Ik vind de service en klantgerichtheid super een een hele goede kwaliteit vlees.
Top idee om bestelling achterom op te halen!
goed en lekker vlees voor de BBQ. Keurig op tijd klaar. IVM Corona bestelling achterom afgehaald. Ben een beetje geschrokken van de chaos achter bij het afhaalloket. Legen meerder kartonnen stukken en plastic op de vloer. M.i. hoort dat niet thuis bij een slagerij.
daarom bestellen we meestal via jullie website
Makkelijk om te bestellen, nog makkelijker om af te halen (achterom) dus niet in de rij staan. Erg fijn !!
Alles top voor elkaar! 1 minpunt is dat de grote schalen/ dozen niet in de koelkast paste en ik vervolgens eerst andere schalen moest kopen en alles opnieuw op schalen moest leggen. Dus misschien kunnen jullie daar in het vervolg rekening mee houden. Scheelt de klant een hoop werk
Dank u voor deze informatie, daar moeten we dus nog wat meer in communiceren. Want de grote schalen passen inderdaad niet in de koelkast met de doos er om , maar als u de schaal uit de doos haalt en de uiteinden van de aluminium schaal wat ombuigt passen ze in iedere koelkast met een standaard breedte. Vlees op kleinere schalen kan ook, maar dan krijgt u meer(dere) schalen en is de koelkast sneller vol. Tip: Geef het in vervolg even aan in de opmerking als u kleinere schalen wenst, dan houden we er rekening mee.
Erg fijne winkel met kwaliteits producten. Het enige wat van ons zou mogen is minder zout in de producten met zout en kruiden bijv (rookworst of bretonsgehakt). Dit kan weleens te zout zijn. Hoop dat hier eens naar gekeken kan worden. Verder super te vreden klant.
super service!!
Al vaak vlees besteld voor BBQ of buffet. Altijd goed!
Lekker vlees en goede service
Super, super lekker !
Het was mooi vlees waar voor je geld
Gewoon perfect vlees en de juiste bediening.
Voor herhaling vatbaar
Het vlees was weer geweldig goed, maar wij weten als wij vlees nodig hebben dan is er maar 1 waar wij het willen halen en dat is bij Thomassen, Zelfs het personeel is heel goed en vriendelijk
Online besteld en thuis laten bezorgen, wat een top idee. Eindelijk ook in Harderwijk de lekkerste bbq worstjes van Nederland. Fijn dat bezorging geen extra kosten mee brengt. Ik ga dit zeker vaker doen
Laten bezorgen was top geregeld
Ik bestel altijd bbq vlees los. Wij vinden het jammer dat als je bv de luxe schotel voor10 personen besteld er geen 10 rundersteaks op de schaal liggen. Verder lekker en mooie schalen.
altijd vriendelijke mensen, die een beetje mee denken
Goede kwaliteit vlees en uitstekende bezorging van BBQ pakket
Telefonisch onbereikbaar, er liep toe wij het vlees gingen ophalen minimaal 3 man achter, als het zo druk is in de zaak zet dan iemand op de taak: telefoon, het is niet heel klantvriendelijk om geen telefoontjes aan te nemen. Ook qua kruiden is het misschien handig om op de site te zetten of er gluten in zitten.
Dank u voor de beoordeling Er is inderdaad een deel van de dag de telefoon niet opgenomen. Door het uitgesproken mooie weer, lange pinksterweekend, en de coronatijd hadden we extreem veel bestellingen. We hebben dan ook alle beschikbare medewerkers ingezet om klanten te bedienen (er was een lange rij klanten voor de deur) 't was overmacht , normaal gesproken willen we natuurlijk graag klanten te woord staan. Wat allergenen betreft is het (nog) erg lastig om alles op de site aan te geven. De kruidenmixen van diverse leveranciers veranderen telkens, en informatie is snel weer verouderd. we hebben veel glutenvrije artikelen, allergeneninformatie geven we graag in onze winkel, via contactformulier of telefonisch. Handig is het om dan aan te geven voor welke artikelen u dan informatie wenst.
Heerlijk en goed vlees, ondanks de enorme drukte, alles goed geregeld.
Poststraat 13 A
3881 BM Putten
Poststraat 13a - 3881 BM Putten telefoon: 0341-353291 Webshop voor het online bestellen van Vlees, vleeswaren, barbecue, compleet verzorgde buffetten/catering