Altijd een topkwaliteit voor een betaalbare prijs
Hapjes bestel je om ont zorgt te zijn voor een feestje maar je wil je gasten wel wat lekkers geven. Nou en dat is precies wat er gebeurt. Snel bestellen, afhalen was zo gedaan en de hapjes top!
Altijd vers gemaakt. Wat je ook koopt.
Lekker vlees, netjes verpakt
Elk jaar weer tevreden als ik hier vlees bestel voor de buurtbarbecue
Goed geregeld. Er wordt echt heel goed rekening gehouden met de allergieën die je opgeeft! Ik bestel en mijn ouders halen het af en nemen mee naar mij toe. We hebben heerlijk van buffet gegeten
Prima slager, mooie bestelsite. Goede producten.
Online besteld, snel geregeld en weer genoten van alle etenswaren
Het was weer heerlijk
Al vele jaren tot volle tevredenheid producten en verzorging van buffetten door slagerij Thomassen.
Goede kwaliteit vlees en ruime keuze. Voor elk wat wils.
Mijn bestelling kreeg ik op twee schalen mee maar beide waren in een ommezien ook, lekkere hapjes voor een origami prijs
Na de bestelling geplaatst te hebben, wilde ik iets wijzigen. Daar heb ik tot 2x een mail over gestuurd met de vraag of zij de wijziging wilden bevestigen. Helaas geen enkele reactie. Uiteindelijk maar naar de winkel gegaan. Daar was mijn hele bestelling niet terug te vinden. Bij het ophalen werkte de pin niet, ook pin 2 niet. Toen maar achterom de winkel in waar het dan wel lukte. De ene bakpan van de BBQ was behoorlijk oud waardoor het vlees aanbakte. Voor mij niet meer slager Thomassen!
jammer dat u dit zo ervaren heeft, onderstaand treft u onze reactie: - We wilde ik iets wijzigen. Daar heb ik tot 2x een mail over gestuurd. - We hebben geen enkele mail van u ontvangen, alleen de bestelling. (heeft u in het mailadres Tomassen ook met een H er tussen geschreven?) -Uiteindelijk maar naar de winkel gegaan. Daar was mijn hele bestelling niet terug te vinden. - uw bestelling was toen al in behandeling , vandaar dat de dame heb niet kon vinden -Bij het ophalen werkte de pin niet, ook pin 2 niet. Toen maar achterom de winkel in waar het dan wel lukte. -korte pin storing, ja dat gebeurt heel soms. - De bakpan van de BBQ was behoorlijk oud waardoor het vlees aanbakte - het onderstel van de pan is al wat ouder, maar de pan zelf is vrij recent, deze is van rvs , dat moet je ingevet houden anders kan het inderdaad aanbakken.
Alles was goed geregeld
Barbecue vlees, salade en stokbrood met kruidenboter besteld. Was allemaal prima voor elkaar. Heerlijk gegeten!
Goed op tijd het buffet gebracht, uitstekend verzorgen
Alles heel goed verzorgd volgens afspraak en zeer smakelijk buffet.
Alles tot in puntjes verzorgd zeer smakelijk
Fijne medewerkers, uitmuntend vlees!
Ook jammer dat je tegenwoordig zoveel bezorgkosten moet betalen als je in Nijkerk woont.
Echt lekkere producten en je wordt vriendelijk en goed geholpen. Er was een bord gesneuveld tijdens de bbq. maar die hoefden we niet te betalen....
Bestellen op de website gaat makkelijk en heel vriendelijk personeel in de winkel.
We hebben heerlijk genoten Van het vlees en de salades waren heerlijk
Poststraat 13 A
3881 BM Putten
Poststraat 13a - 3881 BM Putten telefoon: 0341-353291 Webshop voor het online bestellen van Vlees, vleeswaren, barbecue, compleet verzorgde buffetten/catering