Begin mei goed geholpen in de winkel en inmiddels ligt het kunstgras er mooi bij. Niet van echt te onderscheiden. Ik hoopte nog een foto toe te kunnen voegen, maar helaas lukt dit niet.

Goed en duidelijk advies

Met tekening van de tuin naar de kunstgrasgigant. Ter plaatse de diverse soorten gras uitgeprobeerd ( met blote voeten erover gelopen) vervolgens met een medewerker bekeken wat het meest efficiënt is ( mbt de aanschaf m2 gras). Helder en duidelijk advies mbt het leggen, de vleug in het gras, etc…

Prachtig kunstgras nu op mijn balkon. Fijn geholpen

Leuk bedrijf

Snel geholpen, er hangt een hele goede sfeer in het bedrijf.

In ridderkerk geweest, zeer veel en overzichtelijke keuze. Op ons gemak rond kunnen kijken. Al snel mooie keuze kunnen maken. Zeer vriendelijk personeel met goede uitleg en advies hoe te leggen. Door personeel keurig in auto gelegd Super tevreden en zeker een aanrader.

Heelmooigras

Goede kwaliteit, echt gras, goede uitleg bij het leggen.

Vriendelijke mensen, positieve uitstraling.

Wat we hebben gekocht paste binnen ons budget. Verkoper wist waar hij het over had. Hield geen zwam vehaal op. S morgens mijn aanhanger neergezet, s middags stond m n aanhanger netjes geladen voor me klaar. Prima service. Schoon en net bedrijf.

Vestiging Ridderkerk Heel professioneel, kennis van zaken, grote keuze. Helaas geen koffie ;-)

Werd vriendelijk geholpen

Voelde me niet gedwongen de aankoop te doen maar de vriendelijke overkomen van de jonge man gaf mij j veel vertrouwen in de aankoop.

Goede uitleg over de te gebruiken producten

Aardig personeel dat alle tijd neemt om mee te denken over de vragen met betrekking op het grastapijt.

Goed geholpen!

Wat rondgebeld, maar uiteindelijk terecht gekomen bij Kunstgrasgigant. Was het goedkoopste voor het product dat ik zocht en ik kon het meteen meenemen. Vriendelijk en behulpzaam! Kortom, een aanrader.

Top. Goede uitleg en snelle levering.

Prima uitleg en service

Groot assortiment in de vestiging in Ridderkerk, zowel voor coupons als van de rol. Goede uitleg gekregen van de eigenaar van het bedrijf, inclusief een bak koffie. Kunstgras ligt inmiddels prima in de achtertuin.

Vriendelijk en meedenkend. Direct mee kunnen nemen.

Snelle en vlotte bediening, fijn en deskundig personeel

Ruime keuze en personeel helpt met inladen. Snelle keuze kunnen maken, goed concept in deze winkel in Ridderkerk.

Uitstekende service en goede kennis en uitleg over kunstgras

Uiteindelijk een goede keuze genomen Zeer vriendelijk personeel en bekwaam bij de vestiging in Ridderkerk/Barendrecht

Klantvriendelijk en meedenkend

Goed advies en correct en vriendelijk geholpen.

Ruim assortiment en vriendelijk en heel behulpzaam geholpen.

Op zoek naar aan stukje kunstgras op advies van onze buurman naar de Kunstgrasgigant vestiging Ridderkerk gegaan. Alle soorten kunstgras zijn op de buitenplaats te bezichtiging, waardoor je een goed beeld krijgt van de verschillen en een goede keuze kunt maken. Verder heel vriendelijk en behulpzaam geholpen en met een kopje koffie uitgebreide instructies gekregen over hoe het te leggen. Kortom een hele prettige ervaring en het kunstgras ligt inmiddels mooi in de tuin.

Deskundig en klantvriendelijk.

We werden deskundig en klantvriendelijk geholpen.

Kunnen heel veel bedrijven van leren.

Zeer goed en vriendelijk geholpen met uitleg over soorten kunstgras.

Fijne kennismaking en goed geholpen

Goed voorzien van informatie over de grassen.

Goede service en top kwaliteit kunstgras

Bij binnenkomst al een vriendelijk welkom en meteen goed advies. We zijn supper opweg geholpen. En zeer blij met het eind resultaat.

Deskundig en behulpzaam

Mijn ervaring in vestiging Ridderkerk was zeer positief. Er werd alle moeite gedaan om mij als klant tevreden te laten zijn.

Werd heel goed geholpen

Werd in Ridderkerk heel goed en duidelijk in geholpen

Heel goed geholpen. Vriendelijk en kundig,

Vriendelijk en goed advies in vestiging Pijnacker. Veel keuze.

Euroweg 3

2988 CM Ridderkerk

Over Kunstgrasgigant

Kunstgrasgigant: de grootste keus van heel Nederland! Door het hele land vindt u vestigingen van de Kunstgrasgigant. Met 8 vestigingen in Nederland en 1 vestiging in Zwitserland beschikken wij over een bijna landelijke dekking met showrooms & couponhallen. Wij leveren onder andere aan particulieren, hoveniers, overheid, scholen, vakantieparken en bedrijven in binnen- en buitenland. Onderscheidend Kunstgrasgigant onderscheid zich in de markt door u persoonlijk te adviseren op basis van de toepassing waarvoor u uw kunstgras gaat gebruiken. Voor vrijwel iedere toepassing en ieder budget kunnen wij geschikt kunstgras op maat realiseren. Het kunstgras van Kunstgrasgigant is inzetbaar voor verschillende doeleinden. Het is bijvoorbeeld ideaal voor in de tuin, (dak)terras, balkon, sport etc. Het is echter ook zeer geschikt als veilige, zachte ondergrond van speeltoestellen, rondom zwembaden, voor sportvelden en campings. Ook hebben wij kunstgras voor binnen-toepassingen, denk hierbij aan kantoren, winkels, exposities, etc. welke geleverd worden met een brandvertragingscertificaat. Ook is ons kunstgras UV-bestendig en rot- en schimmelvrij. Daarbij is de Kunstgrasgigant de enige aanbieder van TüV-gecertificeerd kunstgras en is vooruitstrevend op het gebied van veilig en kindvriendelijk kunstgras. Kopen = meenemen Niet voor niets verklapt onze naam dat ons assortiment gigantisch is. Wij fabriceren een groot gedeelte van ons assortiment in eigen beheer en beschikken over een enorme voorraad kunstgras waardoor u een ruime keuze heeft uit meer dan 30 soorten en kleuren en het kunstgras direct kunt meenemen, dus geen levertijden! Vrijwel altijd lukt het om het kunstgras in uw eigen auto mee te nemen. Onze medewerkers vouwen het dan voor u op en leggen het in uw auto. Eventueel kunnen wij het ook bezorgen, bezorgkosten zijn in overleg.