Super lekker en keuze uit 4 verschillende soorten vlees, heerlijke frisse salades.
goed vlees en netjes verzorgd
Goede service, super kwaliteit vlees!!
Bbq op en.top geregeld incl salades. Supervet allemaal.
Fijn dat je een pakket kan nemen met verschillende soorten vlees, wat zeker niet standaard is voor 9.95 euro. Meer dan genoeg.
Top kwaliteit voor een hele redelijke prijs. Bestelling via de site ook makkelijk, zeker ook de rekenmodule bij het zelf samenstellen van een bbq pakket. Heb je een indicatie :) Verder altijd vriendelijk en capabel personeel.
Fijn om via internet de bestelling te doen. Heerlijk vlees voor een mooie prijs.
Het was goed voor elkaar, zag er goed uit,en smaakte heerlijk! Voor een leuk prijsje, niet zelf een poos in de keuken staan om hapjes te maken! Zeker voor herhaling vatbaar! En ik vond het ook heel fijn dat ik bij afhalen gewoon betalen! 👍👍👍
MAKKELIJK BESTELLEN OP DE SITE VEEL KEUS GEEN GEDOE BESTELLING STAAT ALTIJD KLAAR EN OOK DE REKENING KWAM DIT KEER OVEREEN MET DE GESCHATTE REKENING VOORAF MEESTAL IS HET EEN ONSJE MEER MAAR DEZE KEER NIET
Voor onze bruiloft bestelden wij eten bij Slagerij Tomassen. Alle contact ging snel. Telefoontjes werden binnen 2 keer overgaan opgenomen, mailtjes werden binnen een dag beantwoord. Het eten dat we kregen was lekker. Genoten!
De keuze is reuze. De BBQ was telefonisch gereserveerd. Dat was niet goed doorgekomen. Bij het afhalen stond deze niet klaar en de reservering was niet vindbaar.
Heerlijk vlees, prima service. Niets op aan te merken
Heerlijk vlees, goede communicatie, juiste bezorging....top
Altijd goede kwaliteit
Goede kwaliteit voor een redelijke prijs
Eten super Hoeveelheid per persoon ook super Communicatie vind ik ietsje minder. Je krijgt een standaard mailtje terug met de bevestiging van je bestelling, maar niet een goed bevestigend mailtje van of je het halen moet of dat de het komen brengen. Staat wel in dat ze je bellen als er iets is, maar een duidelijk mailtje niet en dat is best wel verwarrend/onduidelijk.
was heerlijk en zeer goed vlees alles zeer goed verzorgt
Super Service !!!!
Barbecue schotel was geweldig en tegen een eerlijke prijs.
Komt alles brengen in koelboxen. Het vlees was top en de salades ook !
Voor mijn verjaardag een BBQ gegeven en dit vlees maakte het compleet. Kreeg alleen maar complimenten over dat het erg heeft gesmaakt en het zulk lekker vlees was
Had in de opmerkingen een aantekening gedaan en er is niet naar gekeken. Met de kerst is het ook misgegaan !
Uitstekende slager, vriendelijk personeel, met goede producten! Absoluut een aanrader
Lekker gegeten was voortreffelijk kwaliteit vlees en de salades ook
Poststraat 13 A
3881 BM Putten
Poststraat 13a - 3881 BM Putten telefoon: 0341-353291 Webshop voor het online bestellen van Vlees, vleeswaren, barbecue, compleet verzorgde buffetten/catering