Mijn fam zeggen wat een heerlijk vlees voor herhaling vatbaar
Prima !!
perfect
Fijn dat je zelf je barbecue schotel zelf kunt samenstellen. Het vlees is heerlijk en ruimschoots voldoende.
Het was weer super voor elkaar iedereen heeft weer heerlijk genoten van BBQ schotel.
Goed werkende site, overzichtelijk. Heerlijk vlees en goede service. Prima in orde bij slagerij Tomassen.
Het was heel mooi vlees we zullen zeker nog eens bestellen.
Prima kwaliteit/prijs
Helemaal goed
Lekker gekruid vlees en goeie salades. Voor herhaling vatbaar. Vaste trouwe klant
Uitstekend prima service
De site werkt erg makkelijk, alles zag er goed uit en smaakte super! Alles top dus!!
Zoals altijd goed. Alleen ze waren het stokbrood vergeten. Kon nog net op tijd de chauffeur aanspreken. Werdt netjes nabezorgd. Zeker een aanrader
Kwaliteit vlees, mals en smaakvol, goed advies, dus Tomassen
Heerlijk vlees en vleeswaren. Geweldig bezorgd. Klasse
Geweldig alles wat ik besteld had mooi op een schaal
Elke zomer bestellen we voor de gezamenlijke bbq het vlees bij jullie. En elke keer is het weer super lekker en goed verzorgd
Heerlijk bbq vlees besteld, pinnen aan de deur, ideaal !!
We staan er nog steeds van versteld hoeveel iedereen gegeten heeft, zo lekker was het!
We hebben heerlijk gegeten Alles was op tijd ,en heerlijk warm Voor nu e; nog eens
Op tijd gebracht Heerlijke menu’s Overvloedig Kortom: een aanrader Jan de Vrijer
Alles was heerlijk
Online besteld, ideaal. Mooie schaal met hapjes gekregen.
Uitmuntende prijs / kwaliteit, gasten waren zeer tevreden, snel geleverd en opgehaald door vriendelijke bezorger. Zeker aan te raden!
Zoals altijd weer uitstekend
Poststraat 13 A
3881 BM Putten
Poststraat 13a - 3881 BM Putten telefoon: 0341-353291 Webshop voor het online bestellen van Vlees, vleeswaren, barbecue, compleet verzorgde buffetten/catering