Pluspunten

Zeer snelle en goede service !

Ik vond het helemaal top

Pluspunten

Snelle levering, top kwaliteit en zeer gebruiksvriendelijk!

Geen!

Pluspunten

Snelle levering, groot assortiment en alles gaat vlot en makkelijk

Pluspunten

Groot aanbod in laptops en accessoires, goede service, de bestelling was gauw binnen

Pluspunten

Snelle service, duidelijke website

Pluspunten

Supersnelle bestel-bezorgtermijn. Puike laptop. Razendsnel. Ook de prijs is in orde. Overal gekeken, geweest, maar nergens voordeliger!! Kortom, ik raad de Campusshop van harte aan!! Ze doen wat ze toezeggen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Over zichtelijk en fijn

Zijn er voor mij niet

Pluspunten

De zoekfilters zijn zodanig goed aangepast dat je als student de laptop op maat kan uitzoeken

De specificaties van de laptops zouden wat makkelijker uitgelegd mogen worden.

Pluspunten

Topkwaliteit, comfortabele laptops, mooie uitstraling

Pluspunten

kwaliteit van producten

niks

Pluspunten

Zeer tevreden over mijn product en zeker ook over de zeer snelle levering! Zeker aan te bevelen voor studenten om hier producten te kopen.

Pluspunten

Duidelijke site. Zeer goede prijs en service. Snelle en goed te volgen levering.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle levering en een hele snelle service

Pluspunten

Snelle levering, makkelijk accessoires bijbestellen of supplementaire verzekeringen afsluiten.

Hogere aanbiedingen

Pluspunten

Laptop in uitstekende status ontvangen. Na bestelling de volgende dag geleverd zoals afgesproken. Duidelijke online shop waar van alles te vinden valt en duidelijk beschreven staat.

Pluspunten

Goede service en een mooie website!

Pluspunten

Campusshop heeft een fijne webwinkel waar de laptops gerangschikt staan naar studie. Dit vond ik zo fijn! De specificaties van de laptops staan allemaal heel duidelijk beschreven. Verder word je goed op de hoogte gehouden over de status van je bestelling. De levering is erg snel en het wordt keurig verpakt bezorgd. Ook de peperkoek 'Snelle Jelle' bij de bestelling vond ik erg grappig. De levering was inderdaad snel!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Erg snelle levering en duidelijke uitleg over de producten, aangezien ik niet veel weet van laptops/processors/ etc. is het erg fijn dat er op de site simpele en duidelijke uitleg te vinden is over wat alles inhoudt en ik zo op mijn perfecte laptop ben gekomen.

De laptop was echter niet goed (verbond niet met wifi) en telefonisch contact was moeilijk te vinden via de site of Google, waarna ik naar Eindhoven ben gereisd om het product te ruilen (ik had hem echt nodig) . Hier hebben ze hem zonder moeilijk te doen gelukkig gelijk omgeruild en mijn nieuwe werkt erg goed. Echter zou beter telefonisch contact erg prettig zijn. Als ik het via internet kon doen dan bestelde ik immers geen laptop.

Pluspunten

Overzichtelijke site, leveren volgens afspraak, duidelijke communicatie, prijstechnisch erg interessant

Pluspunten

Snelle levering van prima product. De site geeft je een ruim aanbod aan producten en benodigde informatie. Kan niet beoordelen hoe de service is van het bedrijf als je meer hulp nodig hebt of service nadat je het product hebt aangeschaft maar hopelijk hoeven we daar ook geen gebruik van te maken.

Op dit moment nog geen verbeterpunten

Pluspunten

Gebruiksvriendelijke website. Aantrekkelijke prijzen. Snelle afhandeling. Geen gedoe.

Voorraad van producten. Naamsbekendheid.

Pluspunten

Korting mooi meegenomen en website overzichtelijk en klantvriendelijk.

Bekendheid

Pluspunten

Duidelijke beschrijvingen bij het product, razendsnelle levering en accessoires voor het product automatisch weergegeven.

Pluspunten

Snelle levering Goede, juiste info

Pluspunten

Tot dusver een uitstekend product, goeie service, snel in huis. (Zelfs twee Snelle Jelles erbij)

Lodewijkstraat 46

5652 AC Eindhoven