Pluspunten
Kwaliteit, kwantiteit en diversiteit uitstekend.
Pluspunten
Allemaal lekkere producten! Genieten!
Pluspunten
Snel, prettige communicatie, vakkundig en zeer smaakvol
VerbeterpuntenHeb ik niet
Pluspunten
Geen idee
Pluspunten
Altijd goed en betrouwbaar. Het stokbrood mocht wel wat verser en wat knapperiger zijn. De rest uitstekend
Pluspunten
vriendelijk en klantgericht
Pluspunten
uitstekende kwaliteit
Verbeterpuntenparkeerplek
Pluspunten
voldoende personeel in de winkel heerlijke vlees salades
Verbeterpuntenbestelling opgehaald maar ze waren stokbrood erbij te doen vergeten, toen moesten we weer terug
Pluspunten
Uitstekende prijs - kwaliteit verhouding. Goede website en op tijd geleverd.
Pluspunten
Goed vlees! Veel personeel waardoor korte wachttijden. Vriendelijke behandeling!
Pluspunten
super slagerij en met kerst geen lange wachtrijen zoveel personeel super ga zo door
Pluspunten
Helemaal geweldig!
Pluspunten
Goed stuk (je) vlees. Voldoende personeel om te bedienen Korte wachttijden.
VerbeterpuntenGa zo door !
Pluspunten
Goede kwaliteit en advies.
Pluspunten
Top slager! Met lekkere producten en goede service
Pluspunten
Zeer goede kwaliteit en smakelijk vlees. Beste slagen van NL.
Poststraat 13 A
3881 BM Putten
Poststraat 13a - 3881 BM Putten telefoon: 0341-353291 Webshop voor het online bestellen van Vlees, vleeswaren, barbecue, compleet verzorgde buffetten/catering