Prettig
Prettige klantervaring door het personeel
Bbq -vlees besteld. Wordt leuk opgemaakt op een schaal, afhalen gaat snel aan de achterzijde (ook al staat de winkel helemaal vol) en de smaak is goed. Alleen de hoeveelheden die geadviseerd worden voor de BBQ zijn erg ruim, daar kun je beter een eigen inschatting voor maken. Maar verder niets dan lof!
Een warm en koud buffet geregeld. Wat erg goed, alleen maar super reactie,s gehad over het eten, dat het erg lekker was. De bezorger zet het er netjes neer, en afspraak gemaakt over het ophalen. 1 persoon hallal gehad, die was zeer tevreden over het eten. Met dit buffet heeft hij het feest compleet gemaakt.
Top producten
Werd keurig thuis bezorgd werd 30 minuten van te voren gebeld Alles geleverd in koelboxen. Top vlees Volgende dag werd alles weer opgehaald
Zoals altijd keurig verzorgd, kwaliteit goed en vlotte service.
Goede service en heerlijke hapjes.
Altijd goed vlees en fijne mensen. Geweldige slagerij
Voor bbq met het gezin een compleet pakket besteld voor 8 personen. Wat zag het er heerlijk uit en wat was het ook lekker! Ook brood en salades/sausjes meer dan prima. Een complete maaltijd voor een hele, mooie prijs, top! Ritje naar Putten meer dan waard.
Makkelijk bestellen via de site, goede afhandeling, bestelling was compleet en geen wachttijd bij het afhalen.
Super lekker BBQ vlees
Super lekker vlees voor op de bbq. Uitstekende kwaliteit. Vriendelijk personeel, snel geholpen op drukke zaterdagochtend.
Netjes bezorgd bij onze moeder
Super lekkere producten van hele goede kwaliteit Een aanrader!
Weer barbecue besteld en het was weer lekker kwaliteit weer prima
Keurig bezorgd
Fondue voor 4 personen besteld, zag er prima uit alleen de 5 stuks gehaktballetjes is moeilijk te verdelen onder 4 personen, 8 stuks was beter geweest, maar desondanks heeft iedereen complimenten gegeven over het vlees. Was met de fiets het opkomen halen, dat paste dus niet plat in de fietstas. Dus op z'n kant erin, kwam er redelijk goed uit.
Het is altijd perfect
Heerlijk vlees
BBQ en salades besteld voor een verjaardag. Zag er tip top uit en van zeer goede kwaliteit. De salades waren heerlijk en ook het vlees was erg goed en lekker. Onze gasten zaten zichtbaar te smullen van het eten. Een aanrader!!!!!!
Vlees was op de afgesproken tijd er. Min puntje had 100gr ontbijtspek in de winkel besteld en nam aan dat die in de zak bij het gourmetvlees was gedaan. Was niet het geval! Hebben toen maar gegourmet zonder ontbijtspek!
Wat hebben we genoten van de bbq.die jullie voor ons verzorgd hadden .onze complimenten hoor het was heerlijk .
Poststraat 13 A
3881 BM Putten
Poststraat 13a - 3881 BM Putten telefoon: 0341-353291 Webshop voor het online bestellen van Vlees, vleeswaren, barbecue, compleet verzorgde buffetten/catering