Pluspunten
Zeer goede en nette communicatie. Het eten inschatten voor een groep van 55 volwassenen en 19 kinderen vond ik best lastig maar het advies van de slager opgevolgd en we kwamen prima uit!nette levering,goed eten... SUPER!!!
Pluspunten
Prima verzorging. Goede kwaliteit.
VerbeterpuntenWellicht het zoutgehalte va de gerechten eens kritisch bekijken.
Pluspunten
Altijd prima kwaliteit van de producten.
Pluspunten
we kregen veel complimenten over de goede kwaliteit van het vlees
Pluspunten
super goed BBQ vlees
Pluspunten
Bestelling was prima in orde!
Pluspunten
goed en snel ze hebben ook een heerlijk warm/koud buffet die thuis keurig opgesteld wordt
Pluspunten
Het was voortreffelijk, zekker boor herhaling vatbaar.
Pluspunten
Het is altijd perfect en super verzorgd
Pluspunten
perfecte kwaliteit en hoeveelheid
Verbeterpuntenonline bestellen kan qua communicatie nog beter.
Pluspunten
Kwaliteit ALTIJD goed
VerbeterpuntenVoor de zaterdag zouden wij de bestelling om 16:00u ophalen, een paar minuten later was de winkel al dicht. Misschien hierin meer duidelijkheid geven bij de bestelling?
Pluspunten
Heerlijk vlees, uitstekende kwaliteit!
VerbeterpuntenSalade en vers fruit wat voor 1 persoon bestemd zou zijn is erg weinig. We hadden voor 5 personen besteld, maar hebben zelf fruitsalade bij moeten maken. Ook hier was de kwaliteit heel goed, maar de kwantiteit beneden (onze!) verwachting.
Pluspunten
Fijne vlotte manier van bestellen. Keuze mogelijkheden maken dat je het kan aanpassen aan de eigen wensen
Pluspunten
zeer fijn bedrijf om zaken mee te doen. Personeel altijd vriendelijk en behulpzaam.
Pluspunten
Klantgericht, service gericht altijd bereid te luisteren naar aanbevelingen, goede kwaliteit.
VerbeterpuntenHet blijft mensen werk, dus bij bestellingen blijf je afhankelijk wie het maakt en of alles klopt.
Pluspunten
Voor 8 personen een bbq pakket met salade en brood . Kwaliteit van het vlees is erg goed. Salada ook !
VerbeterpuntenGraag had ik meer gelijke verdeling gezien in het vlees assortiment , was voor 8 personen, maar de biefstuk was maar voor 5 uit te verdelen , rest was aangevult met karbonade, niet mijn favorite vlees voor de bbq ! Aandachts puntje.
Dat is altijd lastig. Ieder zijn eigen wensen. We maken een barbecue pakket met ca. 12 soorten vlees. Dat betekend dat er 4 kg. vlees gemixt op schaal zit. en dat is niet van alle soorten 1 stuks. Wellicht is de optie om zelf een barbecue pakket samen te stellen voor u een betere keuze. U kunt dan de gewenste soorten en aantallen kiezen.
Pluspunten
Vlees zeer goed.
VerbeterpuntenStokbrood zeer zeer droog niet te eten. Dat zou vele malen beter kunnen. Zelf mijn kippen wilde het niet eten
We hebben hierover natuurlijk contact met de bakker gehad. Daar zijn de nodige verbeteringen doorgevoerd. Het lekkerste is natuurlijk om ons afbakstokbrood te bestellen en zelf af te bakken. Zo vers uit de oven is altijd lekkerder als voorgesneden stokbrood wat 's morgens vroeg al gebakken is.
Pluspunten
Ideaal via internet bestellen volgende dag ophalen! staat altijd klaar en het is een goed stukje vlees!! (en niet ''duur'')
Pluspunten
Alles was lekker en goed verzorgd
Poststraat 13 A
3881 BM Putten
Poststraat 13a - 3881 BM Putten telefoon: 0341-353291 Webshop voor het online bestellen van Vlees, vleeswaren, barbecue, compleet verzorgde buffetten/catering