Pluspunten

Duidelijke site en snelle levering.

Pluspunten

Hij is klein dus niet heel zwaar en heel handig om mee te nemen. Echt heel handig voor school. Je kan het scherm van het toetsenbord af halen waardoor je makkelijk overal kan werken.

Misschien het scherm met een betere montage vast zetten. Ben bang dat het breekt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke website met een snelle levering tot gevolg. Toch vind ik de aangeschafte laptop een miskoop. Hij bevalt niet. Muispad valt telkens uit. Hierover ga ik nog contact opnemen. Mijn gevoel zegt dat er partijen laptops worden opgekocht en aan de hand van de minimale vereisten die de scholen stellen zij op deze manier heel makkelijk van deze laptops afkomen.

Meer begeleiding bij de aanschaf.

Pluspunten

Snelle en correcte levering met 2 jaar "support"

Pluspunten

Snelle levering en het product (laptop)was super verpakt.Ook het tekenen voor zo'n waardevol pakket is fijn maak het is andere webshops wel eens anders mee voor praktisch zelfde product

Geen..meer bekendheid wellicht

Pluspunten

Ik zocht naar een laptop voor mijn studie. Voor deze opleiding had ik bepaalde eisen gekregen waar de laptop aan moest voldoen. Toen ik op deze site kwam kon ik de eisen aanklikken waar de laptop aan moest voldoen en zo kwam ik op de juiste laptop uit. Ik vind dit daarom ook een erg gebruiksvriendelijke website. Ook kreeg ik een track en trace code waarmee ik het pakket kon volgen en wist ik hoe laat de laptop ongeveer bezorgt werd. Wat ook een echte pluspunt is aan dit bedrijf dat je gratis 2 jaar studenten service krijgt bij je laptop. Wanneer je laptop stuk is, wordt hij thuis opgehaald en wordt hij binnen 5 dagen gerepareerd.

Ik vind het aanbod van laptops wat tegenvallen.

Pluspunten

Via de klantenserves ben ik prima geholpen toen ik telefonisch een vraag had over mijn laptop. Ook waren ze zeer snel met het leveren van de laptop.

Pluspunten

Snelle levering, goede service

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik had vragen over levering en kreeg telefonisch prima uitleg

Aanpassen faktuuradres werkte niet. Er is te weinig duidelijkheid over betaalmoment en mogelijkheid afhalen of bezorgen.

Pluspunten

Uitstekende site waarmee je een zeer overzichtelijke en goede keuze kunt maken. Levertijden zijn uitstekend. Zeer tevreden.

Pluspunten

Snelle levering en een vriendelijke klantenservice

Ik kan me geen verbeterpunten bedenken

Pluspunten

Ze leveren snel en de producten zijn goed

Pluspunten

Hele snelle service en overzichtelijke site en uitleg

Pluspunten

Snelle en accurate levering.

Weet ik niet. Pas 1 keer besteld

Pluspunten

Op tijd geleverd, en geen problemen over terug sturen!

Ik had liever gezien dat ze een eerlijker overzicht gaven van de kwaliteit van producten.

Pluspunten

goede en snelle service. ik ben erg blij met mijn laptop!

Pluspunten

Snelle levering en goede kwaliteit.

Pluspunten

Snelle levering. Goed verpakt, product is heel aangekomen.

De beschrijving van het product klopt niet. Er stond accuduur 8 uur, maar dat klopt totaal niet.

Pluspunten

Snelle service, goede hulp met uitzoeken juiste laptop. Prijs/kwaliteit goed, veel voordeel als student

Geen verbeterpunten te melden

Pluspunten

Hele fijne kortingen, mooie website, uitgebreid assortiment en snelle levering!

Die heb ik eigenlijk niet.

Pluspunten

Mijn bestelde laptop werd in perfecte staat, gelijk de volgende avond, geleverd zoals ik had aangegeven bij het betalen. Super tevreden over Campusshop en de laptop en zeer aanbevolen!

Heb ik niet.

Pluspunten

snel geleverd en goede prijs

Pluspunten

Snelle levering (s'avonds bestelt volgende ochtend in huis) Extra voordelen (gratis game, gratis snelle studenten service) gratis snelle jelle bij levering

Een groter assortiment zou handig zijn

Pluspunten

Werkt snel en makkelijk, studenten korting is binnen 2 keer klikken geregeld.

Eigenlijk geen.

Pluspunten

Bezorging is snel , krijgt studentenservice bij .

Lodewijkstraat 46

5652 AC Eindhoven