Goed advies, goede service en vriendelijk personeel.

Werd snel geholpen en verschillen tussen bepaalde soorten werden helder uitgelegd dus keuze was snel gemaakt. Het werd direct klaargemaakt en naar mijn auto gebracht. Prima geregeld allemaal.

Vriendelijke man, met goed advies en erg behulpzaam

Mooie winkel. Vriendelijke man die goed advies gaf, eerlijk. Behulpzaam en duidelijk verhaal. Zou zeker terug gaan of anderen vertellen over deze winkel.

Precies wat wij wilden hebben en zijn professioneel geholpen.

Goed advies en snelle service

Goed geholpen, snel mogelijk om te plaatsen

Klantvriendelijk

Erg goed te woord gestaan en goed geholpen om het juiste kunstgras te kiezen. Zeker een aanrader, veel keuze.

We kwamen om te oriënteren en besloten direct te kopen.

We wilde meer informatie en werden zeer goed geadviseerd. Alle punten werden uitgebreid besproken en dat voelde erg goed. Na het opstellen van de offerte toch direct ja gezegd. Goede ondernemers gun je omzet.

Aanrader!

Deskundig geholpen in filiaal Pijnacker.

Prima geholpen

Goed en snel

Duidelijke informatie ter plaatse, snelle en vriendelijke service, locatie Pijnacker

Behulpzaam

Ruime keus en prima prijs/kwaliteit

Vlot en correct geholpen

Goed, vakkundig en klantvriendelijk geholpen. !

Direct een offerte gemaakt door de medewerker uit filiaal Pijnacker. ook gelijk een datum voor het leggen vastgelegd. Na opdracht ook door de medewerker die het gras komt leggen direct contact opgenomen. Prettig en zeer klantvriendelijk geholpen.

geweldige uitleg gehad

Een klein puntje als er stallen worden aangevraagd voor een balkon geef deze dan ook in de doos mee.

Fantastisch geholpen

Heel erg fijn geholpen en uitgebreid advies gekregen. Men denkt hier nog echt mee met de klant. Top!

Prettig en vakkundig

We hebben in Pijnacker een grastapijt voor ons terras gekocht. Hiervoor kregen we goed advies en werd fijn meegedacht en later gedragen.

Fijne zaak, grote sortering en heel goed geadviseerd. Kunstgrasgigant Ridderkerk

Keurig

Keurig te woord gestaan en geholpen

Goed geholpen

Goed geholpen en een duidelijke uitleg

Prima organisatie

Duidelijke info en snelle afwikkeling

Geweldige service

We kwamen binnen voor een stuk gras, we werden gelijk super vriendelijk ontvangen en drinken aangeboden. Er werd gelijk gevraagd wat we zochten en uit eindelijk gevondenwat we zochten. Alles werd netjes in de auto gelijk. Echt een super service. Locatie Pijnacker

Fijn geholpen

Op een zaterdagmiddag spontaan langs gegaan bij de vestiging in Pjjnacker. We werden direct geholpen. Het advies was duidelijk en eerlijk en er werden goede tips gegeven voor onze situatie. We zijn benieuwd naar het resultaat!

Vorig jaar in Pijnacker een coupon gekocht en zo tevreden dat we vandaag ook voor het andere deel van de tuin een coupon hebben aangeschaft, Top service.

Geweldige!! Perfecte service, vriendelijke vakmensen die weten wat ze in huis hebben!! Gewoon top, zeker aan te bevelen!!

Fantastisch geholpen, mooie kwaliteit kunstgras

Goed geholpen. Praktisch advies gehad welke soort goed was voor onze tuin. Vestiging Pijnacker is top!

Vriendelijke verkoper, duidelijk en kundig

Euroweg 3

2988 CM Ridderkerk

Over Kunstgrasgigant

Kunstgrasgigant: de grootste keus van heel Nederland! Door het hele land vindt u vestigingen van de Kunstgrasgigant. Met 8 vestigingen in Nederland en 1 vestiging in Zwitserland beschikken wij over een bijna landelijke dekking met showrooms & couponhallen. Wij leveren onder andere aan particulieren, hoveniers, overheid, scholen, vakantieparken en bedrijven in binnen- en buitenland. Onderscheidend Kunstgrasgigant onderscheid zich in de markt door u persoonlijk te adviseren op basis van de toepassing waarvoor u uw kunstgras gaat gebruiken. Voor vrijwel iedere toepassing en ieder budget kunnen wij geschikt kunstgras op maat realiseren. Het kunstgras van Kunstgrasgigant is inzetbaar voor verschillende doeleinden. Het is bijvoorbeeld ideaal voor in de tuin, (dak)terras, balkon, sport etc. Het is echter ook zeer geschikt als veilige, zachte ondergrond van speeltoestellen, rondom zwembaden, voor sportvelden en campings. Ook hebben wij kunstgras voor binnen-toepassingen, denk hierbij aan kantoren, winkels, exposities, etc. welke geleverd worden met een brandvertragingscertificaat. Ook is ons kunstgras UV-bestendig en rot- en schimmelvrij. Daarbij is de Kunstgrasgigant de enige aanbieder van TüV-gecertificeerd kunstgras en is vooruitstrevend op het gebied van veilig en kindvriendelijk kunstgras. Kopen = meenemen Niet voor niets verklapt onze naam dat ons assortiment gigantisch is. Wij fabriceren een groot gedeelte van ons assortiment in eigen beheer en beschikken over een enorme voorraad kunstgras waardoor u een ruime keuze heeft uit meer dan 30 soorten en kleuren en het kunstgras direct kunt meenemen, dus geen levertijden! Vrijwel altijd lukt het om het kunstgras in uw eigen auto mee te nemen. Onze medewerkers vouwen het dan voor u op en leggen het in uw auto. Eventueel kunnen wij het ook bezorgen, bezorgkosten zijn in overleg.