Pluspunten

2 HP laptops besteld, snel geleverd. precies op tijd voor het aanvang van de nieuwe studie

1 laptop gaat retour i.v.m. keuze voor kleiner formaat. als deze retour aanvraag ook netjes wordt afgehandeld ben ik dik tevreden

Pluspunten

Snelle bezorgservice en een goede prijs

Pluspunten

Goeie service, mooie laptops en geweldige aanbedieningen

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Wanneer een laptop niet voorradig is laat dit tijdig weten. Werkelijk nog nooit zon slechte service meegemaakt gewoon triest eigenlijk. laptop besteld die niet voorradig was , na vier weken nog geen vervangend apparaat. 2 weken later toch de laptop gekregen die ik besteld had in plaats van de vervangende laptop die belooft was. al met al zes weken moeten wachten op een laptop en overal zelf achter aan moeten bellen. frustratie traject , bestel hier nooit weer.

Pluspunten

Snelle service, alles duidelijk. Technische hulp goed en (in mijn geval) de laptop zat goed verpakt.

Ik heb alleen nog geen code voor Rocket League ontvangen helaas. Die zou erbij moeten komen bij aankoop van een GTX-1050 kaart!

Pluspunten

Snelle levering, scherpe prijzen. Vooraf nog wat extra informatie ingewonnen. Hier werd snel en duidelijk antwoord op gegeven.

Pluspunten

Alle specificaties staan erg netjes op een rij. Het is dan ook makkelijk om verschillende laptops te vergelijken.

Als men de studie invult die men heeft, krijgt men al gauw een heel select groepje laptops. Ik denk dat de keuze daarbinnen nog wat ruimer zou kunnen/mogen zijn.

Pluspunten

Pluspunten

Supersnelle levering en een top service!

Pluspunten

Snelle levering, duidelijk!

Nog geen verbeterpunten

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Je kunt makkelijk je gewenste product uitkiezen en het wordt onbeschadigd bezorgt.

Pluspunten

Duidelijke informatie op de website, snelle levering.

Niet alle studies zijn opgenomen. Bij het aanschaffen van een product was ik verplicht aan te geven welke studie ik volgde. Mijn onderwijsinstelling stond er wel tussen (Fontys), echter had ik slechts de keuze tussen 2 opleidingen, terwijl Fontys er veel meer aanbiedt. Hierdoor werd ik gedwongen om voor "overige onderwijsinstellingen" te kiezen. Een optie "overige studies" onder Fontys onderwijsinstellingen zou duidelijker zijn geweest.

Pluspunten

Mega snelle levering echt top

Ik heb tot nu toe geen verbeterpunten

Pluspunten

Goede en snelle service.

Pluspunten

Hele snelle en correcte levering! Bij mijn pakket zat zelfs een presentje

Het enige minpunt is, dat ik een mail gestuurd heb aan Campusshop en daar nog geen reactie op heb gekregen. Maar dat is maar een kleinigheidje.

Pluspunten

toch rond gekeken of het ergens anders nog voordeliger was maar dit was niet zo, was een goeie prijs/ kwaliteit verhouding gelijk besteld en de volgende dag al in huis

Pluspunten

Snel geleverd, fijne extra's. Daar wordt goed op ingespeeld

Mail beter beantwoorden! Afgelopen dinsdag een vraag gesteld via de site. Daar moet ik nog antwoord op krijgen.

Pluspunten

Het zijn goede deals, het is ook fijn dat je per opleiding kan zoeken en de snelle studenten service ik ook echt fijn. De levering was ook goeie snel gewoon de volgende dag in huis. De laptop was ook goed verpakt in de doos.

Pluspunten

Snelle levering. Per studie geselecteerde laptops. Goede studentenservice. Goed aanbod aan tassen, hdd's etc etc.

Veel minpunten op laptops over gaming performance, terwijl de meeste laptops niet gebruikt zullen worden hiervoor.

Pluspunten

Ik vind het goed dat Campusshop de bestelling snel en slim verwerkt, waardoor ik de volgende dag mijn bestelling al had. Ook is het fijn dat de website goed overzichtelijk is, en het is duidelijk waar ik als student moet zijn.

Pluspunten

Snelle en goede service. Alles is duidelijk op de site aangegeven

Tijdens het openen van de doos, moet je eerst veel doosvulling verwijderen, voordat je daadwerkelijk bij je bestelde product komt. Minder vulling en een kleinere doos was prettiger geweest.

Pluspunten

Makkelijk bestellen en snelle levering.

Pluspunten

Bedrijf kwam al zijn beloftes na en alles verliep daardoor ook zonder problemen. Hellemaal top

N.V.T.

Pluspunten

Een hele goed service en snelle levering

Meer duidelijk over het betalen in termijn en over de informatie over verzekeringen

Pluspunten

Snelle bezorging met geen problemen

n.v.t

Lodewijkstraat 46