Goed advies. Aardig en goed personeel wat met je mee denkt en niet per de duurste wilt verkopen. Op de dag zelf gebeld en alles direct op kunnen halen.

Deskundig, vriendelijk en goed advies

Goed geholpen, mooi paars kunstgras voor op mijn balkon. Ook telefonisch na nog wat vragen goed geholpen over de manier hoe te leggen. Alleen de lijm mag wat beter drogend zijn ook jammer dat er op de lijmtube geen gebruiksaanwijzing staat.

Mooi product

Goede uitleg gekregen in Ridderkerk. Kunstgras was goed op maat en netjes achterin m'n auto gelegd. Mooi product.

Mooie grasmat,goede kwaliteit in Ridderkerk p

Mooie en kwalitatief goed gras. Zijn zeer vriendelijk geholpen en dat voor een super prijs in Ridderkerk

Topservice en advies

Wij kwamen voor een klein stuk kunstgras van nog geen 6m2 uit bij de kunstgrasgigant vanwege het grote aanbod. In plaats van mij het duurste stuk te verkopen wees hij mij voor onze afmetingen op de outlet waarbij de prijs gewoon 3x lager was voor hetzelfde stuk gras als in de winkel. Dus die outlet is top voor kleinere stukken kunstgras!

Is gewoon goed

Goede voorlichting

Snel en goed geholpen

Meteen geholpen en een goede uitleg op onze vragen. We konden het gras meteen meenemen in onze kleine auto.

Snelle service en persoonlijk advies

We werden meteeen geholpen en kregen advies op basis van onze persoonlijke situatie.

Deskundig en goed advies

Ik kwam om mij te oriënteren. Ik had al bij meerdere zaken naar kunstgras gekeken. Bij kunstgrasgigant kreeg ik eerlijk advies over welk gras ik nodig had voor mijn dakterras. Verkoper was niet bezig met het duurste gras aan mij te verkopen maar met het beste gras voor de plek waar ik het neer ging leggen.

Tijdens gesprek met verkoper is alles op maat afgesneden en netjes op de kar gelegd. Binnen half uur advies gekregen en weer onderweg.

Goede en vriendelijke mensen die daar werken

Groot assortiment met leuke prijzen in locatie Barendrecht Wordt netjes geholpen en zelfs in de auto geplaatst Zeker aanbevelingen waard

Mooi stukje gras

Stuk kunstgras gekocht in vestiging Ridderkerk,goed geholpen,mooi op maat afgesneden en kon gewoon vervoerd worden in mijn auto :-) Gras bleef wel plat toen het op het balkon lag,maar zelf beetje opgeborsteld,geen probleem.Ligt er nu mooi bij. Nu hopen dat het lang mooi blijft .

Goede service en advies

Via de mail direct een reactie en in de winkel vakkundig te woord gestaan

Vriendelijk personeel.goed advies gekregen . Topzaak !

Heel erg prettig contact! No nonsense.

Omdat ik graag lokaal koop en zaken doe met mensen die eerlijk en oprecht zijn heb ik vandaag het mooie Rotterdam Grande gras besteld. Erg blij met de aankoop! Leuk en oprecht contact. Goeie deal. Zoals het hoort! Goed gevoel bij dit bedrijf.

Zeer prettige ervaring.

Zeer vriendelijk een jonge man die mee dacht en mijn grastapijtje samen met een collega netjes op maat gesneden heeft. En mijn tapijtje is in de auto gelegd.

goede uitleg

Mooi kunstgras voor het dakterras gekocht. Deskundig advies en snelle levering.

Super kundig en vriendelijk

We kwamen binnen, even rond gekeken daarna werden we vakkundig en zonder opdringen geholpen en kregen wij een eerlijk advies verder one stop shopping het plaatsen van het gras wordt ook vakkundig geregeld

Op een plezierige manier geholpen met een eerlijk advies

Vriendelijk, correct en met kennis van zaken geholpen.

Samen met mijn vrouw kunstgras gekocht in het filiaal te Ridderkerk. Bij binnenkomst kwam er ons een man tegemoet die ons vriendelijk en correct te woord stond. Vroeg waar wij naar op zoek waren en gaf direct goed advies welke soort gras geschikt zou zijn voor ons. Volgens mij was het dhr. van Twigt. Heeft duidelijk, kennis van zaken en gaf ook advies welke soort doek er onder het gras nodig is en waar we het eventueel mee vast konden zetten. Je wordt hier gewoon geholpen op een manier zoals je eigenlijk graag altijd geholpen zou willen worden. Ruim assortiment aanwezig. Na onze keus gemaakt te hebben werd het gras en onderdoek netjes opgevouwen en in onze auto gelegd.

Goede uitleg .

Vriendelijk

Mooi kunstgras, goede service, mooi gelegd en werken netjes!

Goed advies

Bij binnenkomst uitgelegd hoe we het wilde hebben ,en daarbij het advies overgenomen van de verkoper na een rondje hebben gelopen over de grasvelden

Eindconclusie: fantastische service

Filiaal Barendrecht/Rotterdam. 2 stroken laten snijden op maat. Toen bleek het niet precies te passen. Was ook ietwat uit lood gesneden. Bleek dat ze altijd ong. 2 cm extra afsnijden en dat er aan degene die het gras op maat snijd niet was doorgegeven dat dit een exacte maat moest zijn. Zelf krijg je dit niet zo netjes bijgesneden, dus we moesten wel terug. Het is keurig netjes met veel zorg opgelost. Dus dikke pluim.

Euroweg 3

2988 CM Ridderkerk

Over Kunstgrasgigant

Kunstgrasgigant: de grootste keus van heel Nederland! Door het hele land vindt u vestigingen van de Kunstgrasgigant. Met 8 vestigingen in Nederland en 1 vestiging in Zwitserland beschikken wij over een bijna landelijke dekking met showrooms & couponhallen. Wij leveren onder andere aan particulieren, hoveniers, overheid, scholen, vakantieparken en bedrijven in binnen- en buitenland. Onderscheidend Kunstgrasgigant onderscheid zich in de markt door u persoonlijk te adviseren op basis van de toepassing waarvoor u uw kunstgras gaat gebruiken. Voor vrijwel iedere toepassing en ieder budget kunnen wij geschikt kunstgras op maat realiseren. Het kunstgras van Kunstgrasgigant is inzetbaar voor verschillende doeleinden. Het is bijvoorbeeld ideaal voor in de tuin, (dak)terras, balkon, sport etc. Het is echter ook zeer geschikt als veilige, zachte ondergrond van speeltoestellen, rondom zwembaden, voor sportvelden en campings. Ook hebben wij kunstgras voor binnen-toepassingen, denk hierbij aan kantoren, winkels, exposities, etc. welke geleverd worden met een brandvertragingscertificaat. Ook is ons kunstgras UV-bestendig en rot- en schimmelvrij. Daarbij is de Kunstgrasgigant de enige aanbieder van TüV-gecertificeerd kunstgras en is vooruitstrevend op het gebied van veilig en kindvriendelijk kunstgras. Kopen = meenemen Niet voor niets verklapt onze naam dat ons assortiment gigantisch is. Wij fabriceren een groot gedeelte van ons assortiment in eigen beheer en beschikken over een enorme voorraad kunstgras waardoor u een ruime keuze heeft uit meer dan 30 soorten en kleuren en het kunstgras direct kunt meenemen, dus geen levertijden! Vrijwel altijd lukt het om het kunstgras in uw eigen auto mee te nemen. Onze medewerkers vouwen het dan voor u op en leggen het in uw auto. Eventueel kunnen wij het ook bezorgen, bezorgkosten zijn in overleg.