Prima adres waar ik al meer dan 25 jaar kom. Zeer prettige bediening!!!
Heerlijk vlees. Goede service!
Goed en lekker.
Zeer goed verzorgd buffet compleet met borden, bestek en servetten. Makkelijk te verwarmen met de bijgeleverde bakken, uitstekende bezorg- en ophaalservice. Vriendelijk personeel.
Prima, altijd goed Mag wel minder peper/kruiden in de salades, maar dat is kwestie van smaak
Top !!!
Was mooi optijd bezorgd. Eten Was heerlijk. Echt een aanrader!
Zie boven
We vinden het geweldig goed. Goed vlees, klantvriendelijk, lekkere stamppotten, salades en allerlei vleessoorten. We rijden maar wat graag van Barneveld naar Putten.
Snel en prettig geholpen en voor ons de slager voor BBQ super mals vlees en heerlijk gekruid.
Altijd weer goed verzorgd en lekker
Vlees was goed, bezorging liep soepel! Echt een aanrader!
Goede kwaliteit en hoeveelheid vlees in BBQ pakket.
We hebben er van genoten met zijn allen Het was super goed Tot de volgende keer
lekker vlees en allemaal goed geregeld
Jullie hebben heel mooi en lekker vlees en bediening is uitstekend
Op tijd geleverd en het eten was uitstekend.
Ruim assortiment aan hapjes, erg lekker!
Goede kwaliteit. Een heerlijke bbq schotel
Prima kwaliteit, correct verzorgd
Kom er bijna maandelijks gemiddeld twee keer. Heb nog nooit een teleurstelling gehad. En het personeel is super.
Besteld via de site. Ging lekker snel en was zo geregeld. Achteraf bleek ik vergeten te zijn er een koelbox bij te vragen. Op de laatste dag voor de levering gebeld en het is keurig geregeld. Vlees was erg lekker en van goede kwaliteit. Dir is zeker voor herhaling vatbaar.
Heerlijk vlees ,goede service.
Het vlees was heerlijk. Iedereen kon het goed smaken. BBQ werd volgende dag weer opgehaald, prima! Helaas miste we een tussenstukje van de BBQ die we moesten ophalen toen we wilde gaan eten. Het was voor de collega's ook lastig om te zeggen hoe laat er bezorgd werd. Het zou fijn zijn als er een tijdsindicatie aangegeven kan worden, gezien er niet de hele dag iemand thuis is. Uiteindelijk werden we gebeld als de bezorger er bijna is, dus al met al goed gekomen.
Altijd vlees van goede kwaliteit Nette bezorging .Je kan ervan op aan dat ze leveren wat er staat
Poststraat 13 A
3881 BM Putten
Poststraat 13a - 3881 BM Putten telefoon: 0341-353291 Webshop voor het online bestellen van Vlees, vleeswaren, barbecue, compleet verzorgde buffetten/catering