Heerlijk gegeten
Altijd goed en heerlijk !!! Top slagerij !!
Goede kwaliteit
Eten was voortreffelijk. Voor tien personen was het net niet genoeg. Maar dat komt misschien ook dat het zo lekker was
Heel fijn om online je bestelling te kunnen plaatsen en zoveel keus te hebben. Nog na bestelling een vraag gesteld over de houdbaarheid en snel antwoord gekregen. Goede service en lekker vlees ondanks drukt en Corona
Diverse dingen besteld voor kerst. Zalig vlees. En het ophalen was perfect geregeld!
Vlotte vriendelijke service. Wij hebben weer genoten van al het lekkers
Zowel de biefstuk als de kalfsfricando waren van zeer mooie kwaliteit.
Goed georganiseerd met ophalen
Smaakte prima
Heerlijk gegeten met schotels voor de feestdagen
Niet voor niets al ruim 40 jaar onze (de beste) slager van Putten en omstreken!!!
Bestelling stond klaar, hoefde niet lang te wachten en het vlees is zoals altijd heerlijk.
Super goed!
Afhalen voldeed aan alle maatregelen met vriendelijk personeel!
Super snel besteld online en snel opgehaald. En er heerlijk van gegeten. Voor herhaling vatbaar
Buffet was lekker en we hebben er met zijn allen van genoten. Gezegt tegen elkaar dit moeten we elkaar doen voor de kerstviering.
het vlees en de salades waren weer super goed. heeft weer zeer goed gesmaakt
Prima geregeld.
Goed verzorgd eten, en erg lekker. Gemakkelijk zelf op te warmen. Goede prijs en kwaliteit verhouding. Kortom TOP
Alles voor de kerst besteld en wij konden het ophalen in Putten. En toen werd iedereen ziek ja corona ik mijn vrouw en mijn schoonzus. de kinderen werden getest en we konden geen kant op. en op de drukste dag van het jaar is het bezorgd. het was niet eens veel maar wel erg lekker. dus van ns krijgen jullie een dikke 10
Als ik een salade bestel waar je de keuze krijgt of je deze opgemaakt wil en deze optie gebruikt op de website, dan valt t heel erg tegen als de salade gewoon in een bakje zit. Verder alles prima voor elkaar.
Zelfs in Corona tijd was afhaal prima voor elkaar
Poststraat 13 A
3881 BM Putten
Poststraat 13a - 3881 BM Putten telefoon: 0341-353291 Webshop voor het online bestellen van Vlees, vleeswaren, barbecue, compleet verzorgde buffetten/catering