Snel aan de beurt. Super goed vlees
Hier voor de 2e keer buffet gehaald. Alles tot in de puntjes verzorgd. Eten was ruim voldoende en gekoeld in boxen (inclusief bestek, borden, warmhoudbakken) . Lekker thuis met de familie gegeten en maximaal genoten het heerlijke eten. Er was zelfs aan bakjes gedacht om wat over is in te doen. Ik zeg; dat doen we vaker.
Heel lekker
Het was top!
We hebben genoten van het buffet! Keurig verzorgd
Hapjesschotels voor mijn verjaardag geregeld. Smaakte weer prima
Naar onze beleving klopt alles perfect.
Voor de derde keer een buffet... Wordt door klein en groot, jong en oud gewaardeerd. Heerlijk en genoten!
De coumetschotels en salades waren perfect. Bedankt..
Heerlijke salades
Alles klopte en was perfect voor elkaar. Door jullie is onze heilige avond een succes geworden!
Hebben direct na de Kerst de enquete ingediend, zien hem echter niet terug, dit is toch niet omdat hij niet zo positief was?
Altijd goed en snel geholpen, altijd goede kwaliteit vlees
Al vaker geweest waardoor we ervaring hebben met de slager. Uitstekende kwaliteit. Vriendelijk personeel waar je snel en vakkundig wordt geholpen.
Prima kwaliteit, allemaal lekker gegeten!
Lekker eten goed verzorgd gaan het vaker doen
Kwaliteit Alleen verwarring waar het vlees op te halen.
het gourmet vlees was heerlijk
Om met Kerst in je vakantiehuisje te mogen genieten van een gourmetschotel van slagerij Tomassen is dubbel feest.
Met kerst een buffet besteld, wat een drukte in de slagerij! Het eten was zoals gewoonlijk heerlijk van smaak (en we aten het 2 dagen na het afhalen) en voldoende voor iedereen.
Buffet voor de kerst geregeld! Gegarandeerd altijd een succes! Top team!
"Goed-Beter-Best" en tot die laatste categorie behoren jullie!
Kwaliteit en service zoals we dat van Tomassen gewend zijn!
Alle hulp werd geboden, ik hoefde alleen maar de autoportier open te doen. Kwaliteit van het buffet was uitstekend.
Mooi en goed gesorteerde vleesschotel.
Poststraat 13 A
3881 BM Putten
Poststraat 13a - 3881 BM Putten telefoon: 0341-353291 Webshop voor het online bestellen van Vlees, vleeswaren, barbecue, compleet verzorgde buffetten/catering