Makkelijk te bestellen via website en inlog, bestelling klopt altijd en zoals bovenstaand al aangegeven kwaliteit is nooit te duur
Alles keurig op tijd incl bbq afgeleverd op de camping en daar weer opgehaald. We hoefden niet eens schoon te maken. Volgende keer weer.
Mooie barbecue schotel met heerlijk vlees
Misschien pp iets meer stokbrood bij de pakketten doen.
Altijd goede service, mooi opgemaakte barbecue schalen en heerlijk vlees.
Top geregeld. Makkelijk online besteld en opgehaald in de wink
Schotels zien er goed uit en heerlijk vlees.
In 1 woord Super.
Zo goed verzorgt en heel erg lekker. Alles was ruim voldoende!! Dank!! We komen terug en we vertellen het door!!
Geweldige zaak met heerlijk vlees echt onze slager voor elk feest.
Ik bestel graag omdat de kwaliteit zeer goed is en de bestellingen altijd goed verlooen, helemaal naar wens.
Heerlijk vlees Bestelling klopte Netjes verpakt
De hapjes schotel was netjes verzorgd en goede kwaliteit super tevreden en erg gemakkelijk
Goede en vriendelijke mensen vlees was heerlijk
1 bestelling voor 2 dagen gedaan. Kon ook gewoon in 2 x opgehaald worden, wat wel fijn is . Kwaliteit is dik in orde.
Goede kwaliteit, makkelijk online te bestellen.
De hapjesschotel was heerlijk
Het vlees van slagerij Tomassen is uitmuntend en de bestelservice op hun website voor bijvoorbeeld BBQ vlees echt super handig. Wij hebben genoten. Vooral de Rundersteaks zijn echt geweldig.
Mooi BBQ pakket samengesteld. Stond netjes klaar in een koelbox. Heerlijk vlees voor een prima prijs.
Wij hadden ruim BBQ vlees besteld. Toen ik het kwam halen was het €10,- meer dan ik had besteld. De hoeveelheden naar boven afgerond. Ik bestel ruim, dus dat hoeven julie niet te doen, dat kan ik zelf. Ik vind €10,- wel erg veel
Dank u voor de reactie. U kiest voor een zelf samengestelde barbecueschotel, daarbij word online een berekening/inschatting gemaakt op basis van een standaard gewicht per artikel. en bij het klaarmaken word het gewogen en betaald u precies wat u krijgt en niet meer of minder. in de praktijk komen verschillen in gewicht altijd voor maar bijna altijd tot maximaal 10% wilt u niet dat het bedrag hoger uitkomt dan kunt u dit aangeven bij de opmerking dan stellen we het aantal artikelen naar beneden bij.
Goed verzorgd en lekker eten
Prima kwaliteit vlees Altijd netjes en snel geholpen
Volgende keer weer
Poststraat 13 A
3881 BM Putten
Poststraat 13a - 3881 BM Putten telefoon: 0341-353291 Webshop voor het online bestellen van Vlees, vleeswaren, barbecue, compleet verzorgde buffetten/catering