Was weer top geregeld!
Graag wat uitgebreider assortiment b.v wrap die jullie eerder wel hadden maar al en tijd niet meer
Ten eerste is het top kwaliteit. Wat ik als zeer prettig ervaar is de klantvriendelijkheid, aardig personeel die ook de tijd voor je nemen en advies geven, voor mij de beste slager
Op tijd geleverd en heerlijk vlees voor de BBQ
Ideaal dat je online kan bestellen en dan je bestelling kan ophalen. Super goede kwaliteit!
goede kwaliteit en vriendelijk personeel
Goede site top vlees en snel geregeld
De ene dag besteld , de volgende dag al keurig bezorgd in huis. Prima kwaliteit en netjes apart verpakt.
Wij staan op de camping in Putten en komen zeker terug de komende maanden
We hebben de bbq laten bezorgen,dit ging prima en volgens afspraak. Eten was prima en goed verzorgd.
Gourmetschotels besteld met sausjes, stokbrood en kruidenboter. Alles stond keurig klaar en ze liepen zelfs mee naar de auto! Vlees en sausjes smaakten heerlijk en brood was goed vers. Aanrader!!
Er ging wel eens wat verkeerd omdat er niet gelezen werd wat er bij stond,maar deze keer was het gelukkig weer prima.
Super goed vlees
De laatste tijd heb ik af en toe in het opmerkingen vakje van mijn bestelling de ophaaltijd gezet en dat ik ook nog graag 2 dikke plakken snijworst ( cervelaatworst ) van een centimeter wilde. De afgelopen week kwam ik thuis en zaten de plakken snijworst er weer niet bij. Laatst ook al een keer niet. Ik wil dan s avonds macaroni maken met de dikke plakken snijworst en dat kan dan niet. Vind ik best wel vervelend.
Dank u voor de reactie Blijkbaar word bij het klaarmaken van de bestellingen niet goed het vakje opmerkingen gelezen. Voor ons een extra aandachtspunt.
Goeie service en lekker gegeten.
Het is geweldig zoals dat geregeld is en het smaakt voor treffelijk?
Zoals altijd was het vlees weer fantastisch. Deze keer geen BBQ pakket maar gourmet schotel.
Prima service en erg makkelijk
De bestelling stond klaar en was goed geregeld!
Heerlijk vlees
Wij vonden het erg handig om op deze manier de fondue-schotel te bestellen!!
Prima gourmetschotel en een uitstekende Russisch Eisalade.
Goede service, Heerlijke gerechten! Salade ook top!
Goed, prima.
Poststraat 13 A
3881 BM Putten
Poststraat 13a - 3881 BM Putten telefoon: 0341-353291 Webshop voor het online bestellen van Vlees, vleeswaren, barbecue, compleet verzorgde buffetten/catering