Pluspunten
Online bestellen gaat makkelijk en snel. Ondanks de enorme drukte in de slagerij toch snel geholpen. En vooral erg lekker vlees.
Pluspunten
Uitstekend zoals altijd!
Pluspunten
Voor het eerst een bbq hier besteld. En het was heerlijk, heerlijk vlees en lekkere salades. Voor herhaling vatbaar.
Pluspunten
Ook weer dit bedrijf doorgekregen van buren uit Ermelo die vaste klant bij jullie zijn. Wij zijn dik tevreden! Ook als je in de vitrine kijkt zie je dat het vlees en top notch uit ziet. Winkel is schoon en het vlees heerlijk!
VerbeterpuntenEen nummertjes systeem aanschaffen. Hier kreeg ik dagelijks mee te maken tot voor kort toen we nog in het westen woonde. Raad het zeker aan!
Pluspunten
Goede spullen zoals altijd Makkelijk online te bestellen, heerlijk
Pluspunten
Supervlees weer voor onze jaarlijkse barbeque Personeel correct en super vriendelijk
Pluspunten
Goede produkten voor een redelijke prijs. Duidelijke website en vriendelijk personeel.
Pluspunten
Goede producten. Houden zorgvuldig rekening met dieetvoorschriften. Personeel gaat prettig en beleefd om met klant
Pluspunten
Voortreffelijke kwaliteit, uitstekende service en heel netjes geprijsd. Bestellen via de website gaat eenvoudig en snel, en bij het ophalen van de pakketten/BBQ word je vriendelijk geholpen met het inladen. Topbedrijf!
Pluspunten
Heerlijk eten zoals we gewend zijn!
Pluspunten
Top kwaliteit. Netjes verpakt. Ruime keuze.
VerbeterpuntenNvt.
Pluspunten
Altijd lekker en vers! Vriendelijke mensen!
Pluspunten
Prijs/kwaliteit uitstekend.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Heerlijke hapjes schotel!!!!!
Pluspunten
Gewoon super!!
VerbeterpuntenNiet kunnen ontdekken.
Pluspunten
keurig verzorgd
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Zeer goed vlees
Pluspunten
Altijd goed vlees. In de winkel klantvriendelijk en met voldoende personeel, zodat je altijd snel geholpen wordt. Online bestellen is ideaal. Bezorgen of afhalen in de winkel.
VerbeterpuntenEen ietwat uitgebreidere folder, misschien met wat leuke recepten erbij.
Pluspunten
Goede kwaliteit
Poststraat 13 A
3881 BM Putten
Poststraat 13a - 3881 BM Putten telefoon: 0341-353291 Webshop voor het online bestellen van Vlees, vleeswaren, barbecue, compleet verzorgde buffetten/catering