Pluspunten
Goede smaak van het vlees en de salades Top
VerbeterpuntenLangere terugbrengtijd gehuurde bbq. Eind volgende middag ipv voor 11 uur op maandag.
Pluspunten
We hadden gevraagd of het bbq vlees allemaal in bakjes kon. En dat was geen probleem. Superfijn in de koelkast.
Pluspunten
Perfekt geleverd. Goede kwaliteit en ruime porties
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Pluspunten
Heerlijk vlees voor een prima prijs. Wij hadden een buurt bbq en het luxe bbq pakket besteld. Louter complimenten ontvangen.
Pluspunten
Het was weer dik voor elkaar. We kregen veel complimenten over het lekkere vlees en de heerlijke salades.
Pluspunten
goede prijs kwaliteit verhouding! zoals altijd, heerlijk vlees en lekkere salade
Pluspunten
Kom speciaal uit voorthuizen bbq vlees halen. Heerlijk!
Pluspunten
Was heerlijk. En veel keus!!
VerbeterpuntenHet fruit was gauw op . Terwijl we van het andere eten ruim voldoende hadden. Was jammer dat fruit te weinig hadden
Pluspunten
vlees was vers en zat erg mooi verpakt erg tevreden
Verbeterpuntenmisschien iets aan de verpakking doen omdat de doos niet in de koelkast past en waarschijnlijk niet bij mijn alleen (feedback)
Pluspunten
Geweldige service!
Pluspunten
Goed rekening gehouden met dieetwensen.
Pluspunten
Gewoon prima!
VerbeterpuntenBij bestellingen via de website ( waarbij de besteller een emailadres opgeeft) per email aan de klant laten weten vanaf hoe laat de ebstelling klaar ligt om opgehaald te worden, In die email wellicht ook aangeven, dat betaalde of te incasseren bestellingen 'achterom' opgehaald kunnen worden, zodat je geen 3 kwartier in de winkel op je bestelling hoeft te wachten. Afz.
Pluspunten
zeer goede kwaliteit waar je wel meer voor betaald maar dat is helemaal niet erg
Pluspunten
Ziet er keurig uit! Prijs en kwaliteit zijn uitstekend.
Pluspunten
Kwaliteit heel goed
VerbeterpuntenVind bij barbecue vlees dat de stukken vlees iets minder groot mogen
Pluspunten
Salade en bbq schotel zagen er goed uit.
VerbeterpuntenUitleveren op schalen die in de koelkast passen. Een betere verdeling van het vlees, op onze schotel 1 kippenbout en een stukje sparerib. Voor 10 personen besteld.
Poststraat 13 A
3881 BM Putten
Poststraat 13a - 3881 BM Putten telefoon: 0341-353291 Webshop voor het online bestellen van Vlees, vleeswaren, barbecue, compleet verzorgde buffetten/catering