Pluspunten

Snelle levering en goede kwaliteit prijsverhouding

Kan ik niet bedenken

Pluspunten

Scherpe prijs, fijne webshop en snel geleverd

PostNL heeft haar zaken niet op orde. Een andere transporteur is wenselijk.

Pluspunten

Supersnelle levering, en alle boeken in goede status.

Pluspunten

Lage prijzen Snelle levering

Campusshop was voor mij onbekend tot dat ik via een prijsvergelijker daar kwam. De naambekendsheid kan uitgebreid worden.

Pluspunten

Supersnelle en correcte levering !!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Snel geleverd.

Het reageren op mails ongeacht de vraag -- vooral als je streeft om binnen 2 werkdagen te reageren. Ik had, aan de hand van de website, een laptop gekocht voor mijn broertje's opleiding als cadeau. Laptop bleek niet te voldoen aan eisen, dus per mail (6 sep) contact gezocht of ik de laptop kunnen terugsturen waarbij ik geld wilde bijleggen voor een geschikte laptop. Geen reactie gehad -- dus maar ergens anders (nog) een laptop gekocht.

Pluspunten

Snel geregeld en snel in huis!

Pluspunten

Snelle levering, goede producten en goede prijs

Pluspunten

problemen worden snel opgelost, omdat ik snel een vervangende laptop kreeg.

eerst de laptop zelf testen, want de eerste laptop die ik binnen kreeg deed het niet.

Pluspunten

Hele snelle en fijne service!

Heb ik niet!

Pluspunten

Het aanbod is groot genoeg om een keuze te maken die bij je past. De vlotte levering en de bijgaande aanbiedingen vond ik erg prettig. We hebben er nu een aantal dagen gebruik van gemaakt en tot nu toe bevalt de laptop prima.

Pluspunten

Ik ben erg tevreden over de snelle levering en de service van mijn laptop. Had ik ook al bij de laptop van mijn zoon dus de keuze was niet zo moeilijk. Ook prijstechnisch zijn jullie scherp.

Pluspunten

Ik kreeg mijn laptop op tijd en in orde. bovendien kon ik em hier bestellen voordat deze op andere plekken beschikbaar was. Uiteraard is het ook fijn dat het iets goedkoper is om als student hier te bestellen

Bij aanbevolen producten stond een virusscan. deze heb ik ook gekocht. Een beetje jammer alleen dat er nergens aangegeven was dat er op de laptop al een virusscan geinstalleerd was.

Pluspunten

ik had besteld en de laptop was netjes de volgende dag bezorgd. De laptop werkt fijn en is snel. Ook is die een stuk goedkoper via de campusshop. top dus !

Pluspunten

de prijzen zijn goed en alles op de website is duidelijk, het is heel toegankelijk. er is ook veel aanbod dus je hebt altijd genoeg om uit te kiezen.

Pluspunten

Vlot en simpel online bestel proces, snelle bezorging.

Ik heb geen email ontvangen op de bezorging dag met een track and trace code.

Pluspunten

Fijn dat je op de site door combinatie school en opleiding een keuze krijgt, van de voor jou beste laptop

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Goedkoop

Ik kreeg een kapotte computer geleverd.

Pluspunten

Vrijdag de laptop besteld, zaterdag al in huis! Snelle bezorging en goed verpakt.

Pluspunten

Goeie prijzen voor studenten, snelle levering thuis en vriendelijke klantenservice.

Sneller antwoorden op e-mails.

Pluspunten

Leuke aanbiedingen. goede service en snelle levering!

Pluspunten

laptop snel bezorgd

Pluspunten

Snelle levering, met optie afhaalpunt Scherpe concurrerende prijs Top dat de studentenvoordelen ook voor middelbare scholieren zijn

Pluspunten

- Snelle levering - Goede communicatie (over orderstatus) - Meerdere betaalmogelijkheden

Pluspunten

Het product was heel goed verpakt en snel verzonden. Wanneer je het op tijd besteld is het de volgende dag al in huis, zelfs in het weekend! Top service, niks aan te merken!

Lodewijkstraat 46

5652 AC Eindhoven