Pluspunten
Zeer goede service en het vlees en de salades zijn bijzonder lekker
VerbeterpuntenGeen gepaneerde hamburgers voor op de bbq, dit verkoold erg snel
Pluspunten
Heerlijk vlees. Heel goede service.
Pluspunten
mooie website en perfect vlees KLASSE!!
Pluspunten
Prima vlees mooie gesorteerde schotels en prima prijzen
Pluspunten
Goede prijs kwaliteit. Sportgroep van het geleverde genoten. Iedereen ging voldaan naar huis. Zeker voor herhaling vatbaar.
Pluspunten
Klant vriendelijk goede service
Pluspunten
Snel, prijs/kwaliteit verhouding prima
VerbeterpuntenDe presentatie is al jarenlang hetzelfde, evenals de diversiteit. Hier en daar wat vernieuwing aanbrengen met nieuwe, modernere producten is gewenst. Dan krijg je ook meer variatie
Pluspunten
Prima vlees voor redelijke prijs.
VerbeterpuntenBestellen via de websites is niet optimaal.
Pluspunten
Gewoon top. Exact zoals besteld en lag keurig klaar Kwaliteit was zoals gewend helemaal super!
Pluspunten
Alles was super, top!!!
Pluspunten
No nonsens met een top kwaliteit tegen een scherpe prijs. Gemakkelijk bestellen en betalen via internet
Pluspunten
Heerlijk vlees, prijs-kwaliteit is prima. Niet te zuinig, heerlijk! Ik rijd er graag vanuit Amersfoort even voor naar Putten!
Pluspunten
Goede kwaliteit, ga zo door
VerbeterpuntenDe bezorger is niet al te vriendelijk, dan zeg ik het zachtjes. Die moet echt van zijn pensioen gaan genieten. Bas is daar al over geïnformeerd per telefoon.
Pluspunten
Heerlijk vlees en in de winkel wordt je snel geholpen.
VerbeterpuntenAls je je bestelling of komt halen moet je vaak lang wachten voor het uit de koeling is gehaald. Zo lang dat je je bijna af gaat vragen of je vlees er wel staat. Gelukkig komt dat altijd goed.
Poststraat 13 A
3881 BM Putten
Poststraat 13a - 3881 BM Putten telefoon: 0341-353291 Webshop voor het online bestellen van Vlees, vleeswaren, barbecue, compleet verzorgde buffetten/catering