Prima, aan te bevelen.
Een heerlijk feestdagen buffet. Zeer zeker aan te raden!
Wat een luxe......Het eten werd op tijd geleverd, het buffet wordt helemaal voor je klaargezet, lekker eten, blijft de hele avond warm d.m.v warmhoudbakken, Vervolgens alles weer vies inleveren. Een feestje houden was nog nooit zó makkelijk. Bedankt voor de goede service!
Wij zijn zeer tevreden over hoe alles geregeld is m.b.t. alle spullen brengen/halen en het eten was echt heerlijk. Wij komen zeker nog eens terug!
makkelijk te bestellen, perfect geleverd
We hadden een buffet , het was ontzettend lekker, genoeg en de service was prima. Fijn dat er borden , bestek en afwas bij zit
Lekker vlees, goede kwaliteit, uitgebreide webshop. Het bekende 'plakje worst' mis ik wel nu ik online bestel ipv in de winkel boodschappen doe!
Heerlijk stamppotbuffet gehad. Alles perfect geregeld!!
Alles stond volgens afspraak klaar, keurig verpakt.
Heel fijn dat dit kan bestellen en ophalen.
Prima verzorgde hapjesschotel. Bestellen en afhalen van de bestelling verloopt snel en goed.
Heerlijke hapjes , schalen goed gevuld
Vrijdagavond laat toch maar een warm buffet besteld, zaterdag bezorgd! Snel, makkelijk, altijd vriendelijk en het eten is van hele goede kwaliteit
Vlees en grote koekenpan besteld via de site, alles stond netjes klaar en was zoals altijd weer fantastisch.
Heerlijke hapjesschotel met veel verschillende soorten hapjes. Makkelijk te bestellen via internet en het staat op de afgesproken tijd klaar!
‘Savonds laat Besteld volgende dag ophalen. Ideaal voor als je zelf geen tijd hebt om hapjes te maken voor een verjaardag
Goede sevice besteld voor 5 okt maar 2okt op bestellijst geplaatst ( niet gechekt) Werd netjes opgebeld dat de bestelling nog niet opgehaald deden er niet moeilijk over duskon gewoon op 5 okt ophalen. En geweldig lekkere hapjes
Via internet besteld en netjes en goed geleverd.
Verzorgd en smaakvol. Ze doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen.
Een heerlijk stampottenbuffet thuisbezorgd. Aan alles is gedacht, van naambordjes tot opscheplepels, borden en bestek én zelfs bakjes om het overgebleven eten in te doen. Topservice en vooral; wat is het eten gruwelijk lekker! Absoluut een aanrader!
Heerlijk zoals altijd!
Altijd goed kwalitatief vlees, vriendelijk personeel en ook als je besteld via de website is het goed geregeld! Zeker een aanrader.
Of je het laat bezorgen of afhaalt, beiden waren goed verzorgd en we hebben genoten van een heerlijke, complete bbq
Buffet besteld, bevestiging per mail. Alles keurig bezorgd volgens afspraak, alleen miste ik een communicatie moment tussendoor. Volledig vertrouwen op 1 bevestigingsmail vond ik minimaal, had graag nog een melding oid gehad. Verder alleen maar lof, ruime hoeveelheden en geweldige kwaliteit. Alles is af, zelfs met naambordjes vd gerechten .
Poststraat 13 A
3881 BM Putten
Poststraat 13a - 3881 BM Putten telefoon: 0341-353291 Webshop voor het online bestellen van Vlees, vleeswaren, barbecue, compleet verzorgde buffetten/catering