-de bestelling was makkelijk te plaatsen. -de medewerkers waren vrolijk en vriendelijk. -het was goed kwaliteit vlees. -het was niet duur voor wat je kreeg. -was voldoende voor wat ik nodig had. zal zonder twijfel nog eens bestellen
Altijd even goed vlees
Het was super lekker
Al jaren klant en een reisje vanuit Ermelo is de moeite waard.
Gewoon super goed en lekker!
Volgende keer wel afhalen Nu zit je te wachten en kun je niet weg
Dank u voor de reactie, Voor ons is het ook een wens om hier meer duidelijkheid in te kunnen geven naar de klanten. 't is best lastig; we willen ook niet net als de supermarkt zeggen dat het vol is en bezorgen niet meer kan op de gewenste dag. Maar moeten nu wel een voor ons haalbare route rijden die op de dag zelf gemaakt word. Komende tijd gaan we nadenken hoe we mogelijk beter tijdvlakken kunnen communiceren. We staan open voor goede Ideeën.
Bestelling op tijd afgeleverd ruim voldoende voor aantal personen Lekker gekruid vlees niet duur.
Weer heerlijke spareribs besteld en rest van het vlees ook dik in orde. Enige aandachtspuntje was dat de slavinken onder in de tas hebben gezeten bovenop de spareribs, daardoor waren die nogal plat geworden. Ze smaken er niet minder om :)
Altijd goed en met vragen kun je altijd terecht.
Goede kwaliteit goede service
Wij hebben genoten van dit heerlijke buffet, goede smaak, uitstekende service, compleet met borden en bestek, de afwas wordt ook nog gedaan en ook nog bakjes voor het over gebleven restjes. Meer kan je toch niet wensen.
Goed vlees voor een eerlijke prijs
Het is altijd goed, ziet er verzorgd uit. Soms verveelt het me wel eens en dan ga ik naar een andere slager, maar daar vind ik het niet bij wat jullie hebben.
Eigenlijk levert Tomassen altijd prima vlees voor een nette prijs. En in de winkel is de service meer dan prima. Gisteren via de website een barbecue pakket besteld incl bezorging. En daar ging t fout. Je kon aangeven wanneer je voorkeur was. Dus tussen 10.00 en 11.00 opgegeven. Daarna netjes een mail dat dat niet ging lukken. Alleen was de bestelling al gedaan. Hele dag bij de bel zitten wachten en 2x telefonisch contact gehad ( na 15x bellen ). Belofte gehad dat het onderweg was. Uiteindelijk kwamen zo om 18.30 bezorgen. Beetje als mosterd na de maaltijd. Mijn tip:. Bestellen en zelf achterom afhalen!
Goeie slager!
Zeker 2 of 3x in de week bestel ik online vleeswaren bij Tomassen. Altijd met de zin erbij: Graag DUN snijden en alvast hartelijk dank. Van de 10x die ik bestel, zijn de vleeswaren iig 6x NIET dun gesneden. Erg jammer! Verder goede kwaliteit, vriendelijk personeel en goed geholpen. Afhalen is perfect geregeld.
Dat is natuurlijk niet de bedoeling. We hebben er nu even extra aandacht aan gegeven om hier op te letten. Als het goed is hebben de bestelde vleeswaren van vandaag de juiste dikte. We horen het in vervolg graag als het niet de juiste dikte gesneden is.
Via de website besteld en het vlees werd thuisgebracht. Ideaal! Stokbrood was vergeten maar dat werd netjes nageleverd. Als ik weer ga bbqen doe ik het op dezelfde manier! Bestellen via de website is het makkelijkst, op drukke momenten is de winkel niet altijd telefonisch bereikbaar.
Goede prijs /kwaliteitsverhouding
Vakmanschap is meesterschap en dat proef je.
Bestellen, brengen en ophalen geen probleem
Prima goed verzirgd
Enorm goede kwaliteit , prima verpakt en een goede service.
nvt
je word er fijn en klant vriendelijk geholpen je betaald er wat meer voor als bij een supermarkt maar dat is het zeker waard
Poststraat 13 A
3881 BM Putten
Poststraat 13a - 3881 BM Putten telefoon: 0341-353291 Webshop voor het online bestellen van Vlees, vleeswaren, barbecue, compleet verzorgde buffetten/catering