuwsbrief. Vermoedelijk komt deze bij u of uw internet/mail provider in de spam. De nieuwsbrieven die we versturen komen ook op facebook, wellicht is het een optie om op deze wijze ze te lezen. met vriendelijke groet, Slagerij Tomassen
Heerlijk vlees. Vriendelijke mensen
Supper lekker hapjes schotel het vlees is echt ambachtlijk dat proef je
Vriendelijk personeel en prima kwaliteit eten!
Top service en heerlijk gegeten.
Heel fijn met de drukke dagen om online te bestellen en het dan thuis geleverd te krijgen. Top! En het vlees natuurlijk goed als altijd!
We werden gebeld door Marco van slagerij Tomassen. Onze klacht werd zeer serieus genomen en naar behoren opgelost. Dit noem ik hart voor de zaak hebben en oog hebben voor de klant. Kortom : er is meteen actie ondernomen en de klacht is naar behoren opgelost.
Originele beoordeling
We hadden n stukje grillworst met kaas besteld van 150 gram maar troffen bij thuiskomst n hele grillworst aan, we hadden n stukje gekookte worst van 150 gram besteld en kregen n heel kookworstje van 248 gram. De richtprijs bij de online bestelling was € 23,61 maar uiteindelijk moesten we € 31,05 betalen. Dit kwam doordat de grillworst 350 gram zwaarder was dan besteld en de kookworst 100 gram. Ik had de online bestelling en mijn man had het opgehaald.
Was echt super lekker en goed geregeld allemaal!!!
Eten is altijd heerlijk en de bezorging ook heel goed
Het was super lekker en genoeg, spontane bezorger allemaal prima bedankt
++++
Heerlijke saladeschotel met diverse vleeswaren van zoals gewoonlijk prima kwaliteit
De bestelde hapjesschotel was van prima kwaliteit en nog gratis thuisbezorgd ook
Goede kwaliteit
Altijd lekker,beste slagerij uit de omgeving!!!
Lekker vlees, goede kwaliteit & service
Poststraat 13a - 3881 BM Putten telefoon: 0341-353291 Webshop voor het online bestellen van Vlees, vleeswaren, barbecue, compleet verzorgde buffetten/catering