Goed advies , duidelijke uitleg

Komt goed over en kan duidelijk uitleggen hoe het werkt, goede service. Kon het meteen meenemen bij vestiging Pijnacker.

Ben goed geholpen

Aardige mensen en zijn goed ingelicht over wat voor grassen er zijn

Goed geholpen door mensen met kennis van zaken

Goed geholpen door mensen met kennis van zaken

Klantvriendelijk

We zijn er fijn geholpen en hebben goed en eerlijk advies gekregen. We konden de kunstgrasmat direct meenemen en werd zelfs voor ons in de auto gelegd.

Vriendelijk,gastvrij en klant is koning

Bij aankomst goed ter woord gestaan,kregen de kans om rustig rond te kijken om een goede gras mat uit te zoeken,daarna goede uitleg gehad hoe en wat te doen voor het leggen van de grasmat. Kortom heel fijn om zo proffesioneel geholpen te zijn.

de keuze is reuze

vriendelijk en enthousiast geholpen, er is veel keus. wij hadden niet een heel groot stuk nodig, er werd ons direct aangeboden om eerst tussen de coupons te kijken. Scheelde 20% op de normale prijs. TOP

Heel fijn

Zeer behulpzame service gekregen met deskundig advies. Ik zou de bedrijf aan iedereen aanbevelen. bedankt voor je goede service. Ik waardeer dit zeer.

Prachtige kwaliteit en vriendelijk geholpen

Ik ben goed geadviseerd en heel vriendelijk geholpen door de eigenaar van de vestiging in Ridderkerk. Het kunstgras is van prachtige kwaliteit en voelt heerlijk zacht aan de voeten.

Geweldig geholpen

Ik heb prima hulp gehad met het uitzoeken van het kunstgras wat ik graag wilde hebben.

geweldige zaak

vriendelijk en behulpzaam personeel alles netjes op maat gesneden en naar de auto gebracht. Top

Goed bedrijf

Prima geholpen. Veel kennis in huis en kreeg ook nog een bakje thee. Het gekochte stuk grastapijt moest mee in mijn kiaatje en dat loste de heren prima op. Een aanrader,deze vakmensen!

Super geweldige ouderwetse klantvriendelijkheid en service!!

Betreft vestiging Ridderkerk; Aangezien het bij mij ook een verzekeringskwestie betrof vooraf een offerte aangevraagd waarvoor ik nog geen aankoopzekerheid kon bieden, zelfs na een uitgebreid telefoongesprek voorzien van nieuwe informatie een nieuwe offerte aangevraagd. Uiteindelijk was ik in de bevoorrechte positie het kunstgras voor mijn balkon d.m.v. het verzekeringsgeld aan te kunnen schaffen, maar anders had ik het zeer zeker ook zelf gefinancierd. Alhoewel het bij mij maar om een kleine aankoop ging (17 m2) werd ik ook in de showroom hartelijk ontvangen en kreeg ik nogmaals uitgebreide uitleg en toelichting op mijn vragen. Uiteindelijk de aankoop afgerond mét montage op vrijdag (let wel voorseizoen!) en op maandagmiddag lag er een prachtige grasmat op mijn balkon. Het telefonisch contact met de hovenier verliep ook heel netjes en duidelijk en hij heeft zijn werkopdracht zeer netjes opgeleverd, snijwerk keurig, afval opgeruimd en meegenomen en nogmaals de benodigde instructies gegeven qua verloop na het leggen en onderhoud. Een zeer klantvriendelijk en beleefd team. Zeker een 10 of 5 sterren waard!!!

Vriendelijk onthaal

Je komt binnen en het eerste waar over begonnen wordt is iets te drinken. Daarna goed geluisterd en meegedacht met de wensen en mogelijkheden.

Goed geholpen met wat reststukken om uit te proberen op het dakterras van een basisschool.

Goed geholpen met een aantal reststukken voor een basisschool in Rotterdam.

Fijn geholpen

Goed advies met welk gras ik het best op balkon kan aanbrengen .

Lokatie Ridderkerk: vriendelijk geholpen en veel keuze

Prima zaak in Ridderkerk. Ik kwam voor een couponnetje van 2,5m breed en ca. 5 à 6m lang om een privé indoor golfbaan mee te bouwen. Ze hadden nog een klein rolletje van 2,65x6m liggen wat heel geschikt was. Over de 15cm extra werd niet moeilijk gedaan, die kreeg ik erbij. Netjes in de auto gelegd en golfen maar.

Mooie , overzichtelijke zaak , met ruime keuze in kwaliteit en prijs . Uitstekende uitleg en service . Wij hebben net onze tuin laten doen , voor ons altijd deze zaak !

Prima geholpen

Er is meegedacht met o.a. rekening houden met de vleug en het gebruik en zelf leggen. Koffie stond klaar. Buiten rondje gemaakt en bij daglicht gras buiten gezien. Top!

Goede service en uitgebreid assortiment.

Goede service en uitgebreid assortiment.

Prima advies en vriendelijk te woord gestaan

Vriendelijk personeel en goed advies gekregen. Aan te raden.

Zeer vriendelijk geholpen

Mooie ruime loods met kunstgras te kust en te keur, buiten een mooie showtuin voor het goede vergelijk.

Goed en eerlijk advies

Eerder deze week gebeld met vragen over hoe ik het beste het kunstgras op mijn balkon kan doen. Goede tekst en uitleg gekregen dat ik mijn situatie ik beter een zekerheid kan inbouwen.

Ruim assortiment tegen een eerlijke prijs

Veel keus en de verkoper heeft verstand van zaken. Super geholpen en een mooi stukje gras gekocht. Top bedrijf.

Euroweg 3

2988 CM Ridderkerk

Over Kunstgrasgigant

Kunstgrasgigant: de grootste keus van heel Nederland! Door het hele land vindt u vestigingen van de Kunstgrasgigant. Met 8 vestigingen in Nederland en 1 vestiging in Zwitserland beschikken wij over een bijna landelijke dekking met showrooms & couponhallen. Wij leveren onder andere aan particulieren, hoveniers, overheid, scholen, vakantieparken en bedrijven in binnen- en buitenland. Onderscheidend Kunstgrasgigant onderscheid zich in de markt door u persoonlijk te adviseren op basis van de toepassing waarvoor u uw kunstgras gaat gebruiken. Voor vrijwel iedere toepassing en ieder budget kunnen wij geschikt kunstgras op maat realiseren. Het kunstgras van Kunstgrasgigant is inzetbaar voor verschillende doeleinden. Het is bijvoorbeeld ideaal voor in de tuin, (dak)terras, balkon, sport etc. Het is echter ook zeer geschikt als veilige, zachte ondergrond van speeltoestellen, rondom zwembaden, voor sportvelden en campings. Ook hebben wij kunstgras voor binnen-toepassingen, denk hierbij aan kantoren, winkels, exposities, etc. welke geleverd worden met een brandvertragingscertificaat. Ook is ons kunstgras UV-bestendig en rot- en schimmelvrij. Daarbij is de Kunstgrasgigant de enige aanbieder van TüV-gecertificeerd kunstgras en is vooruitstrevend op het gebied van veilig en kindvriendelijk kunstgras. Kopen = meenemen Niet voor niets verklapt onze naam dat ons assortiment gigantisch is. Wij fabriceren een groot gedeelte van ons assortiment in eigen beheer en beschikken over een enorme voorraad kunstgras waardoor u een ruime keuze heeft uit meer dan 30 soorten en kleuren en het kunstgras direct kunt meenemen, dus geen levertijden! Vrijwel altijd lukt het om het kunstgras in uw eigen auto mee te nemen. Onze medewerkers vouwen het dan voor u op en leggen het in uw auto. Eventueel kunnen wij het ook bezorgen, bezorgkosten zijn in overleg.