Vlees online besteld, zoals verwacht uitstekende kwaliteit en alles netjes geseald.
Wij hebben en kunnen weer heerlijk eten!
Service, goed product
Door foutieve bestelling goed gereageerd dmv mail en telefonisch. Dank voor deze oplettendheid.
We hadden varkenshaasjes gerold in bladerdeeg met kruiden voor in de oven Er zat helaas erg weinig smaak aan...
Dat is niet de bedoeling. enige wat ik kan vaststellen is dat er te weinig kruiden gebruikt zijn. deze opmerking horen we namelijk nooit over de varkenshaas in bladerdeeg. We proberen nog in contact met u te komen om dit op te lossen.
Vlees is goed. Helaas is het bestellen niet zo'n succes. Nu snap ik dat door corona de werk druk enorm hoog is daarom had ik al een paar dagen voor kerst me bestelling gehaald. Toen ik me naam en adres doorgaf. Ging het meisje zoeken, en zoeken, en zoeken. Nogmaals vragen. Zoeken. Mijn bevestiging mail doorgegeven weer zoeken. Vervolgens kreeg ik te horen dat me bestelling niet klaar stond. Dus ben even gaan winkelen om nog weer later me bestelling op te halen. Uiteindelijk stond het klaar. Waar ik later achter kwam is dat ik een normale gourmet schotel bestelde maar er een luxe klaar stond uiteindelijk niet erg ook blij mee maar niet wat ik precies bestelde. Mijn ouders hebben een normale schotel besteld maar kregen een schotel met allemaal gemarineerd vlees. Dit is in hun bestel jaren nog nooit gebeurd erg vreemd en me moeder vond dit erg jammer. Het is dat slagerij tomassen bekend staat bij ons om kwalitatief vlees. En zal daarom blijven bestellen maar dit keer viel het wel iet wat tegen.
De bestelling was wat achter een andere bestelling geschoven en was daardoor op dat moment even onvindbaar, en met uitzonderlijk veel bestellingen hebben we een nieuwe schotel gemaakt zodat het niet nog langer zou duren. Ook is er een vergissing gemaakt door de duurdere luxe schotel klaar te maken. Het verschil in prijs gaan we verrekenen.
bestellingen keurig verzorgd, telefonische check omdat er 2 dezelfde bestellingen waren,
Goed geregeld met ophalen. En alles was weer perfect in orde.. Heerlijk gegeten..
Sinds maart 2019 doe ik maandelijks een bestelling voor vlees wat ik vervolgens in de vriezer doe. Het zijn best flinke bestellingen, maar het is altijd compleet. Het staat ook altijd klaar en kan afgehaald worden achter de winkel. Hierdoor hoef ik niet in de winkel te staan met meerdere personen, dat is in deze coronatijd echt ideaal. Ik ben heel blij met deze extra mogelijkheid. Nu kan ik toch de goede kwaliteit van Tomassen krijgen zonder in de soms best wel lange rij buiten te hoeven wachten. Online bestellen en dan afhalen, top geregeld! Aanbevelen? Jazeker!!
Gourmet schotel besteld via de site, bevestiging mail terug en een week later net voor de afhaaldatum kon de bestelling nog aangepast worden en dat net voor Kerst. Perfect geregeld.
Wij komen al jaren bij slagerij Tomassen. Altijd is het eten/vlees lekker en van goede kwaliteit. Kortom een aanrader
Makkelijk, handig, lekker, en precies genoeg. Bestellen doen we graag voor allerlei gelegenheden
Een overzichtelijke site dus makkelijk om te bestellen.
goede prijs/kwaliteit verhouding veel variatie en voldoende vlees
Goed georganiseerd!
Gewoon goed vlees en lekkere saus. Salades waren ook prima.
Wij waren er al mee bekend, maar de visite was heel tevreden en komen in de toekomst ook wel eens bij jullie aan.
Het vlees was lekker en goed! Ook kwamen ze het nog eens gratis aan huis bezorgen. Goede service. Het is wel aan te raden om voor extra personen te bestellen.
Tomassen is Tomassen, lekker vlees, vriendelijk personeel
Buffet besteld voor 12 pers. we waren met 9 pers. Alles krap aan en schoon op. Dus conclusie voor herhaling vatbaar maar bestel meer. want je hebt altijd grote eters erbij vooral met jonge lui.
Het kerstbuffet besteld, was heerlijk en makkelijk warm te maken. Voor herhaling vatbaar! Sowieso is het vlees van jullie altijd lekker!
Super lekker zoals we van Tomassen gewend zijn!
Mooie stukken vlees besteld voor de kerst en keurig verzorgd. Goed geregeld bij afhalen.
OK
Poststraat 13 A
3881 BM Putten
Poststraat 13a - 3881 BM Putten telefoon: 0341-353291 Webshop voor het online bestellen van Vlees, vleeswaren, barbecue, compleet verzorgde buffetten/catering