Prijs/kwaliteit top

Zeer persoonlijk contact, binnen de maand na offerte reeds geplaatst. Prijs/kwaliteit zeker ok. Kunstgras is nog maar enkele dagen geplaatst, dus kan nog niet oordelen over de lange termijn, maar ziet er alvast top uit

behulpzaam en goedein formatie

Zeer behulpzaam artikelen werden nml voor ons in de auto geladen. Informatie over hoe te handelen met leggen van het gras ect. en de snalle levering was helemaal geweldig

Mooi product en goede service

Goed advies en hulp bij het afhalen van het kunstgras

Van begin tot eind Topklasse

Vanaf advies tot de daadwerkelijke aanleg van het kunstgras zijn we perfect geholpen door de vestiging in Hoogerheide

Uitstekende service.

Ik ben bij de Kunstgrasgigant Euroweg 3 in Ridderkerk geweest. Heel vriendelijk personeel. Werd heel goed geholpen. Alles werd netjes in de auto geladen. Prima adres en zeker een aanrader

Top service en kwaliteit

Kunstgrasgigant Ridderkerk; Veel keuze kunstgras, goed advies en uitstekende kwaliteit.

Prima zaak!

Fijne en nette bediening, duidelijk en helder advies!

Super leuk ontvangen en geholpen bij aankoop

Prima service om zware kwaliteit én gewicht toch in een Renault Captur te krijgen als een opgevouwen pakket.

Vlot en goed geholpen in vestiging Ridderkerk!

Dankzij goed advies waren wij er snel uit wat wij zouden nemen. Goede begeleiding en service! Directe levering! Wij genieten op onze grasmat, samen met onze kleinkinderen! met vriendelijke groet, Bert en Petra uit Sliedrecht

Uitstekend geholpen. Duidelijk advies en daar werd ruim de tijd voor genomen.

Zie vorenstaande

Super fijn en deskundig geholpen

Wij hebben gras gekocht voor een balkon. Wilde we laten leggen. Maar meneer zei dat we dat makkelijk zelf konden. Heel eerlijk. Scheelde best veel geld. Goed uitgelegd hoe we het moesten doen. En inderdaad ging prima het leggen. Goed geholpen .

Vriendelijk en goed geholpen

Voor de 2e keer gras besteld en gehaald en hee vriendelijk en snel geholpen.

Vriendelijk deskundig en behulpzaam!

Erg behulpzaam, mee denkend en deskundig personeel. Voor kunstgras, is dit gewoon de plek.

Super tot geholpen

Heel vriendelijk en duidelijk super

We werden goed geholpen. Verkoper nam de tijd voor je en dacht met je mee. Alles werd in de auto gelegd. Super.

Goed advies en super gras!!

Werd super geholpen, goed advies. En je kan het meteen meenemen. S'middags had ik een mooi grasveldje liggen. Alles in de vestiging in Ridderkerk gehaald.

Vriendelijk behulpzaam en ervaren vakmensen

We zijn zeer goed geholpen en niks was te veel om te vragen,we hebben het gras zelf gelegd,mede door advies van de vakmensen die daar werken. Alles werd netjes in de aanhanger gelegd We hebben dit adres, filiaal in ridderkerk euroweg3 gekregen via onze hovenier,en blijkt maar weer dat mond op mond reclame de beste reclame is. We zijn zeer tevreden.

Precies wat ik nodig had met super service!

Ze hebben fijn meegezocht naar het juiste formaat. De outlet is super wat betreft prijs kwaliteit! Ook mijn vragen konden zij goed beantwoorden. Het stuk kunstgras ligt prachtig!

Groot assortiment en goede informatie.

Prettig en goed geïnformeerd over de diverse soorten kunstgras in filiaal Ridderkerk en erg tevreden met het prachtige resultaat in mijn tuin.

goed geholpen. bij twijfel raadpleegde verkoper zijn collega

goed geholpen. bij twijfel raadpleegde verkoper zijn collega

Ruime keuze, snel en goed geholpen!

Snel en goed geholpen in locatie Ridderkerk! Binnen veel staaltjes voor een 1e indruk, buiten goed zicht op de kleurstelling en voelen met " staaltjes" van +/- 6m2. Dat helpt je de juiste keuze maken. Vervolgens snel op weg geholpen, werd direct op maat gesneden en in de auto geladen. Met de tips zelf het gras gelegd, goed te doen. Gras ziet er prachtig uit en ligt er mooi bij!

Perfect en plezierig geholpen

Fijne man die ons hielp. Hij legde ook goed en geduldig alles uit aan de zaterdag werkers. De grasmat werd goed opgevouwen en in de auto gelegd.

Prima geholpen

Zeer snel geleverd binnen 24 uur en goed geholpen door de vestiging

Begin mei goed geholpen in de winkel en inmiddels ligt het kunstgras er mooi bij. Niet van echt te onderscheiden. Ik hoopte nog een foto toe te kunnen voegen, maar helaas lukt dit niet.

Goed en duidelijk advies

Met tekening van de tuin naar de kunstgrasgigant. Ter plaatse de diverse soorten gras uitgeprobeerd ( met blote voeten erover gelopen) vervolgens met een medewerker bekeken wat het meest efficiënt is ( mbt de aanschaf m2 gras). Helder en duidelijk advies mbt het leggen, de vleug in het gras, etc…

Euroweg 3

2988 CM Ridderkerk

Over Kunstgrasgigant

Kunstgrasgigant: de grootste keus van heel Nederland! Door het hele land vindt u vestigingen van de Kunstgrasgigant. Met 8 vestigingen in Nederland en 1 vestiging in Zwitserland beschikken wij over een bijna landelijke dekking met showrooms & couponhallen. Wij leveren onder andere aan particulieren, hoveniers, overheid, scholen, vakantieparken en bedrijven in binnen- en buitenland. Onderscheidend Kunstgrasgigant onderscheid zich in de markt door u persoonlijk te adviseren op basis van de toepassing waarvoor u uw kunstgras gaat gebruiken. Voor vrijwel iedere toepassing en ieder budget kunnen wij geschikt kunstgras op maat realiseren. Het kunstgras van Kunstgrasgigant is inzetbaar voor verschillende doeleinden. Het is bijvoorbeeld ideaal voor in de tuin, (dak)terras, balkon, sport etc. Het is echter ook zeer geschikt als veilige, zachte ondergrond van speeltoestellen, rondom zwembaden, voor sportvelden en campings. Ook hebben wij kunstgras voor binnen-toepassingen, denk hierbij aan kantoren, winkels, exposities, etc. welke geleverd worden met een brandvertragingscertificaat. Ook is ons kunstgras UV-bestendig en rot- en schimmelvrij. Daarbij is de Kunstgrasgigant de enige aanbieder van TüV-gecertificeerd kunstgras en is vooruitstrevend op het gebied van veilig en kindvriendelijk kunstgras. Kopen = meenemen Niet voor niets verklapt onze naam dat ons assortiment gigantisch is. Wij fabriceren een groot gedeelte van ons assortiment in eigen beheer en beschikken over een enorme voorraad kunstgras waardoor u een ruime keuze heeft uit meer dan 30 soorten en kleuren en het kunstgras direct kunt meenemen, dus geen levertijden! Vrijwel altijd lukt het om het kunstgras in uw eigen auto mee te nemen. Onze medewerkers vouwen het dan voor u op en leggen het in uw auto. Eventueel kunnen wij het ook bezorgen, bezorgkosten zijn in overleg.