Koop altijd hier mijn bbq vlees, gourmet vlees,hapjes en beleg. Altijd goed verpakt, vriendelijk personeel top slager!
Super slager, altijd gezellig.
Gewoon de beste keus voor je barbecue. Altijd lekker en vers vlees en heerlijke salades. En met name het komplete pakket met verhuur van borden, bestek en barbecues maakt hun service op een eenzaam hoog nivo.
Haassate was niet te eten. Je wist niet eens waar het naar smaakte. Leek wel een meel smaak. Was wel mals maar dat was ook het enige.
Al jaren voor ons de beste
Heerlijk barbecue vlees. Makkelijk te bestellen via de site, achterom ophalen zodat je niet lang hoeft te wachten.
De verzorging van een bbq is heel goed. Een aanrader. Kwaliteit van het vlees is uitstekend.
top slagerij met een heel lekker assortiment.
Goede kwaliteit vlees en goede service
We hebben ontzettend genoten van het buffet. Het vlees was zoals altijd heerlijk mals. Het was alleen jammer van de verkeerde saus. Maar het was goed verzorgd. Bedankt daarvoor
En echte “ouderwetse” slagerij die voor kwaliteit gaat. En dat lukt ze meer dan uitstekend ;-)
Voor mijn 30e verjaardag een vleespakket samengesteld. Ik heb meerdere allergieën en hiermee is heel goed rekening gehouden. We hebben genoten en alles smaakte goed!
Bbq-vlees besteld online voor 15 personen, heel makkelijk zelf je pakket samenstellen. (Tijdens het invullen wordt aangegeven voor hoeveel personen vlees je hebt) Zaterdagmiddag opgehaald achter de winkel, vlot geholpen. Het vlees was heerlijk, iedereen was lovend.
De salade was weer erg lekker .
Het was weer super goed. Iedere zomer bestellen we een bbqschotel,en ieder jaar is het weer heerlijk eten. Dus volgend jaar weer!
Er werd netjes optijd het buffet gebracht. Keurig verzorgd en neergezet.
Heerlijk vlees.
Op de tijd dat ze zeggen zijn ze er! Buffet keurig klaar gezet en alles weer opgehaald! En we hebben alleen maar positieve reacties gehad! Dus helemaal tevreden!
Perfect vlees was weer heerlijk.
Opnieuw genoten van een prima barbecue. Alles stond netjes klaar, makkelijk achterom ophalen, hoeft niet lang te wachten. Veel complimenten gekregen over het vlees en ook met name over de salades. Barbecue kan vuil ingeleverd worden. Erg tevreden.
Altijd heerlijk vlees en het afhalen is ook super geregeld!
Goed vlees voor een mooie prijs
Ruim voldoende voor een heerlijke BBQ.
Ga er graag heen
Vlees en salade waren erg goed, maar wij hadden alleen verwacht dat de salades geleverd zouden worden zoals de foto te zien was op de website , netjes opgemaakt maar niet in een plastic (bami)bak, dit was niet wat we verwacht hadden
Fijn om te horen dat het goed gesmaakt heeft! wat de opgemaakte salades betreft hebben we in de product omschrijving een besteladvies, waarbij we tot 15 personen 1 soort salade adviseren, zo kunnen we en mooie opgemaakte schaal er van maken. We laten de klanten hierin wel vrij; kiest u 2 of meer soorten met minder dan 15 personen dan is het te weinig om mooi op te maken en zit het in een plastic schaaltje/bakje.
Poststraat 13 A
3881 BM Putten
Poststraat 13a - 3881 BM Putten telefoon: 0341-353291 Webshop voor het online bestellen van Vlees, vleeswaren, barbecue, compleet verzorgde buffetten/catering