Pluspunten

Snelle service en levering.

Misschien een samenwerking met een laptoptassen winkel

Pluspunten

Voor 1ste keer iets besteld : online surface besteld : goeie deal en al de volgende morgen bezorgd Super

1 klein dingetje , moest achteraf vragen om factuur omdat ik geen account had aangemaakt: Handiger om factuurby verzend melding bij te voegen

Pluspunten

telefonisch goed bereikbaar, regelmatig update mails.

jammer dat niet alles voorradig is (school geef toch de gegevens door?).

Pluspunten

Snelle levering en een goede service!

Iets meer communicatie over de verzekering die ik erbij afgesloten had. Er zaten bij levering geen verzekeringspapieren bij, Deze worden na 6 a 8 weken nog nagestuurd. Zou beter zijn geweest als Campusshop dat meteen communiceert.

Pluspunten

Snelle levering en precies op afgesproken tijdstip

Pluspunten

snelle service goede kwaliteit lage prijzen

Pluspunten

Snel en netjes

Jammer dat er geen 2e hands boeken waren...

Pluspunten

Het product werd snel geleverd. De instructies waren duidelijk en het was makkelijk te bestellen.

Geen verbeterpunten.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede prijs kwaliteit verhouding. Snelle leverving

Pluspunten

Snelle levering, levert wat het belooft. Nog geen problemen gehad

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

wij hadden de pech dat onze laptop er al na 3 dagen mee op hield. We kregen een nieuwe maar uiteindelijk ging daar toch een paar dagen over heen.

Pluspunten

goede service

Pluspunten

Gewoon doen wat je belooft. Geen verassingen. De laptop is probleemloos opgestart.

Pluspunten

Perfecte op tijd en netjes geleverd. Er zat een schattige ontbijt koek bij als extra echt lief.

Pluspunten

Duidelijke website en hele snelle levering. Informatieverstrekking via de site ook erg duidelijk.

geen

Pluspunten

De laptop kwam goed op tijd. Goed te volgen waar je bestelling is. Er wordt duidelijk aangegeven hoe laat je de bestelling kunt verwachten.

De voorwaarden kunnen wellicht wat duidelijker worden opgesteld.

Pluspunten

Makkelijk om je laptop te bestellen omdat je door je opleiding in te voeren alles wat mogelijk is al voor je wordt geselecteerd. Tevens een snelle levering.

Kon slecht de voorwaarden vinden betreffende de diefstalverzekering. Er was wel een verwijzing hierover maar kwam dan niet bij het juiste artikel terecht.

Pluspunten

handig dat voor de opleiding al de juiste laptops geselecteerd zijn in alle prijscategorieën. Makkelijk bestellen en snelle levering (de volgende dag)

Ik kon niet makkelijk de voorwaarden vinden voor de verzekering (niet de studentenservice, maar de extra verzekering bij diefstal en schade)

Pluspunten

Handige zoekopdracht met studie opties, snelle bezorgservices, klantenservice vriendelijk en behulpzaam.

Telefonisch contact duurt via wachttijden soms erg lang. De shops zijn niet individueel te bereiken, dit kan wel handig zijn.

Pluspunten

Mooi aanbod Mooie prijs Pakket de volgende morgen als in huis

Helemaal geen

Pluspunten

Snelle bezorging Overzichtelijke website Alles goed ingepakt om schade te voorkomen Goede service

Ik heb momenteel geen tips

Pluspunten

Snelle levering, scherpe prijs

geen

Pluspunten

Snelle levering.

Ik heb een laptop voor onze dochter haar studie besteld en mij als eenmalige klant aangemeld. Echter wij hebben geen factuur hiervan ontvangen. Die kun je alleen bekijken als je eeen account hebt. Ik heb hier al een mail over gestuurd en zou binnen twee werkdagen een reactie op krijgen. Geen mail en factuur ontvangen. Facuur lijkt mij wel belangrijk in verband met garantie.

Pluspunten

Goede selectie van laptops door site en studie, veel korting, snelle en goede levering

Pluspunten

Snelle levering, goed aanbod aan laptops en ook goede prijzen voor studenten! Raad campusshop zeker aan!!

Lodewijkstraat 46

5652 AC Eindhoven