Volgende keer halen we voor de barbeque eerst moet het mooi weer worden
Goede kwaliteit, fijne leen bbq.
Bestelling was weer keurig in orde. Vlees super mals!
Bbq- vlees via internet besteld. Duidelijke website. Zeer goed en lekker vlees. Veel variatie
Lekker vlees
Super kwaliteit. Super goede gourmetschotel. Super handig om via de website te bestellen. Super winkel.
Bestelling ligt altijd klaar, altijd fijn geholpen
Altijd goed
Schoon, perfecte qualiteit vlees, vriendelijk personeel.
Ivm overlijden schoonvader kon de bestelling op korte termijn worden geannuleerd
Super goed. Maar de bezorgkosten zouden omlaag of nul moeten zijn. Zeker als je vaak bestellingen plaatst en boven de 50 euro.
Wij komen vanuit Apeldoorn na Putten om daar ons vlees te halen. Dat zegt toch genoeg
Goede ervaring prima voor elkaar
Had problemen met bestellen ,er bleven artikelen staan en kon die niet weg krijgen ,gebeld met de Winkel en probleem voorgelegd ,en ben toen geholpen , probleem was zo opgelost KLASSE!!!!,artikelen waren en zijn van prima kwaliteit
Het was weer super.
Perfect.
Ideaal achterom ophalen.
goed geregeld en lekker
Het leek wel of de vier persoonsschaal Berekend was op 3 personen Van alle stokken waren er drie en van alle soorten vlees maar twee stukjes Kwam uit op vier stukjes p p Terwijl we het pakket van 500 gr pp hadden . Was een beetje weinig
Heerlijk vlees, lekker gekruid.
Was weer top geregeld!
Graag wat uitgebreider assortiment b.v wrap die jullie eerder wel hadden maar al en tijd niet meer
Ten eerste is het top kwaliteit. Wat ik als zeer prettig ervaar is de klantvriendelijkheid, aardig personeel die ook de tijd voor je nemen en advies geven, voor mij de beste slager
Op tijd geleverd en heerlijk vlees voor de BBQ
Poststraat 13 A
3881 BM Putten
Poststraat 13a - 3881 BM Putten telefoon: 0341-353291 Webshop voor het online bestellen van Vlees, vleeswaren, barbecue, compleet verzorgde buffetten/catering