Iedere week lekkere vleeswaren van goede kwaliteit.
Beste slager woon in harderwijk maar kom altijd hier voor mijn vlees en bbq vlees weekend hapjes schotel gehad was zeer lekker
Netjes gebeld dat het niet op tijd klaar stond. En iets over het hoofd gezien. Stond s'midags netjes klaar.
Goed zoals altijd
Het vlees en de stamppotten waren allemaal goed van kwaliteit en erg lekker. Ik bestelde 2 kilo soepbeen maar kreeg 1 bot dat niet in mijn pan past. Dat was niet zo handig. Volgende keer zal ik erbij zetten dat ik graag meerdere stukken wil ;-)
ik word altijd goed geholpen. Ik ben zeer tevreden.
Heerlijk vlees
fijn om de bestelling achter op te halen
Te druk, geen voldoende afstand, weinig ontsmetting
onderstaand treft u een reactie op uw beoordeling. We hanteren een deurbeleid waarbij MAXIMAAL 7 personen in de publieke ruimte van de winkel mogen wezen. We vragen de klanten om 1,5 meter afstand te houden. Medewerkers desinfecteren regelmatig hun handen. Ook voor de klanten hebben we de mogelijkheid om handen te desinfecteren voor dat u de winkel binnen gaat en ook als u de winkel verlaat. We hebben een afhaalpunt achterom waar u de bestelling ook zo af kunt halen, dat voorkomt dat het te druk word in de winkel.
Alles prima geregeld
Ideaal dat online bestellen en het bezorgen! Top service!
Lekker vlees , goede service.
Drukke vriendelijke slagerij gaan graag speciaal voor de rookworsten op woensdag van Nijkerk even naar Putten.
Prachtig vlees, en heerlijke salades.
Goeie aanbieding en ook nog thuis bezorgd
Alles is goed behalve dat er tè veel mensen in de winkel worden toegelaten. Max zou moeten zijn 4 personen en 2 pinautomaten.
Zoals altijd, goede kwaliteit.
Goed vlees voor een schappelijke prijs
Genoten van alle lekkers. Heerlijke vers vlees en salades.
Perfect voor mekaar!
Men verstaat het vak, bestaat al meer dan 40 jaar en niets heeft de kwaliteit in de weg gestaan
Goede service, goede kwaliteit. Kortom: super
Het vlees werd op tijd geleverd en was erg lekker.
Ik had online 3 kilo procureur besteld aan 1 stuk. Kwam thuis met 2,7 kilo en op de bon 29,10 Ze hadden er 1,72 euro aan snijworst opgezet die ik niet heb gekregen. In de winkel is deze fout met excuses netjes weer rechtgezet. Kan gebeuren?
Poststraat 13 A
3881 BM Putten
Poststraat 13a - 3881 BM Putten telefoon: 0341-353291 Webshop voor het online bestellen van Vlees, vleeswaren, barbecue, compleet verzorgde buffetten/catering