ik belde s ochtends om 9 uur op of ik nog een bbq schotel kon bestellen.. ook specifiek gezegd als het niet lukt dan haal ik wel allemaal losse dingen. het was geen probleem. dus ik had alles opgenoemd en toen werd er gevraagd heeft u vanmorgen pas beslist dat u ging bbqen?? ik zei ja dat hebben we net besloten.. toen werd er gezegd dat we dat beter eerder konden beslissen omdat ze zo druk waren.. toen zei ik nog heb het je gevraagd en je zei dat het kon.. ik zei toen doe dan maar net voor sluitings tijd (3uur) dan hebben jullie meer tijd om het klaar te maken. toen werd er redelijk geiriteerd gezegd dat ik dan mischien ook nog maar moest wachten omdat ze dat mischien nog niet klaar hadden staan.. kom al heel lang bij jullie en heb nog nooit gedoe gehad maar vond dit niet klantvriendelijk..
Dit is natuurlijk niet de bedoeling. echter is het nu een bijzondere tijd met de corona. Het aantal (online) bestellingen is verviervoudigd en voor ons een uitdaging om op tijd af te krijgen, dit lukt doorgaans in 95 % van de gevallen!! wanneer er op de dag zelf nog wat telefonisch besteld word is het erg moeilijk om toezeggingen te doen, vooral op een mooie barbecue dag! bij extreme drukte besluiten we op een gegeven moment geen telefonische bestellingen meer aan te nemen voor dezelfde dag omdat we deze door de drukte niet meer af kunnen krijgen in dit geval is er bij het eerste contact te makkelijk een toezegging gedaan , die we later uiteraard zonder moeilijk te doen na hadden moeten komen. een punt voor verbetering dus.
Geweldige service! Alles volgens bestelling thuis afgeleverd. Heel fijn in deze tijd! En natuurlijk heerlijk verse producten
Geen enkel probleem met online bestelling. Op aangegeven tijdstip lag de bestelling klaar om opgehaald te worden.
Bestellingen op afgesproken tijd klaar en altijd behulpzaam en flexibel wanneer er op het laatste moment nog iets geregeld moet worden kan dit altijd. Super kwaliteit.
Goede bezorgservice!
Zeer tevreden over het buffet. Iedereen vond het heerlijk. Een dikke pluim voor Tomassen
Goede kwaliteit
Afgelopen zaterdag weer een overheerlijke bbq van slager Thomassen. Helaas nog hebben ze nog geen slager Thomassen in Voorthuizen..
bbqvlees lekker makkelijk thuisbezorgd.
Het was de eerste keer dat ik via internet bestelde. Het bestellen was vrij duidelijk aangegeven. De ontbrekende artikelen werden wel nageleverd.
Bijzonder tevreden, vlees was heerlijk, netjes verpakt en de bezorging was ook goed en stipt op tijd.
Wij komen uit Velserbroek en rijden 1 x per maand naar Putten voor de slager. Goed, mooi vlees voor een eerlijke prijs. Bestellen gaat makkelijk en achterom op halen is in deze tijd heel fijn.
Om geen bezoek aan de winkel te hoeven brengen online besteld en thuis laten bezorgen. Fijn in deze tijd! Als altijd vlees van goede kwaliteit, dit keer met een glimlach (gratis!) thuisbezorgd. Betaling via automatische incasso werd enkele dagen na bezorging geïncasseerd. Prima geregeld!
door de coronamaatregelen online bestelling gedaan. super geregeld zo! het enige minpuntje vind ik de betaling op dit moment via pin. klanten schuiven voor de balie heen en weer om toch met de pin te kunnen betalen. maar dit is hopelijk tijdelijk en is niet iets waar jullie iets aan kunnen doen of je zou het pinapparaat per klant zelf aan moeten reiken. een vriendelijke groet.
Dat was inderdaad een punt. We hebben inmiddels een mobiele pinautomaat er bij aangeschaft zodat er op dezelfde plaats aan de balie gepind kan worden.
Héérlijk vlees, fijn te bestellen via internet met plaatjes erbjj en in deze tijd zelfs thuis bezorgd!
Ik wilde later 2 extra gourmet schotels bestellen, maar ik kon mijn bestelling niet aanvullen + ik wist niet goed in hoeverre een aanvullende extra bestelling van 2 extra gourmet schotels, rekening houdend met bezorging, goed verwerkt kunnen worden. Ik heb de volgende ff gebeld + telefonisch de 2 extra gourmet schotels aan mijn bestelling toegevoegd + prima verlopen + middels incasso afgeschreven. Dit ter informatie, wij zijn altijd zeer tevreden over Slagerij Tomassen
Bestellen ging makkelijk, afhalen was goed geregeld en het was ruim voldoende en heerlijk
Barbecuepakket was goed en compleet. Vegetarische pakket (voor 1 pers.)Was wel erg minimaal voor het bedrag.
👍
Altijd goed. Constante kwaliteit.
Goed vlees. Altijd vers gesneden. Personeel is vriendelijk. Ik zou graag op de website kunnen lezen wat de herkomst van het vlees is en misschien wat duidelijker kunnen zien welke vleeswaren van eigen maaksel zijn.
Goede kwaliteit en goeie service.
Een super fijne ervaring we wonen in Barneveld en halen ons vlees in Putten,Zegt genoeg denk ik.
Heerlijk vlees en heel snel thuisbezorgd!
Poststraat 13 A
3881 BM Putten
Poststraat 13a - 3881 BM Putten telefoon: 0341-353291 Webshop voor het online bestellen van Vlees, vleeswaren, barbecue, compleet verzorgde buffetten/catering