Pluspunten

Snelle levering Duidelijke website

Misschien een breder assortiment

Pluspunten

De website is duidelijk en Campusshop maakt je snel wegwijs. Bestellen snel, levering snel, lekkere Snelle Jelle!

Bij meer tegelijk bestellen korting? Mijn broer moet ook nog een laptop!!

Pluspunten

Overzichtelijk en handige site.

Assortiment kan breder.

Pluspunten

Snelle service. No nonsense. Ze ontzorgen me. Echt top!

Blijf dicht bij je kern. Gewoon kwaliteit leveren.

Pluspunten

Het bestellen via deze website is snel en makkelijk. Het keuze menu werkt ook prima. Ik had een laptop besteld die de volgende dag al in huis was, ook de accessoires kon je gelijk mee bestellen. De extra garantie mogelijkheden zijn beter dan elders en ook niet te duur. Ik heb ook de snelle studenten service genomen voor als er wat aan mijn laptop komt dat hij ook snel gerepareerd is.

Kan er zo geen bedenken.

Pluspunten

Ik heb een HP-laptop bij Campusshop besteld. Top bedrijf! Alles heel gemakkelijk! Neem de stappen, je wordt simpel gewegwijst en je kan eenvoudig filteren op je voorkeuren. Verder goede service, na één dag al in huis. Lekker snel! Géén beschadigingen in een grote doos, met compacte inhoudt. Zal dit bedrijf zeker aanbevelen!

Pluspunten

Voor onze kleinzoon een Lenovo laptop bij Campusshop gekocht . Prima afhandeling in de middag bestelt de volgende dag in huis. Ik weet nog niet hoe het met de aftersale is,maar tot nog toe heb ik wel vertrouwen in deze zaak.

Pluspunten

Hele overzichtelijke site, bestellen ging heel eenvoudig, snelle en correcte levering. Ook toen er nog iets aangepast moest worden na de bestelling en betaling was dit geen enkel probleem, alles keurig verwerkt

Pluspunten

snelle en correcte levering

Pluspunten

Erg handig dat de computers geselecteerd zijn voor de betreffende school. Hierdoor weet je dat je in ieder geval voldoet aan de gestelde voorwaarden. Het bestellen en leveren ging snel en soepel.

De naam "budget" vind ik niet zo handig gekozen: wij zijn als ouders niet perse op zoek naar een goedkope computer als wel naar een computer die wat specificaties en wat prijs betreft past bij een brugklasser. Bij het woord 'budgetkeuze' krijg ik toch een soort B-merk gevoel waardoor wij toch ook veel op andere sites hebben gekeken.

Pluspunten

Eerste bestelling en alles was goed geregeld.

n.v.t.

Pluspunten

ik heb voor mijn opleiding een laptop bestelt die op de site als best verkocht staat, de volgende dag kwam de laptop binnen in een goeie verpakking en volledig opgeladen dus ik ben zeer tevreden

sommige laptops staan er niet bij als je de specs selecteerd dus moet je die per naam opzoeken

Pluspunten

Snelle levering en correcte informatie over het geleverde

Geen enkele

Pluspunten

Duidelijk overzicht over de producten, er is zelfs een knop om producten te vergelijken. Verder is er super snelle verzending

Kies echt foto's van het product uit die daar bij horen. Mijn laptop bijvoorbeeld heeft geen cd/dvd speler, maar op het plaatje had hij dat wel.

Pluspunten

Nette en snelle levering

Nvt

Pluspunten

Korting, snelle leveringen

Pluspunten

Snelle verzending, Track en Trace code, Duidelijke website, Gratis studentenservice bij aankoop van een laptop.

CampusShop is het zelfde bedrijf als Paradigit, aangezien ik een laptop wou hebben met 16gb ram, moest ik 8gb extra hebben voor mijn laptop. Dit ram kan je niet bij campus shop kopen maar moet je dan weer apart bij ParaDigit bestellen. Het kwam wel tegelijk aan.

Pluspunten

Goede en snelle service. laptop was snel in huis en alles in orde. dat is prettig.

zo door gaan

Pluspunten

Snel en op tijd aan huis gebracht.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Clear web site and, for computers, can be cross-checked easily against the requirements of the college (very hard on other web sites).

Paying in 12 monthly installments costs 35 euros but it's only when you have gone through the whole process that you get the contract telling you that the first payment is about 30% of the total, which makes 35 euros expensive. So I had to cancel and then re-order, paying in full (much cheaper to borrow from the bank). They handled the cancellation well, though.

Pluspunten

Voor mijn dochter een laptop uitgekozen. Super handige website. Je kan alles makkelijk vergelijken en bestellen gaat snel. S'avonds besteld en volgende dag al afgeleverd.

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke communicatie per mail

Niks

Pluspunten

Klantenservice was duidelijk en actief in advies geven. Snelle verzending.

De site is niet helemaal duidelijk. Zeker als je uit wilt zoeken hoe het zit met verzekeren.

Pluspunten

Duidelijke informatie over producten. Makkelijk producten vergelijken. Snel opgestuurd en thuisbezorgd.

Pluspunten

Communicatie over levering is prima. Goed verpakt. Goede informatie op de site. Nakomen van afspraken.

Lodewijkstraat 46

5652 AC Eindhoven