uitstekend

zeer goed geholpen, werd de tijd genomen voor uitleg en een goede coupon uit te zoeken. ook werd nagedacht over de ondergrond.

Eerlijk en deskundig advies

Via via hoorde wij van dit bedrijf. Eerlijk en goed advies gekregen. Wij zijn blij met onze aankoop!

Leuk en vriendelijk geholpen

Erg leuke en gezellige showroom, advies was top. Snel geholpen, niet al te duur.

Netjes geholpen! Goede uitleg!

Veel keus, en blij met onze aankoop! bedankt!

zeer tevreden.

wij zijn zeer tevreden met onze grasmat van kunstgrasgigant prima service en uitleg en zeer vriendelijke mensen die je helpen.

Werd bij binnenkomst goed en vriendelijk geholpen. Ruime keuze en er werd goed meegedacht met wat voor soort gras het beste is voor de specifieke wensen.

Goed geholpen, professionele adviezen en zeker aan te raden

Snel geholpen, genoeg keuze, direct leverbaar. Perfect.

We werden direct geholpen bij kunstgrasgigant. We hadden dezelfde middag nog een nieuwe grasmat in de achtertuin liggen. Fijne service, mooie zaak.

Zeer klantvriendelijk

Zeer fijne ervaring gehad, alles netjes op maat gesneden waardoor het ook precies paste en het alleen een kwestie van neerleggen was. Erg klantvriendelijk geholpen ook.

We hebben alleen maar positieve ervaring met deze kunstgrasgigant uit Hoogerheide. Een heel spontaan koppel die je helpen met het uitzoeken, adviseren van het kunstgras dat bij je persoonlijke wens past. Het kunstgras ligt nu een paar maanden en het is echt een plaatje .

Prima geholpen , kindvriendelijk en via USB-STICK van A tot Z uitleg hoe je aan de slag moet!

super

De aankoop ervaring is als meer dan goed ervaren. Vriendelijk, klantgericht, nooit opdringerig, meedenken met de klant, vrijblijvend, locatie maakt een zeer goede indruk, ordelijk, opgeruimd. Service zoals het overal zou moeten.

Goede uitleg, zeer vriendelijk

Goed geadviseerd, prijzen voor elke portomonee en zeer vriendelijk.

Zeer goede service en vriendelijk personeel. Denk met je mee.

Prachtig product en goede service

Wij hebben een alleraardigst gesprek gehad met de adviseur bij het filiaal te Ridderkerk. Door de advisering al snel een goede keus kunnen maken. Mooi dat het product on the spot op maat in de auto werd gelegd door de medewerkers. We zijn uitermate tevreden.

Prachtig en zeer behulpzaam

Mijn broer heeft 7 jaar geleden bij hun in Ridderkerk op het oude lokatie kunstgras gekocht, tot op heden ziet het er nieuw oud, Daarom ben Ik voor een stuk kunstgras van 120/240cm.bij hun geweest. Ik had geen idee wat voor soort ik moest hebben, de eigenaar zelf heeft me geholpen, hij werkt samen met zijn kinderen daar. Hij heeft me goed geïnformeerd en geholpen . Wat ik kan zeggen het zijn zeer nette mensen en zeer vriendelijk en natuurlijk de prijs en het kwaliteit is ook goed. Ik wens jullie heel veel succes en blijf op de manier werken. Met de vriendelijke groet Mourad uit Poortugaal

Goed geholpen en een goed advies

Prettig behulpzaam

Goed en eerlijk advies

Al kwam ik maar een relatief klein stukje kunstgras van 2 bij 3 meter halen, vond ik het contact dat ik met de eigenaar had fijn. Hij heeft mij eerlijk geadviseerd over een stuk kunstgras waar op mijn zoontje nu lekker kan spelen. Mocht ik nog eens kunstgras nodig hebben ga ik zeker eerst naar kunstgrasgigant

Klantvriendelijke benadering

Ik werd vriendelijk en correct geadviseerd. Goede uitleg ontvangen over hoe ik het kunstgras moest leggen. Er werd niets opgedrongen en de verkoper deed erg zijn best om voor mij een goede coupon te vinden. De coupon werd opgevouwen en door werknemers in mijn auto gelegd.

Snelle nette afhandeling.

Kon snel beslissing maken uit enorme keuze.

We hadden een soort kunstgras in ons hoofd maar dat is door de adviseur afgeraden, en heeft ons geholpen met de juiste. Ben blij met het resultaat wat we nu hebben gekocht. Petje af voor de adviezen.

Super klantvriendelijk en weten waar het over gaat

Duidelijk, goed advies en direct actie. Filiaal Ridderkerk.

Super blij met me kunstgras

Na goed advies ben ik superblij met me kunstgras

Vriendelijk, Professioneel, Behulpzaam

Als je kunstgras wilt gaan leggen en je hebt een aantal vragen of je hebt adviezen nodig dan is dit een adres waar je heen zou gaan. Ik ben heel tevreden over de wijze waar op we geholpen zijn.

Euroweg 3

2988 CM Ridderkerk

Over Kunstgrasgigant

Kunstgrasgigant: de grootste keus van heel Nederland! Door het hele land vindt u vestigingen van de Kunstgrasgigant. Met 8 vestigingen in Nederland en 1 vestiging in Zwitserland beschikken wij over een bijna landelijke dekking met showrooms & couponhallen. Wij leveren onder andere aan particulieren, hoveniers, overheid, scholen, vakantieparken en bedrijven in binnen- en buitenland. Onderscheidend Kunstgrasgigant onderscheid zich in de markt door u persoonlijk te adviseren op basis van de toepassing waarvoor u uw kunstgras gaat gebruiken. Voor vrijwel iedere toepassing en ieder budget kunnen wij geschikt kunstgras op maat realiseren. Het kunstgras van Kunstgrasgigant is inzetbaar voor verschillende doeleinden. Het is bijvoorbeeld ideaal voor in de tuin, (dak)terras, balkon, sport etc. Het is echter ook zeer geschikt als veilige, zachte ondergrond van speeltoestellen, rondom zwembaden, voor sportvelden en campings. Ook hebben wij kunstgras voor binnen-toepassingen, denk hierbij aan kantoren, winkels, exposities, etc. welke geleverd worden met een brandvertragingscertificaat. Ook is ons kunstgras UV-bestendig en rot- en schimmelvrij. Daarbij is de Kunstgrasgigant de enige aanbieder van TüV-gecertificeerd kunstgras en is vooruitstrevend op het gebied van veilig en kindvriendelijk kunstgras. Kopen = meenemen Niet voor niets verklapt onze naam dat ons assortiment gigantisch is. Wij fabriceren een groot gedeelte van ons assortiment in eigen beheer en beschikken over een enorme voorraad kunstgras waardoor u een ruime keuze heeft uit meer dan 30 soorten en kleuren en het kunstgras direct kunt meenemen, dus geen levertijden! Vrijwel altijd lukt het om het kunstgras in uw eigen auto mee te nemen. Onze medewerkers vouwen het dan voor u op en leggen het in uw auto. Eventueel kunnen wij het ook bezorgen, bezorgkosten zijn in overleg.