Pluspunten

Ik heb nu in totaal 3 laptops gekocht bij de Campusshop. De service was echt perfect. Snelle levering en ik kreeg er gratis iets bij, wat bij mijn volgende bestelling niet zat en toen heb ik contact opgenomen en kreeg ik het vervolgens alsnog opgestuurd bij de nieuwe bestelling. Echt super tevreden!!

Ga vooral zo door! Goede kwaliteit en service en super snelle levering!!

Pluspunten

Snelle levering Goede service Goede prijzen

Pluspunten

Alles ging zoals verwacht. Het bestellen ging gemakkelijk en goed en mijn laptoo kwam ruim optijd zondwr problemen aan.

Pluspunten

Snelle levering, laptop voor school voor een prima prijs. Zeker aan te bevelen.

Pluspunten

Snel en goedkoop geleverde producten voor studenten

Pluspunten

Topservice! De goedkoopste laptop kunnen kopen in vergelijking met alle andere websites. Bovendien kwam hij ook keurig aan op de dag die vermeld werd. De site was ook erg overzichtelijk en dat heeft me geholpen met de keuze.

Pluspunten

Ik heb een schooltas besteld via deze site. De tas is snel geleverd en was in goede staat. Heel goed geregeld! Ook staat er bij de producten duidelijke en uitgebreide informatie over het product.

Pluspunten

Nu 2 keer een laptop gekocht en bijde keren snelle levering. En laptops zijn goedkoper als in de winkel.

Pluspunten

Uitstekend bedrijf. Lekker goedkope laptop gekocht voor school

Lodewijkstraat 46

5652 AC Eindhoven