Pluspunten
Altijd heerlijk vlees van topkwaliteit.
VerbeterpuntenGraag zouden wij een nummerautomaat zien in de winkel. Het is vervelend om in de gaten te houden wanneer je aan de beurt bent.
Pluspunten
was heerlijk god barbequevlees
Pluspunten
10+
Pluspunten
Super kwaliteit. Gemakkelijke site om te bestellen
Pluspunten
Altijd goed!
VerbeterpuntenGa lekker zo door ;-)
Pluspunten
Maakt niet uit hoe druk het is, altijd snelle service met een lach. Er wordt meer dan voldoende personeel ingezet. Soms schrik je van de overvolle winkel. Maar de wachttijden zijn zeer kort! De kwaliteit is top!
Pluspunten
Lekker mals en goed gekruid vlees
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Constante uitstekende kwalIteit!!
Pluspunten
BBQ vlees is gewoon altijd goed :)
Pluspunten
Vriendelijk personeel
Pluspunten
Slagersbedrijf met een goeie kwaliteit en verscheidenheid aan producten. Super
Pluspunten
Heerlijk vlees en salades. Makkelijk online te bestellen.
Pluspunten
Perfect en lekker vlees. Goed geregeld In overleg veel mogelijk
VerbeterpuntenGeen idee.... ga vooral zo door
Poststraat 13 A
3881 BM Putten
Poststraat 13a - 3881 BM Putten telefoon: 0341-353291 Webshop voor het online bestellen van Vlees, vleeswaren, barbecue, compleet verzorgde buffetten/catering